تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 899 از 1004 اولاول ... 399799849889895896897898899900901902903909949999 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,981 به 8,990 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان من داشتم سایت ispهارو میدیم به نظر من فن آوا هم خوبه شبانه رایگان داره قیمتشم نسبتا خوبه نظرتون راجبش چیه

داره خودمونی میشه livebot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان کسی می دونه چرا قیمت تعرفه ها تو سایت ثبت نام و شارژ فرق می کنه؟اینم لیست تعرفه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا جایی که من میدونم اگه هزینه رو خط تلفن پرداخت کنین تعرفه هاش مثل اون لینک میشه. سرویس پیش پرداختشون یه کم گرون تره. خیلی ها گول اون یکی دو تومن کمترو خوردن و سر ماه بالای صد تومن براشون قبض تلفن اومده. (سیستمشون ظاهرا وقتی هزینه رو روی قبض میگیرن هی اکانتو شارژ میکنه بدون این که به کاربر اطلاع بده).
    مخابرات از دیشب باز وضعیتش ریخته بهمپینگ رفته بالا . شبکه پکت لاست داره . راحت نمیشه وبگردی کرد
    برای من هم امروز یه بار قطع شد حدودا یه ساعت طول کشید برگرده.
    یه سوال هم واسم پیش اومدهمخابرات الان که عملا دانلودرایگان جمع کرده، چرا سرعتارو زیاد نمی کنه؟؟؟اینطوری که خیلی به نفعش میشه چون حجم خوری مشترکین میره بالاکسی خبر داره واسه افزایش پهنای باند مشترکین باید مجوز داشته باشن یا دست خودشونه؟؟؟
    این همون کاریه که ترکانت خیلی وقته داره میکنه سرعت رو تو روز برای همه سرویس ها گذاشته رو حداکثر (8 مگ) شبا فقط محدود میکنه. مخابرات بعید میدونم به جز اون محدودیت سرعت 128! برای کاربر خانگی محدودیت دیگه ای داشته باشه. تو سایت موقع تمدید نوع مصرف کننده رو عادی گذاشتی تا حالا ببینی چه اروری میده!!؟؟ این قانون حداکثر 128 کیلوبیت بر ثانیه رو هنوز ورش نداشتن. یعنی تو این همه سال هر شرکتی سرعت بالای 128 به کاربرا داده عملا قانون شکنی کرده!
    Last edited by livebot; 28-07-2015 at 18:41.

3. 2 کاربر از livebot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

دوستان من داشتم سایت ispهارو میدیم به نظر من فن آوا هم خوبه شبانه رایگان داره قیمتشم نسبتا خوبه نظرتون راجبش چیه
    آدرس و سایتشو میشه لطف کنی بزاری من تا حالا اسمشم نشنیده بودم.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

این همون کاریه که ترکانت خیلی وقته داره میکنه سرعت رو تو روز برای همه سرویس ها گذاشته رو حداکثر (8 مگ) شبا فقط محدود میکنه. مخابرات بعید میدونم به جز اون محدودیت سرعت 128! برای کاربر خانگی محدودیت دیگه ای داشته باشه. تو سایت موقع تمدید نوع مصرف کننده رو عادی گذاشتی تا حالا ببینی چه اروری میده!!؟؟ این قانون حداکثر 128 کیلوبیت بر ثانیه رو هنوز ورش نداشتن. یعنی تو این همه سال هر شرکتی سرعت بالای 128 به کاربرا داده عملا قانون شکنی کرده!
    بله خبر دارم چی به چیه
    مخابرات خودش 10مگ با کارت دانشجویی میداد! خیلی ها از پاییز پارسال رفتن 10مگ و 5مگ گرفتن
    اما الان خیلی مسخره ست شرکتی که دانلودرایگان شبانه نداره بازم سرعتارو محدود کنه
    بنظر من اگه سرعتارو باز نذارن کاملا به ضرر خودشون هست و کلی سود از دست میدن

6. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

بله خبر دارم چی به چیهمخابرات خودش 10مگ با کارت دانشجویی میداد! خیلی ها از پاییز پارسال رفتن 10مگ و 5مگ گرفتناما الان خیلی مسخره ست شرکتی که دانلودرایگان شبانه نداره بازم سرعتارو محدود کنهبنظر من اگه سرعتارو باز نذارن کاملا به ضرر خودشون هست و کلی سود از دست میدن
    بله متوجه شدم. منظورم این بود که عملا محدودیت قانونی برای دادن سرعت بالا ندارن. این که بازار یابیشون هم مسخره ست جای تعجب نداره چون کلا همه چیشون مسخرس. مثلا فکر کن اگه بخوان سرعتای پایین رو کلا ورش دارن و فقط یه تک سرعت حداکثر بدن، مینیمم قیمت سرویسشون میره بالا و از لحاظ رقابت به مشکل میخورن چون مطمئنا کسایی هستن که سرعت پایینو (با حجم محدود) ترجیح میدن. اگه این کارو هم نکنن باید تنها سرویس پر سرعتشون رو به قیمت 128 بدن که کلی سود رو از دست میدن. راه حل سوم اینه که سرعت های اسمی رو نگه دارن ولی همه سرعت ها رو بذارن رو ماکسیمم که باز نمیشه چون گندش در میاد در واقع یه سرویس رو هم 10 تومن میفروشن هم 20 تومن که افتضاحی میشه که بعضی شرکتا به بار آوردن یعنی سیلی تو صورت کسایی که سرعت بالاتر میخرن.
    Last edited by livebot; 28-07-2015 at 20:42.

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تا جایی که من میدونم اگه هزینه رو خط تلفن پرداخت کنین تعرفه هاش مثل اون لینک میشه. سرویس پیش پرداختشون یه کم گرون تره. خیلی ها گول اون یکی دو تومن کمترو خوردن و سر ماه بالای صد تومن براشون قبض تلفن اومده. (سیستمشون ظاهرا وقتی هزینه رو روی قبض میگیرن هی اکانتو شارژ میکنه بدون این که به کاربر اطلاع بده). برای من هم امروز یه بار قطع شد حدودا یه ساعت طول کشید برگرده.این همون کاریه که ترکانت خیلی وقته داره میکنه سرعت رو تو روز برای همه سرویس ها گذاشته رو حداکثر (8 مگ) شبا فقط محدود میکنه. مخابرات بعید میدونم به جز اون محدودیت سرعت 128! برای کاربر خانگی محدودیت دیگه ای داشته باشه. تو سایت موقع تمدید نوع مصرف کننده رو عادی گذاشتی تا حالا ببینی چه اروری میده!!؟؟ این قانون حداکثر 128 کیلوبیت بر ثانیه رو هنوز ورش نداشتن. یعنی تو این همه سال هر شرکتی سرعت بالای 128 به کاربرا داده عملا قانون شکنی کرده!
    محدودیت شب های ترکانت خیلی توووپه
    با adsl دو مگ دارم شبها با سرعت 20 تا 30 دی ال میکنم..............
    Last edited by Arashdn; 28-07-2015 at 20:47.

9. 3 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

11. 2 کاربر از aref.kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

این که مجبورت میکنه 40 گیگ ماهیانه بخری تا دانلود رایگان داشته باشی !!

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

این که مجبورت میکنه 40 گیگ ماهیانه بخری تا دانلود رایگان داشته باشی !!
    1 مگ 3 گیگ داره با دانلود شبانه 18300 تومن. فقط نمیدونم چرا سرعت ها رو زده "تا" فلان سرعت! یه جمله به یاد موندنی هم پایین صفحه نوشته: "متوسط ضریب تسهیم خط سرویسها یک به سه (1/3) می باشد و این ضریب از میزان یک به هشت (1/8)تجاوز نمی نماید."
    Last edited by livebot; 28-07-2015 at 22:06.

14. این کاربر از livebot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان اوضاع وایمکس و 4G و رایتل و ایرانسل چطوره؟
    الان اکثر مردم با گوشی و تبلت سیم کارت خور به اینترنت وصل میشن در نتیجه تعداد کاربران این نوع سرویس ها رو به افزایش هست تعداد کاربران زیاد بشه باعث میشه قیمت بیاد پایین
    من احتمال میدم که در آینده نه چندان دور این سرویس ها کلا جایگزین ADSL بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •