تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 899 از 1124 اولاول ... 399799849889895896897898899900901902903909949999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,981 به 8,990 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

جالبی این قضیه اینه که دقیقا ملت دارن میرن به سمت شرکتهای خصوصی
    الان چند تا از دوستام از وقتی سرعت 1 به 8 کم شده دارن دنبال یه شرکت خصوصی میگردن تا اشتراک بگیرن
    اگه از شرکتهای خصوصی اشتراک دارید و اگه سرعتتون بدک نیست منتظر افت شدید سرعت به خاطر هجوم آوردن مشترکای مخابرات که ماشاا... هزار ماشاا... کم هم نیستند باشید

2. 3 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جالبی این قضیه اینه که دقیقا ملت دارن میرن به سمت شرکتهای خصوصی
    الان چند تا از دوستام از وقتی سرعت 1 به 8 کم شده دارن دنبال یه شرکت خصوصی میگردن تا اشتراک بگیرن
    اگه از شرکتهای خصوصی اشتراک دارید و اگه سرعتتون بدک نیست منتظر افت شدید سرعت به خاطر هجوم آوردن مشترکای مخابرات که ماشاا... هزار ماشاا... کم هم نیستند باشید
    والا من توی این 5 و 6 سال همه جوره داشتم ... نتیجه این که ما یه شرکت درست و درمون نداریم ... هر کدوم بدبختیای خاص خودشون رو دارن ، ولی منم الان دارم به تغییر ISP فکر میکنم

راستی الان وضعیت حسابگر چجوریه؟ این نامحدود یک مگ رو که زده ماهی 323 هزار تومن ، کیفیتش چجوریه؟ اصلا با چه سرعتی دانلود میکنه؟ اگه کسی میدونه بگه...

آخه خدایی سرعت 15kb برای 2 مگ رو کجای دلم بزارم

4. 3 کاربر از HERFEII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آی پی 188 هم خراب شد و کار نمیکنه
    وقتی محدودیت اعمال میشه دیگه از آیپی 188 هم کاری بر نمیاد... محدودیت کامل اعمال کردن و اسمش رو میزارن شیر کردن ... توی شیر کردن سرعت هیچ وقت روی یه عدد خاص فیکس نمیشه ... در صورتی که اینجا سرعت دقیقا روی 15 و 16 kb فیکس میشه ، نمیدونم مردم رو چی فرض کردن...

6. 4 کاربر از HERFEII بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

اینجا مرکز فجر صدای ما را با 256 پارس آنلاین می شنوید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

والا من توی این 5 و 6 سال همه جوره داشتم ... نتیجه این که ما یه شرکت درست و درمون نداریم ... هر کدوم بدبختیای خاص خودشون رو دارن ، ولی منم الان دارم به تغییر ISP فکر میکنم

راستی الان وضعیت حسابگر چجوریه؟ این نامحدود یک مگ رو که زده ماهی 323 هزار تومن ، کیفیتش چجوریه؟ اصلا با چه سرعتی دانلود میکنه؟ اگه کسی میدونه بگه...

آخه خدایی سرعت 15kb برای 2 مگ رو کجای دلم بزارم
    وقتی محدودیت اعمال میشه دیگه از آیپی 188 هم کاری بر نمیاد... محدودیت کامل اعمال کردن و اسمش رو میزارن شیر کردن ... توی شیر کردن سرعت هیچ وقت روی یه عدد خاص فیکس نمیشه ... در صورتی که اینجا سرعت دقیقا روی 15 و 16 kb فیکس میشه ، نمیدونم مردم رو چی فرض کردن...
    کرمانشاه ISP کم نداره اما اصلا و ابدا کیفیت ندارن
    1-مخابرات 2-صبانت 3-پارس آنلاین 4-شاتل 5-آسیاتک 6-نوین نت(های وب) 7-حسابگر 8-فن آوا(که اینم تازه تو کرمانشاه اومده اما من رفتم تو سایتش سرویساش به دلم نچسبید) 9-مبین نت
    نمیدونم چرا کرمانشاه اینقدر اینترنتش افتضاحه
    تف تو روح هر 9 تاشون

10. 8 کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من دوتا خط تلفن دارم روی یکیشون شاتل گرفتم خداوکیلی راضی کنندس
    سرعت روزانه چه خارجی چه داخلی 400 ثابته
    شبانه هم 1 تا 8 که رایگانه که اون موقع داخلی همون 400 و خارجی هم 150 هست
    پینگشم که هیچوقت بیشتر از 160 170 نمیشه پینگ داخلیشم 40-60

12. 2 کاربر از keyhan123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کرمانشاه ISP کم نداره اما اصلا و ابدا کیفیت ندارن
    1-مخابرات 2-صبانت 3-پارس آنلاین 4-شاتل 5-آسیاتک 6-نوین نت(های وب) 7-حسابگر 8-فن آوا(که اینم تازه تو کرمانشاه اومده اما من رفتم تو سایتش سرویساش به دلم نچسبید) 9-مبین نت
    نمیدونم چرا کرمانشاه اینقدر اینترنتش افتضاحه
    تف تو روح هر 9 تاشون
    ما یکی از فاسدترین کشورهای جهان به لحاظ اقتصادی هستیم (فقط لیست عدم شفافیت و فساد اداری رو جست و جو کنین). من به خاطر مشکل نویز ساختمون (که بعد از مدتی پیگیری مشخص شد آپارتمان مشکلی داره و نتونستم رفعش کنم!!) قادر به استفاده از ADSL به این راحتیا نیستم واسه همین به گزینه‌ی ۹ام روی آوردم که علیرغم هزینه‌ی بالاتر بهرحال تمیز و راحت کار رو انجام میداد. اخیرات بجز سرویس‌های گران شرکت اومده ساعت رایگان رو ۲ ساعت کم کرده و گذاشته ۳ تا ۷!! به این هم بسنده نکرده و ضمن کاهش سرعت در ساعت رایگان برای ساعت رایگان محدودیت حجم گذاشته (دوبرابر ترافیک ماهانه) کارشون کاملا غیرقانونیه ولی خب کسی می‌تونه با شرکتی که سپا پشتشه و سهامدار مخابراته کاری کنه؟!!!
    الان سرویس ۲ مگ ماهی ۴۰ تومن فقط ۴ گیگ ترافیک روزانه و ۸ گیگ ترافیک شبانه دارم!!
    سرعت توی روز بین ۱۲۰ تا ۲۵۰ کیلوبایت در ثانیه است و در ساعت شبانه متوسط ۱۰۰کیلوبایت!
    قبلا خیلی بهتر بود.

این وضعیت رو لطفا با ADSLها یه مقایسه بکنید بخصوص به لحاظ کیفیت و قیمت. واسم مشکله که سیم جدا بکشم چون آپارتمان نوسازه و نیاز به سوراخ‌کاری و خرابی زیادی هست تا کابل کشیده بشه. اما اگر کیفیت/قیمت خوب باشه شاید به این کار تن بدم. در هر صورت اگر مبین‌نت این محدودیت شبانه رو ور نداره حتما قطعش می‌کنم چون اصلا دیگه قابل تحمل نیست.

14. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام رفقا
    خدام درامد تا امدم اینجا مگه هرکاری مکنی صفحگش میاد! الانم با قندشکن امدم نمیدانم چیزشه شیتمان کرد
    تا الان از چند شرکت گرفتم.پارس انلاین سرعت و قیمتش باهم بالاس ای از ای.
    اسیاتک کثیف ترین و شیادترین و ...(در جای خالی فوش مناسب بنویسین) شرکتیه که تا حالا دیدم تا اخرش با مرافه از شرش خلاص شدم کلن چشت گنیگه او سرش ناپیدا.
    الانم مثل دوسال قبل داشتیم از مخابرات استفادمانه میکردیم سرمان تو لاک خودمان بود ولی یه دفه از دو شب پیش گو کردن توش اینم رف پی کارش .
    سرمم از ای پینگ و ای چیزا نمیشه ولی کارم دانلوده.256 گرفتم از مخابرات زجر الانم سرعت از 12 بالا تر نمیره قبلن نزدیک 30 بود.میدانین چیزه ایجور فایده نره باید بریم اونجا بشیوانیمش حالا اگه هستین تا بریم باوشانه در بیاریم مه خودم یه مینه بوس ادم میارم الانم حاضرن همشان .یکیشانم هی بغل دستمه داره نگا مکنه میگه برم اونجا ازشان نمیذارم! مخلص ملالیل با معرفت کرماشان.راسی نظرتان در مورد فن اوا چیزه؟ مخام نامحدود بگیرم کسی گرفته تا الان؟

16. 7 کاربر از lkvc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

مرکز مخابرات بعثت چه شرکتی رو پیشنهاد میدید؟
    برای کسی که پینگ مهمه و دانلودر نیس. پشتیبانی آدمیزاد هم داشته باشه

18. این کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

مخابرات / فجر / 512 نامحدود 1 به 8 / سرعت دانلود 15 ( قبلا 60-70 بود )

روحانی MOTHAFUKA تو هم ریدی .

20. 3 کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •