تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 899 از 2403 اولاول ... 39979984988989589689789889990090190290390994999913991899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,981 به 8,990 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این الان مثه همون rapidbaz میمونه؟
    خیر دوست عزیز کاملا متفاوت هست.البته برای راپید باز هم سرورهایی چه مجازی چه اختصاصی تهیه میشه با نصب نرم افزارهای لازم و کانفیگ اون اشتراکها توش کانفیگ میشن و شما ها میتونید لینکهاتون رو مستقیم کنید اما الان با اون فرق داره.
    راستی یه کاربرد دیگه ای هم که داره مستقیم کردن لینکهای توررنت هست که خیلی عالیه

2. 3 کاربر از ANALIA2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

4. 2 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تازه بد تر از اینم میشه عزیز! هنوز 2 تا سه شنبه ی دیگه باقی مونده!!!!

6. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ظاهرا به دلایلی تکراری آقایون مجددا خوار مادر اینترنت رو مورد عنایت خودشون قرار دادن!

سرویس 2 مگ شاتل

8. 3 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ظاهرا به دلایلی تکراری آقایون مجددا خوار مادر اینترنت رو مورد عنایت خودشون قرار دادن!

سرویس 2 مگ شاتل
    ههههمممم بعله بعله درسته نوسان دارم 128 نامحدود اندیشه خط 5

10. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mori_2182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این سرعت هم نسبت به سرویسهای دیگه بازم عالیه درسته چون سرویس شما 2 مگ هست پس باید سرعت دانلودتون هم بیشتر از این سرعت باشه ولی نسبت به شرایط این روزها خیلی خوبه راستش منم تا همین هفته پیش از اندیشه سرویس میگرفتم و خیلی ناراحت بودم بخاطر افت کیفیت و سرعت و خیلی بیشتر از اون دلایل بخاطر خوب صحبت نکردن و یه طورایی گیر آوردن مشتری. بخدا بیشتر از یک هفته است شاید نزدیک دو هفته هنوز پشتیبانی اندیشه جواب سوالی و در میان گذاشتن مشکل رو ندادن حتی یک کلمه ولی امروز که اومدم شاتل و فعلا" سرویس 128 نامحدود گرفتم حقیقتا" 128 اندیشه خیلی بهتر و عالیتر از شاتل بود و هست من با سرویس نامحدود اندیشه سرعتم یه چیزی مابین 30 تا 40 بود و درسته اینطور مواقع تقریبا" حساس سرویس مشکلاتی داشت ولی باز بهتر از این سرویس در حال حاضر شاتله امروز فقط یکبار سرعت 33 کیلوبایت و دیدم و اونهم اونقدر نوسان داره و اونقدر افتضاهه که سرعت حتی به 7 کیلو بایت هم میرسه و اصلا" حتی امکان نداره مثلا" یک دقیقا" سرعت یه چیزی مابین مثلا"20 تا 25 باشه .وی پی ... که نگو دقیقا" مثل اندیشه با سرعت خیلی پایین و این هم میگم تا یه کسی خودش یه سرویس مابین دو یا سه یا چند شرکت رو امتحان نکنه نمیتونه متوجه بشه که کدومشون بهتره به نظر من در حال حاضر مابین اندیشه و شاتل البته اندیشه با اون مدت طولانی که باهاش کار میکردم خیلی خیلی سرتر از شاتل بود و درسته که جدیدا" اندیشه خیلی بد رفتار میکنه با مشتریها یا بد جواب میدن و مثل گذشته نیستند ولی سرویسشون خیلی بهتر از شاتله حداقل تو خط 8 شهر رشت .اگر بخاطر لج و لجبازی نبود در اولین فرصت دوباره از اندیشه سرویس میگرفتم و شاید هم با ادامه این وضعیت دوباره برگشتم .اگر به تمام پستهایی که تو این سایت دادم نشده یک بار از اندیشه گله نکرده باشم (البته ناگفته نباشه که اخلاق بدی دارم و همیشه گلایه دارم و نق میزنم) ولی اینبار با توجه به مدت طولانی کارکرد با اندیشه و با توجه به مدت خیلی کوتاه یک روزه شاتل اندیشه خیلی بهتره شاید تو سرعتهای پایین. یکی از نزدیکترین دوستانم که سرویسش شاتله و البته در تهران میگفت تست سرعتش یه چیزی تو مایه های 60 تا 70 هست یعنی شاتل بهش 512 میده ولی منکه چنین چیزی ندیدم .البته به قول یکی از دوستان داخل همین سایت که خوب گفت : اینجا ایرانه ما نباید انتظاراتمون رو زیاد کنیم درسته که اسم سرویسها با هم فرق میکنه ولی اون بالایی هایی که اینترنت از اونها بدست این اسمهای مختلف میرسه همین و میخوان که سرعتها بیشتر از اینها بالا نره شما تو سایت اسپیدتست نگاه کنین چند ماه پیش رتبه ایران بالاتر بود الان چی؟ بجای پیشرفت به یاری خدا تو تمام زمینه ها فقط پسرفت میکنم .اونها همین سرعت 56 کیلو به قول معروف دیالاپ که اسم داره 56 کیلو هم بدن و سرعت ها رو بالاتر هم نبرن بازم جیبشون پر میشه.

12. 2 کاربر از Mori_2182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من وقتی رفتم شاتل قصدم این بود که 2 ماه بمونم ولی یه بلایی سرم آورد که یه ماهه برگشتم اندیشه ولی خب این تجربه ای که هر کس باید خودش تجربه کنه پس به دوستان دیگه توصیه میکنم خودشون برن ببینن چطوریه

14. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من وقتی رفتم شاتل قصدم این بود که 2 ماه بمونم ولی یه بلایی سرم آورد که یه ماهه برگشتم اندیشه ولی خب این تجربه ای که هر کس باید خودش تجربه کنه پس به دوستان دیگه توصیه میکنم خودشون برن ببینن چطوریه
    اشتبای شما اینه که اصلا فرق شاتل و اندیشه رو متوجه نشدین. کاملا مشخصه که اندیشه رو سرویس پایین تر از 256 تمرکز کرده و شاتلم روی سرویس های با سرعت بالا. در واقع این دو تا شرکت دو نوع جامعه ی کاربری مختلف رو برای گرفتن بازار در نظر گرفتن. که هر دوشونم تو این کار موفق شدن. شاتل که سرویسای بالاش بی نظیر و غیر قابل رقابته! اندیشم که کلی یوزر 128 محدود و نا محدود داره!!!! به نظر من شما آی اس پی تون و اشتبا انتخاب کردین. من به Mori در جواب پیغام خصوصی ای که بم داده بود گفتم که اگه میخوای دوباره 256 یا 128 محدود یا نا محدود بگیری همونجا بمون چون برا این سرویسا شاتل پهنا باندشو حروم نمیکنه و الکی آی اس پی تو عوض نکن اما اگه میخوای سرویس سرعت بالا بگیری این کار و بکن! اما حرفمو گوش نکرد!
    Last edited by soosmar_asl; 02-03-2011 at 12:14.

16. 3 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اینم تست دانلود همون فایل تو همون ساعت! تفاوت امروز و دیروز! (فایل دانلود قبلی رو هم ریموو کردم تا سرعت واقعی باشه ) ببینید که چقدر مسخرست که هر اتفاقی میفته آقایون سرعت اینترنت و کم میکنن!!!!

سرویس 2 مگ شاتل

18. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

دوستانی که مودم وایرلس Linksys دارن از این آدرس مخفی می تونن SNR رو چک کنن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط کافیه عدد روبروی DSL Noise Margin رو بخونید.
    Last edited by majidpromix; 02-03-2011 at 12:38.

20. این کاربر از majidpromix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •