تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 899 از 2199 اولاول ... 39979984988989589689789889990090190290390994999913991899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,981 به 8,990 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام مثل اینکه اینترنت همه از شش تا حالا قطعه چرا کسی تو سایت پیداش نیست؟ روزای قبل تا این موقع چهار پنج نفر حداقل جوابت رو میدادن امروز صبح تونستم رمز وایرلس رو عوض کنم دیشب راحت با کابل به اینترنت وصل شدم اما از صبح تا حالا مداوم لمپها خاموش و روشن میشن و به اینترنت وصل نمی شه اشکال از شبکه هست یا مودم؟من شیراز هستم چه جوری میتونم حسابم رو چک کنم؟ رمز رو جعبه چه کاربردی داره؟اگه مودم ریست بشه رمز ها به حالت اول و پایه برمیگرده؟در صورت ریست ایا تنظیم خواصی بعد آن لازم هست؟ موفق و پیروز باشید و همیشه انلاین بمونید

داره خودمونی میشه iliafshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مثل اینکه اینترنت همه از شش تا حالا قطعه چرا کسی تو سایت پیداش نیست؟ روزای قبل تا این موقع چهار پنج نفر حداقل جوابت رو میدادن امروز صبح تونستم رمز وایرلس رو عوض کنم دیشب راحت با کابل به اینترنت وصل شدم اما از صبح تا حالا مداوم لمپها خاموش و روشن میشن و به اینترنت وصل نمی شه اشکال از شبکه هست یا مودم؟من شیراز هستم چه جوری میتونم حسابم رو چک کنم؟ رمز رو جعبه چه کاربردی داره؟اگه مودم ریست بشه رمز ها به حالت اول و پایه برمیگرده؟در صورت ریست ایا تنظیم خواصی بعد آن لازم هست؟ موفق و پیروز باشید و همیشه انلاین بمونید
    خاموش روشن شدن لامپ ها احتمالا مربوط به خود مبین نت برای من هم تا دیروز ظهر همین جوری می شد ولی الان خوب شده.برای دیدن حساب کاربری باید بری سایت مبین نت بالا سمت راست نوشته ورود به صفحه مشترکین وارد می شی و روی ادرسی که داده کلید می کنی صفحه ای جدید باز میشه URI همونیه که زیر مودمت قرار داره و مثل ادرس ایمیل وسطش @ داره و پسورد هم کنار URI زیر مودم فقط برای انکه وارد شی باید از اینترنت اکسپلورر استفاده کنی.

3. این کاربر از iliafshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

طبق گفته دوستمون عمل كنيد. دقيقا بعد از تغيير رمز اين مشكل برات پيش اومد؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آخه من با شبی 700 مگ چیکار می تونم بکنم ! دیگه فک کنم وضعیت شبانه همینطور تثبیت شده !کجاست شبایی که 2.6 گیگ دان داشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آخه من با شبی 700 مگ چیکار می تونم بکنم ! دیگه فک کنم وضعیت شبانه همینطور تثبیت شده !کجاست شبایی که 2.6 گیگ دان داشتم
    واسه منم کم شده ولی نه تا این حد. احتمالا چون تابستونه و استفاده از اینترنت به بالاترین حد خودش رسیده باعث شده سرعت پایین بیاد. اگه همین جوری پیش بره که اوضاع خیلی خیطه. من فقط امیدم به پاییز و فصل مدرسه هستش

7. این کاربر از alirezaveis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام ممنون از راهنمایی شما امروز صبح تونستم رمز وایرلس رو عوض کنم دیشب راحت با کابل به اینترنت وصل شدم اما از صبح تا حالا مداوم لمپها خاموش و روشن میشن و به اینترنت وصل نمی شه اشکال از شبکه هست یا مودم؟من شیراز هستم چه جوری میتونم حسابم رو چک کنم؟ رمز رو جعبه چه کاربردی داره؟اگه مودم ریست بشه رمز ها به حالت اول و پایه برمیگرده؟در صورت ریست ایا تنظیم خواصی بعد آن لازم هست؟ موفق و پیروز باشید
    برای من هم این مشکل پیش اومده بود. تا 3 ساعت اینترنت نداشتم بعد تغییر رمز! پس ظاهرا مشکل از مودمه. مودمت رو برای یک ساعت خاموش کن و بعد هم روشن کن و بگذار یه ساعتی به حال خودش بمونه. اون چراغ چشمک زن اگه منظم هست یعنی این که دستگاه توی حالت آماده به کاره.
    برای بررسی حساب با مرورگر اینترنت اکسپلورر برو به نشانی زیر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همچنین به ایمیلی که زیر مودمت نوشته شده ( URI ) و پسورد نیازه.
    درون حساب کاربریت هم برو به Query Business Info
    گزینه Summary Usage Record برای مشاهده کل حجم و اندازه مصرف شده هست

شاد باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

[QUOTE=djalikhafan;7097679]طبق گفته دوستمون عمل كنيد. دقيقا بعد از تغيير رمز اين مشكل برات پيش اومد؟ آره هنوز هم بعد از سه ساعت که روشنش کردم داره چشمک میزنه و لامپ هاش ثابت نیست با موبایل به شبکه وصل میشه اما وقتی میخواهم سایتی رو باز کنم مینویسه dns ارور میده حالا باید چیکارش کنم؟ اگه ریستش کنم اطلاعاتش پاک نمیشه؟بر میگردی به تنظیمات اولیه مبین نت یا کل تنظیماتش پاک میشه؟ من تازه این مودم رو گرفتم نیازی به آپدیت داره؟ اگه داره از کجا باید اپدیتش کرد؟ ممنون از راهنمایی های شما دوستان ارجمند و گرامی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یادمه اون اوایل که مبین نت گرفته بودم شبانه 3 گیگ حد اکثر دانلود میکردم میگفتم بابا ایولا مبین نت ! اما رفته رفته کم شد
    صفحه ی قبل هم عکس گذاشت سرعتم دیگه از 10 بالا نمیره ! بازم خوبه تو 700 مگ میگیری من چی بگم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

هییییی.کجاست اون شبا که 1.8 گیگ دانلود می کردیم؟خسته شدم از بس هر شب 4 گیگ دارم دانلود می کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

بدبخت شدم آپگرید کردم حالا دیگه کار نمی کنه . باید از اول تنظیمش کنم ؟
    آخه قبلا خودم تنظیم کردم چند تا گزینه با آپدیت فریمور بهش اضافه شده.حالا چی کار کنم؟
    تو رو خدا یکی جواب سوال ما رو بده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •