تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 899 از 1138 اولاول ... 399799849889895896897898899900901902903909949999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,981 به 8,990 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سپاسگزارم علی آقا
    یه مشکل بد که مشاهده کردم اینه که زغال موتور فن در حال اتمام است از هر کدام فقط چند میلیمتر مانده و بعید میدانم تا آخر تابستان دوام بیاره

حالا مشکل چجوری درست کنم؟

بسیار ممنونم علی آقا,بسیار ممنون
    خواهش میکنم آقا حمید،

ذغالهای موتور AC را باز کردید و دیدین که خیلی کوتاه شده؟ چون گاهی بخاطر اینکه داخل جاذغالی هستن به نظر کوتاه میان درحالیکه اندازه کافی دارن و بازهم چند سال دیگه کار میکنه، اما اگر واقعا کوتاه شده باشن، حتما لازم نیست که دقیقا مشابه خودش را پیدا کنید.

بیشتر موتورهای الکتریکی که ابعاد و اندازه های مشابه این مدل فن دارن، دارای ذغالهای تقریبا مشابه هستن و فقط تا حدی از نظر قطر و طول فرق میکنند.
    بهترین کار اینه که نمونه ذغالها را از روی موتور باز کنید و با مراجعه به فروشندگان لوازم یدکی و تعمیرات لوازم خانگی ، نمونه مشابه یا نزدیک به اونها را بگیرید.
    گاهی اوقات هم میشه از ذغالهای دینام انواع خودروها استفاده کرد که بازهم مثل قبل میتونه تا حدی مشابه باشه.
    خیلی وقتها تعمیرکاران لوازم خانگی ( مثل همزن برقی، آب میوه گیری، چرخ گوشت، جارو برقی ، سشوار .....) از ذغالهای مشابه که مربوط به وسائل دیگه هست استفاده میکنن و یا برعکس ( مثلا سنگ جت ، دریل برقی، اره برقی، بلوور ....) و بنابراین برای این کار هم میشه از همین روش استفاده کرد.

در هر صورت با داشتن نمونه، میشه نزدیکترین ذغال از نظر قطر و طول و اندازه سیمهای متصل به اونها را پیدا کرد و اگر کمی بزرگتر یا قطور بود که داخل جاذغال موتور نصب نمیشد، با کمی سابیدن و سوهان نرم کشیدن ، شکل ذغال مورد نیاز میشه و قابل نصب خواهد بود، و فقط باید مثل اول با لحیم محکم و اتصال مناسب برقرار بشه.

در مورد بخشهایی که از یونت دارای شکاف و فاصله است و هوای کولر از این بخشها به هدر میره، بهترین کار بازهم استفاده از چسب سیلیکون و یا موم هست، که من بیشتر چسب سیلیکون و یا همان چسب آکواریم را توصیه میکنم( مشکی یا شفاف فرق خاصی نداره)

مشکل واشر لاستیکی پشت پمپ ترمز کاملا حل شد؟ دیگه نشتی هوا نداره؟
    اگر نیاز داشتین من تعدادی تهیه میکنم و میفرستم ، چون اینجا به راحتی پیدا میشه.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:29.

4. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

خود زغال ها را در نیاوردم اما چون دو قسمت عقب و جلو موتور فن را باز کردم و آرمیچر را در آوردم، انتهای زغال از درون محفظه ی نگهداری آنها کاملا معلومه، شاید هم زغال ها تا آخر تابستان کار کنن، اما خب حالا که همه چی باز کردم بهتره این کار را هم انجام بدم.
    راستی اگه اون زائده ی نگهدارنده ی بخش حاوی زغال ها را برگردانم تا زغال را عوض کنم این زائده ها می شکنند.، بعد از تعویض زغال، چگونه این بخش را دوباره سر جای خود نصب کنم؟
    همانگونه که توضیح دادم اون واشر را با دو ورق فلزی نازک در طرفین و موم مزدا تعمیر و نصب کردم و نتیجه رضایتبخش بود اما چون مدتی است هر کاری میکنم دود سیاه ماشین از بین نمیبره فکر کردم شاید از محل اون واشر هوا وارد سیستم وکیوم میشه پس یه واشر از همون مکانیک شورلت دار که قبلا عرض کرده بودم به قیمت ده هزار خریدم و جایگزین کردم اما هیچ تغییری نه در ترمز و نه در کارکرد موتور ایجاد نشد..
    Last edited by hamid-r-s; 14-05-2016 at 17:21.

6. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنوم جناب MJ1970 استاندارش چقدره منظورم اینکه بهتره دنده 2 در چه سرعتی تعویض بشه و همیطور دنده 3 ؟
    Last edited by kcnc; 14-05-2016 at 14:17.

8. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه اون زائده ی نگهدارنده ی بخش حاوی زغال ها را برگردانم تا زغال را عوض کنم این زائده ها می شکنند.، بعد از تعویض زغال، چگونه این بخش را دوباره سر جای خود نصب کنم؟
    همانگونه که توضیح دادم اون واشر را با دو ورق فلزی نازک در طرفین و موم مزدا تعمیر و مناقب کردم و نتیجه رضایتبخش بود اما چون مدتی است هر کاری میکنم دود سیاه ماشین از بین نمیبره فکر کردم شاید از مخمل اون واشر هوا وارد سیستم وکیوم میشه پس یه واشر از همون مکانیک شورلت دار به قیمت ده هزار خریدم و جایگزین کردم اما هیچ تغییری نه در ترمز و نه در کارکرد موتور ایجاد نشد..
    10 هزار تومان برای یک واشر لاستیکی؟؟!! خیلی بی انصاف بود

هروقت قطعه ای نیاز داشتید که گیر نیامد بگید من پیدا میکنم و میفرستم، نیاز نیست دست به دامن اینجور مکانیک نماها باشید. مطمئن هستم هزینه خرید از اهواز و فرستادنش کمتر از این قیمتهای نجومی میشه

منظور شما از زائده نگهدارنده، احتمالا باید این لبه های فلزی باشه که جاذغالی موتور را به بدنه محکم میکنه

فکر میکنم بهتره که بجای درآوردن جاذغالی، سیم مرتبط به ذغالها را از نزدیکترین بخش به ذغال بریده بشه و سیم ذغال جدید را به سیم باقی مانده ذغال قبلی لحیم کنید، البته مقدار طول مناسب سیم را در نظر بگیرید که خیلی بلند نباشه و داخل موتور و آرمیچر گیر بکنه.

اینجوری دیگه نیازی به بازکردن کامل جاذغالی نیست. اگر هم لازم شد و زبانه ها شکسته شد، با تمیز کردن محل اتصال و استفاده از چسب دوقلو بچسبانید و بگذارید 1 روز بمونه تا خوب سفت بشه.

در مورد خوب کار نکردن موتور و ترمز، ممکنه هنوز از همان محل هوا بکشه و نشتی داشته باشه( با همان روش ریختن آب تست کنید) و یا ممکنه یکی از لوله های وکیوم و یا PVC نشت هوا داشته باشه.
    سوپاپ یکطرفه هوا روی بوستر و لوله بوستر متصل به مانیفولد را هم چک کنید.
    گاهی اوقات نشت هوا خیلی کمه و ممکنه به راحتی پیدا نکنید.

قابلیت بالای فنربندی فورد مدلT

10. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سپاسگزارم علی آقا
    با این وجود و این توضیحات ، به نظرم تعویض زغال موتور، کاری سختی نیست.
    گلگیر سمت شاگرد را باز کردم، وضعیت خیلی وخیم بود،علاوه بر محلی که پیش بینی کرده بودم سوراخ باشد جاهای وسیعی زنگ زدگی داشت و نیاز به سمباده و زدن ضد زنگ دارند.
    همچنین ترمیم جاهای آسیب دیده وقت زیادی میخواد، میخوام هر جا که بتونم ضد زنگ بزنم تا از پوسیدگی های جدید پیشگیری کنم هرچند که ضد زنگ دارای رنگ متفاوتی باشد.
    به نظرم همه ی ماشینها نیاز به بررسی پوسیدگی مسیر تهویه ی مطبوع دارند. چرا که اگر این پوسیدگی بیشتر بشه،تحمل وزن اتاق بر روی نقاط ویژه و لاستیک های ضربه گیر مشکل خواهد شد.
    البته باز کردن و بستن گلگیر و همچنین تنظیم اون، کار سخت و زمانبری است.

Last edited by hamid-r-s; 14-05-2016 at 20:41.

12. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.......................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:30.

14. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ارتقاء بازدهی فن AC شورلت نوا ( بخش 2 )

در ادامه جستجوها ، متوجه شدم که ظاهرا بیشترین هماهنگی و همخوانی در بین انواع فنهای AC با شورلت، فن نیسان پاترول هست که البته به دلیل کم بودن این نمونه قیمت بسیار بالایی داره( گویا بالای 200 هزار تومان) و نو هم پیدا نمیشه و فقط احتمال داره دست دوم گیر بیاد.
    تصمیم گرفتم در مورد نمونه های دیگه آمریکایی بیشتر جستجو بکنم و توی فروشگاه شورلت این مدل ساخت شرکت UNIPOINT را دیدم که قبلا از همین مارک قطعات دیگه مثل مگنت و خازن دلکو خریده بودم و کیفیت خوبی داشت.
    اگر اشتباه نکنم این شرکت تایوانی بود ولی این فن ساخت چین هست.

محل نصب پیچها کاملا یکسان و مطابق نمونه نصب شده روی ماشین هست ولی پروانه کوتاهتر است که ظاهرا بخاطر وضعیت متفاوت یونیت کولر و بخاری کاپریس ساخته شده.

پروانه موتور جدید را باز کردم و شافت موتور و محل سوار شدن و خار کاملا مشابه نمونه آمریکایی هست.

مقایسه هر دو پروانه قدیم و جدید

فن جدید با وجود تشابه های کامل ، اما در دو مورد تفاوت داشت:

جهت چرخش فن قدیم در جهت عقربه های ساعت و جهت چرخش فن جدید خلاف گردش عقربه های ساعت هست و بخاطر همین مورد، طراحی متفاوتی در تیغه های هر دو پروانه دیده میشه.

اگر فن جدید با گردش خلاف عقربه ها نصب بشه، مشکل خاصی وجود نداره ولی باید حتما محل دوتا سیم مثبت و منفی جابجا بشه تا گردش موتور در جهت عقربه ها و مطابق با فرم پروانه فن قدیم صورت بگیره تا در مقدار وزش باد تاثیر منفی نداشته باشه.
    خوشبختانه به دلیل اینکه یونیت کولر شورلت از جنس فیبر شیشه ساخته شده، کاملا عایق هست و اتصال برق مثبت به بدنه فن مشکلی ایجاد نمیکنه، که در غیر این صورت باید تمام بدنه فن را نسبت به بدنه یونیت کولر و اتاق ماشین عایق میکردم.

مورد دوم محل قرار گیری سوراخ نصب لوله هوای خنک کننده فن هست که در فن قدیم سمت راست و در فن جدید سمت چپ قرار گرفته و بخاطر همین یک لوله بلند به لوله استاندارد اضافه کردم تا هوای خنک کننده به موتور برسه، چون خنک شدن فن در عمر بیشتر و کارایی بهتر این قطعه تاثیر داره.

بطور آزمایشی فن جدید را روی ماشین سوار کردم و مجددا بخاطر کوتاه بودن پروانه، شدت وزش باد کم بود، اما با نصب پروانه قدیم، مقدار وزش باد به مراتب بیشتر شد.

فن جدید با پروانه قدیم

لوله هوای اضافه شده به لوله قدیم

اتصال لوله هوای اضافه شده به خروجی هوای فن یونیت کولر و نصب فن بطور کامل روی ماشین. برای محکم شدن لوله هوای خنک کننده به موتور، از مقداری چسب سیلیکون استفاده کردم تا موقع تکان خوردن جدا نشه.

مسئله ای که در مورد فن AC شورلت وجود داره، نصب در محل خارج از اتاق هست که همین باعث میشه فاصله زیادی بین فن و دریچه ها بوجود بیاد و هوای دمیده شده باید مسافت بیشتری برای رسیدن به داخل اتاق طی بکنه و همین باعث افت زیاد شدت هوای خارج شده از دریچه ها میشه.
    توی اکثر خودروهای امروزی ، فن در داخل اتاق تعبیه شده که فاصله زیادی تا کانالهای هوا و دریچه ها نداره و حتی با وجود قدرت کمتر نسبت به نمونه شورلت، دارای پرتاب باد بیشتر هستن
    .
    این وضعیت بخصوص در کولرهای آماده در بازار که به مدلهای چمدانی معروف شده، خیلی بیشتر دیده میشه که با وجود یک فن ساده و نچندان قدرتمند، بازدهی بالایی در مقدار دبی هوا و خنک کنندگی دارن.

16. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این که شما زحمت کشیدین خیلی خوب و ارزشمنده اما من هنوز هم معتقدم که سیستم پیش فرض بهترین راندمان رو داره - شما با همین فن در زمستان -15 که من تجربه کردم از زمانی که ترموستات عمل می کنه بیشتر از 5 دقیقه نمی تونین بخاری رو رو دور حتی متوسط نگه دارین و داخل می شه سُنا - همین مسئله هم در مورد سرمایش کولر در حالتی که کمپرسور سالم و گاز خالص باشه می تونین حس کنین - لازم به یادآوری هست که شما در شهر و ترافیک به دلیل مکانیکی بودن فن حداکثر سرما رو نخواهید داشت - تفاوت سرما و پرتاب باد کاپریس 1990 و یا حتی 91 بابیوک خیلی تفاوتی نداره . البته نزدیک بودن فن به کانالها هم بی تاثیر نیست.

18. 4 کاربر از ardymary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

درود بر علی آقا
    یعنی الان دیگه فن را نصب کردید و کار تمام شده و راضی هستید؟
    موتور جدید احتمالا مصرف کمتری داره و خب لابد عمر بیشتری داره، تعویض موتور اگه کارایی بالاتری هم نداشته باشه برخی مواقع به دلیل سوختن یا آسیب غیر قابل تعمیر موتور اجباری میشه و در این موارد باید یه جایگزین سراغ داشته باشیم.
    Last edited by hamid-r-s; 16-05-2016 at 16:01.

20. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •