پس میگی بیخیالش شم؟!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پس میگی بیخیالش شم؟!
به نظرم فعلا صبر کن تا وضعیت سرویس های نامحدود کامل مشخص شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما رو با تست گذاشتی تو کف خواهشا تست ویدئو رو بزار با ببینم چه خاکی تو سرم کنم![]()
پینگ یه چیزه سرعت دانلود یه چیز
دو مگ آسیاتکتون با 100-150 دانلود میکنه اما 128 نهایت 16
آسياتك كرج !! سرويس مثلا 2 مگ !!
فسخ ميكنم قرارداد تموم شه ... هم پشتيباني هم صداي مشتري هر سري كه تماس ميگيرم امروز و فردا ميكنه كه درست ميشه و ... خاك تو سرشون خدا وكيلي با اين اينترنت مسخرشون .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولین قطعی و کاهش سرعت من امروز بود که از ساعت 2 بامداد بعد از یه قطعی کوتاه شروع شد تا حدود ساعت 12 حالا باید ببینم باز امشب مشکل پیدا میکنه یا نه
این تست رو الان گرفتم سرویس کیمیا
![]()
دیشب نت من هم از ساعت 1.30 با 2.30 قطع بود ولی بعدش مشکلی نداشت
قطعی رو که همه دارن....چراغ خاموش میشه ولی از 5دقیقه تا 2 ساعت متفاوته
(256) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران طلايي ( با 18 گيگ هديه سرعت بالا )؟
سرعت در ساعات شبانه چنده؟
کدوم شهر و مرکز هستید؟
با سلام
دوستان من الان اینرنت 3 ماهه نامحدود128 میگیرم با دانلود 20 الی 25 با مالیات 5 درصد 42 هزار تومن میدم به شرکت
امروز تو شهر اگهی دیدم که قیمت های اسیا تک رو نوشته بود یکیش این بود نامحدود 256 یک ساله 100 هزار تومن
حالا میخام ببینم این قیمت واقعی است؟(قیمت و نماینده شهرمون که تو اسیا تک هم تایید شده زده بود)
چرا این تفاوت قیمت موجوده و چرا اسیا تک این قدر ارزون میده؟
من از ما ه وا ره هم استفاده میکنم و به پینگ کم احتیاج دارم ایا پینگ اسیاتک مناسبه؟الان برای شما چنده؟
میزان قطعی در چه وضعیت هست؟
ممنون
Last edited by siahkamar; 13-03-2013 at 19:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)