دوستان من داشتم سایت ispهارو میدیم به نظر من فن آوا هم خوبه شبانه رایگان داره قیمتشم نسبتا خوبه نظرتون راجبش چیه
دوستان من داشتم سایت ispهارو میدیم به نظر من فن آوا هم خوبه شبانه رایگان داره قیمتشم نسبتا خوبه نظرتون راجبش چیه
تا جایی که من میدونم اگه هزینه رو خط تلفن پرداخت کنین تعرفه هاش مثل اون لینک میشه. سرویس پیش پرداختشون یه کم گرون تره. خیلی ها گول اون یکی دو تومن کمترو خوردن و سر ماه بالای صد تومن براشون قبض تلفن اومده. (سیستمشون ظاهرا وقتی هزینه رو روی قبض میگیرن هی اکانتو شارژ میکنه بدون این که به کاربر اطلاع بده).برای من هم امروز یه بار قطع شد حدودا یه ساعت طول کشید برگرده.این همون کاریه که ترکانت خیلی وقته داره میکنه سرعت رو تو روز برای همه سرویس ها گذاشته رو حداکثر (8 مگ) شبا فقط محدود میکنه. مخابرات بعید میدونم به جز اون محدودیت سرعت 128! برای کاربر خانگی محدودیت دیگه ای داشته باشه. تو سایت موقع تمدید نوع مصرف کننده رو عادی گذاشتی تا حالا ببینی چه اروری میده!!؟؟ این قانون حداکثر 128 کیلوبیت بر ثانیه رو هنوز ورش نداشتن. یعنی تو این همه سال هر شرکتی سرعت بالای 128 به کاربرا داده عملا قانون شکنی کرده!
Last edited by livebot; 28-07-2015 at 18:41.
آدرس و سایتشو میشه لطف کنی بزاری من تا حالا اسمشم نشنیده بودم.
بله خبر دارم چی به چیه
مخابرات خودش 10مگ با کارت دانشجویی میداد! خیلی ها از پاییز پارسال رفتن 10مگ و 5مگ گرفتن
اما الان خیلی مسخره ست شرکتی که دانلودرایگان شبانه نداره بازم سرعتارو محدود کنه
بنظر من اگه سرعتارو باز نذارن کاملا به ضرر خودشون هست و کلی سود از دست میدن
بله متوجه شدم. منظورم این بود که عملا محدودیت قانونی برای دادن سرعت بالا ندارن. این که بازار یابیشون هم مسخره ست جای تعجب نداره چون کلا همه چیشون مسخرس. مثلا فکر کن اگه بخوان سرعتای پایین رو کلا ورش دارن و فقط یه تک سرعت حداکثر بدن، مینیمم قیمت سرویسشون میره بالا و از لحاظ رقابت به مشکل میخورن چون مطمئنا کسایی هستن که سرعت پایینو (با حجم محدود) ترجیح میدن. اگه این کارو هم نکنن باید تنها سرویس پر سرعتشون رو به قیمت 128 بدن که کلی سود رو از دست میدن. راه حل سوم اینه که سرعت های اسمی رو نگه دارن ولی همه سرعت ها رو بذارن رو ماکسیمم که باز نمیشه چون گندش در میاد در واقع یه سرویس رو هم 10 تومن میفروشن هم 20 تومن که افتضاحی میشه که بعضی شرکتا به بار آوردن یعنی سیلی تو صورت کسایی که سرعت بالاتر میخرن.
Last edited by livebot; 28-07-2015 at 20:42.
محدودیت شب های ترکانت خیلی توووپه
با adsl دو مگ دارم شبها با سرعت 20 تا 30 دی ال میکنم..............
Last edited by Arashdn; 28-07-2015 at 20:47.
این که مجبورت میکنه 40 گیگ ماهیانه بخری تا دانلود رایگان داشته باشی !!
1 مگ 3 گیگ داره با دانلود شبانه 18300 تومن. فقط نمیدونم چرا سرعت ها رو زده "تا" فلان سرعت!یه جمله به یاد موندنی هم پایین صفحه نوشته: "متوسط ضریب تسهیم خط سرویسها یک به سه (1/3) می باشد و این ضریب از میزان یک به هشت (1/8)تجاوز نمی نماید."
Last edited by livebot; 28-07-2015 at 22:06.
دوستان اوضاع وایمکس و 4G و رایتل و ایرانسل چطوره؟
الان اکثر مردم با گوشی و تبلت سیم کارت خور به اینترنت وصل میشن در نتیجه تعداد کاربران این نوع سرویس ها رو به افزایش هست تعداد کاربران زیاد بشه باعث میشه قیمت بیاد پایین
من احتمال میدم که در آینده نه چندان دور این سرویس ها کلا جایگزین ADSL بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)