تنظيمات setting در قسمتي كه 2گزينه 16:9 و 4:3 هستش بايد رو كدوم باشه و كارشون چيه؟راستي اين تيك LB كه زير اين 2گزينه هست براي چيه؟
تنظيمات setting در قسمتي كه 2گزينه 16:9 و 4:3 هستش بايد رو كدوم باشه و كارشون چيه؟راستي اين تيك LB كه زير اين 2گزينه هست براي چيه؟
نه عزیز حتی می بینی با اینکه پچ ورژنش 1.40 هست ولی کرک 1.20 رو قرار دادم چون اگه از کرک 1.40 استفاده کنی دیگه نمی تونی کیت سرور رو فعال کنی. کرک به خوبی 1.20 نداریم یک کرک مکمل هست چون هم مشکلی برای سیو ها پیش نمیاره و هم به سادگی کیت سرور رو ساپورت می کنه حتی کرکی که برای 1.30 هم بود کیت سرور نصب نمیشد روش چون آخرین ورژن کیت سرور با همین 1.20 کامپاتیبل بود
شما از کیت سرور مگه استفاده نمی کنی؟ باید بندازیشون توی GDB دیگه اونها رو مپشون رو تنظیم فقط
خوب دوست عزیز مثلا شماره کیت بارسلونا تو مپ چنده ؟ کلا میخوام بدونم از کجا میشه شماره باشگاها رو تو مپ پیدا کرد؟شما از کیت سرور مگه استفاده نمی کنی؟ باید بندازیشون توی GDB دیگه اونها رو مپشون رو تنظیم فقط
بارها گذاشته شده توی تاپیک اینم برای شما
محتوای مخفی: map
نظرتون درباره ی این عکس چیه؟؟
8 نفر واسه دیوار دفاعی !!!!!!!
![]()
چجوری تعداد اعضای دیوار دفاعی انقدر زیاد شده؟
این تیک برای من غیر فعاله
چه کنم؟
ممنون
حدود یک ملیون و سیصد
چرا بلدم ولی محض اطلاعتون بگم که اگه رزولیشن رو بگذاری روی 1050 * 1680 کلا بیشتر از 60 هرتز قبول نمیکنه
جالبه... شوخی شوخی حرفم درست در اومد احتمالا بازی کلا این رزولیشن رو ساپورت نمی کنه و همونطور که گفتم سیستمت از بس بالاست که این تنظیمات براش تعریف نشده هست اکثر بازیها میشه براش هرتز رو تغییر داد نمی دونم چرا برای PES 2009 نمیشه کلا روی 75 هست چاره ای نیست روی بالاترین رزولیشنی که 75 هرتز ساپورت می منه باید بذاری
نه ربطی به این نداره
روی رزولیشن 800 در 600 هم بگذاری باز غیر فعاله
فکر کنم ویندوزم مشکل داره
باید عوضش کنم
احتمالا یه سری نرم افزار نصبه که باعث اختلالاتی تو بازی ها میشه
چون یه سری مشکلات دیگه تو بعضی بازی ها هم دارم
سلام. اقا من بازی رو تو win7 نصب کردم و master league راه انداختیم ولی قدرت باقی مانده بازیکنان رو زیر اسمشون تو بازی نمیندازه(منظورم همون جونشونه!)
چون الان اول بازیم اینجوری یا ربطی نداره و باید کار خاصی انجام بدم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)