خواهش میکنم آقا حمید،
ذغالهای موتور AC را باز کردید و دیدین که خیلی کوتاه شده؟ چون گاهی بخاطر اینکه داخل جاذغالی هستن به نظر کوتاه میان درحالیکه اندازه کافی دارن و بازهم چند سال دیگه کار میکنه، اما اگر واقعا کوتاه شده باشن، حتما لازم نیست که دقیقا مشابه خودش را پیدا کنید.
بیشتر موتورهای الکتریکی که ابعاد و اندازه های مشابه این مدل فن دارن، دارای ذغالهای تقریبا مشابه هستن و فقط تا حدی از نظر قطر و طول فرق میکنند.
بهترین کار اینه که نمونه ذغالها را از روی موتور باز کنید و با مراجعه به فروشندگان لوازم یدکی و تعمیرات لوازم خانگی ، نمونه مشابه یا نزدیک به اونها را بگیرید.
گاهی اوقات هم میشه از ذغالهای دینام انواع خودروها استفاده کرد که بازهم مثل قبل میتونه تا حدی مشابه باشه.
خیلی وقتها تعمیرکاران لوازم خانگی ( مثل همزن برقی، آب میوه گیری، چرخ گوشت، جارو برقی ، سشوار .....) از ذغالهای مشابه که مربوط به وسائل دیگه هست استفاده میکنن و یا برعکس ( مثلا سنگ جت ، دریل برقی، اره برقی، بلوور ....) و بنابراین برای این کار هم میشه از همین روش استفاده کرد.
در هر صورت با داشتن نمونه، میشه نزدیکترین ذغال از نظر قطر و طول و اندازه سیمهای متصل به اونها را پیدا کرد و اگر کمی بزرگتر یا قطور بود که داخل جاذغال موتور نصب نمیشد، با کمی سابیدن و سوهان نرم کشیدن ، شکل ذغال مورد نیاز میشه و قابل نصب خواهد بود، و فقط باید مثل اول با لحیم محکم و اتصال مناسب برقرار بشه.
در مورد بخشهایی که از یونت دارای شکاف و فاصله است و هوای کولر از این بخشها به هدر میره، بهترین کار بازهم استفاده از چسب سیلیکون و یا موم هست، که من بیشتر چسب سیلیکون و یا همان چسب آکواریم را توصیه میکنم( مشکی یا شفاف فرق خاصی نداره)
مشکل واشر لاستیکی پشت پمپ ترمز کاملا حل شد؟ دیگه نشتی هوا نداره؟
اگر نیاز داشتین من تعدادی تهیه میکنم و میفرستم ، چون اینجا به راحتی پیدا میشه.