خبر آمد خبری در راه است
![]()
خبر آمد خبری در راه است
![]()
شرایطش چی هست ؟؟؟ این چه سایتیه ؟؟؟
اندکی صبر
امروز ظهر در مورد این سرویس جدید شرکت مخابرات استان اصفهان اطلاع رسانی خواهد شد
کلا ما کرمانی ها ادم نیستیم تو هیچی شانس نداریم ما هم نامحدود میخایم.![]()
نمیشه خلاصه بگید چی به چی هست؟
معرفي طرح بي نهايت
شرکت مخابرات استان اصفهان در جهت افزایش رضایتمندی مشترکین و ارائه سرویسهای متنوع ارزش افزوده با همکاری گروه نرم افزاری فایل نیکو اقدام به ارائه "طرح بی نهایت" نموده است.
در این طرح مشترکین ADSL مخابرات استان اصفهان با استفاده از قابلیت Multi PVC به شبکه سرویسهای ارزش افزوده شرکت مخابرات استان اصفهان متصل می شوند و امکان آن را می یابند که بصورت نامحدود از امکانات این شبکه نظیر گیم سرورها، اشتراک فایل و دیگر خدماتی که بزودی اضافه میشود بهره مند شوند
مشترکين اينترنت ADSL شرکت مخابرات استان اصفهان با عضويت در طرح بي نهايت ميتوانند همزمان با اتصال به اينترنت ، به صورت کاملا مجزا به شبکه طرح بي نهايت نيز متصل شده و از مزاياي اين سرويس ويژه بهره مند گردند .
از مزایای فعلی این طرح
1- دانلود با ترافيک بي نهايت از سايت فايل نيکوبدون محاسبه ي ترافيک
2- استفاده از سرورهای بازیهای مختلف در سايت گيم نيکو بصورت 24 ساعته و بدون محدوديت
3-دسترسی به سرويس هاپرداخت بر روي قبض تلفن
لینک دسترسی به سایت سرویسهای ارزش افزوده مخابرات : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دسترسی به سایت ثبت نام طرح بی نهایت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بیستمین نمایشگاه کامپیوتر و اتوماسیون اداری، سالن میرداماد ، غرفه های 216 و 221 منتظر شما هستیم ساعات بازدید 15 الی 21
![]()
Last edited by esfahanweb; 24-12-2014 at 14:41.
من که نتونستم ثبت نام کنم الان.میگه به علت بروز مشکل عملیات ثبت نام لغو گردید یه همچین چیزی.
شماره ی موبایلم رو هم توی 1818 ثبت کردم.نه پیش پرداخت میشه ثبت نام کرد نه پس پرداخت فعلا.
از دوستان اگر کسی ثبت نام کرد اطلاع بده به بقیه
دقیقاً در کدام مرحله این پیغام را میدهد؟؟
امکان دارد عکس پیغام خطا را بگذارید؟؟
دقیقا بعد از اینکه روش پرداخت هزینه رو انتخاب میکنم
محتوای مخفی: عکس
پیش شماره خودتان را اعلام بفرمایید ، گویا امکانسنجی شما منفی بوده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)