آقا من خیلی وقته از تحولات مدیریتی رئال خبر ندارم
یکی بگه کالدرون کی رفت؟
کی اومده به جاش؟
انتخابات انجام شده؟
کلا یه توضیح کوتاه
شنیدم راموس رو میخوان بندازن بیرون
البته این شنیده مربوط به قبل از بازی دیشب هستش
آقا من خیلی وقته از تحولات مدیریتی رئال خبر ندارم
یکی بگه کالدرون کی رفت؟
کی اومده به جاش؟
انتخابات انجام شده؟
کلا یه توضیح کوتاه
شنیدم راموس رو میخوان بندازن بیرون
البته این شنیده مربوط به قبل از بازی دیشب هستش
2ماهی هست رفته فکر کنم خدا پشت و پناهش نباشه ایشالا : دی
بلودا موقته !!!
ماهه دیگه انتخابات هستش ...
توضیح دادم دیگه : دی
آره با چند نفری هم مذاکره کردن یکیش ونگر بود که رد کرده درخواستشونو ... اون یکیم آنجلوتی بود ...
ما هم قبل از بازی شنیده بودیم : دی
در کل امیدوارم حال همتون خوب باشه ...
من که دیشب هرکی sms میداد همچین جوابشو میدادم خودش میرفت دنبال کارش !!!
یکی از بچه ها اصلا بحثو عوض کرد گفت نمایشگاه E3 کی شروع میشه : دی
خلاصه ازین ها بیشتر نمیشه انتظار داشتین دیگه . شماهام سرتون رو بالا بگیرید مثل یک مرد ...
تیم ما بارسا نیست که ما رئال مادرید هستیم پر افتخار ترین تیم تاریخ بشریت ...
به نظر من اینقدر افتخار کسب کردیم که بارسا توش گمه !!! ( الان آب اناری ها که میخونن اینو میگن اینا همش بر میگردن به گذشته : دی )
دیشب این یارو مزدک (بارساییه دیگه انتظار بیشتری ازش نداریم ) گفت به والدز میگن ایکر کاتالان : دی
ایکر مقدس مارو بدجور بردن زیر سوال ... الان دیگه همه قبول دارن بهترین درواره بان جهان ایکر خودمونه ...
در بدترین شرایط بهترین بازی رو انجام میده برای تیم ...
موفق و پیروز باشید رئالی های عزیزم
![]()
خداییش این رئال یه خواب راحتو ازمون گرفت و به کابوس تبدیل کرد ! موجب شد تحقیر بشیم جلوی تمامی دوستان و آشنایان !!! اعصابمونو ریخت به هم !!!! تا دو هفته تو شوک این حقارتیم !!!!! دیگه تا اطلاع ثانوی نمی تونیم کل کل کنیم و کلی از فوتبال حرف بزنیم !!! هرچی دیگران می گن باید بگیم چشم !!! و ....... .
تمامی این موارد در زمان بازی با لیورپول صدق می کرد ولی اونو راه فرار داشتی اونم بستن به داوری بود و امید داشتن به این بازی ولی دیگه هیچگونه راه فراری نداشتی
حالا می خوام ببینم چه کسی می خواد همه ی این مواردو جبران کنه ؟؟؟؟؟
آیا فلورنتینو پرز می تونه ؟؟؟؟
راستي ما قبلا به خياباني ميگفتيم گزارشگر ضد رئالي
حالا بايد يكي اين ميرزايي رو بگيره
آرهخداییش این رئال یه خواب راحتو ازمون گرفت و به کابوس تبدیل کرد
از صبح تا حالا هر کی منو میبینه میگه 6 تایی :|
دیشب چقدر زنگ خوره گوشیه من رفته بود بالا
همه 6تایی شدنمونو تبریک میگفتن
مبارکمون باشه
الکی نبود قبل بازی استرس داشتمااااا
تو دلم بود که بد میبازیم
ولی فکر نمیکردم بیشتر 4 تا بشه
شانس اوردیم انری ....![]()
/هفته سي و چهارم لاليگا اسپانيا/
رئال مادريد با 6 گل تحقير شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال رئال مادريد با قبول شكست خانگي 6 بر 2 برابر بارسلونا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو تحقير شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه مردان خوانده راموس به پيروزي خانگي برابر بارسلونا نياز جدي داشتند، اين بارسلونا بود كه شايستگي خود را براي قهرماني در لاليگا اثبات كرد و تا نزديكي جام پيش رفت.
بارسا در حضور 98 هزار نفر تماشاگر ورزشگاه را بر سر رئال ويران كرد. در دقيقه 14 راموس موفق شد آبيدال را كنار بزند و سانتر زيباي او با ضربه سر گونسالو هيگواين تكميل شد تا رئال مادريد يك بر صفر پيش بيفتد اما اين گل خيلي زود با گل ويران كننده هانري پاسخ داده شد.
اين آغاز هنرنمايي هاي مردان گوارديولا بود و كارلوس پويول كاپيتان بارسلونا در دقيقه 20 گل دوم را به ثمر رساند و بازوبند منقش به پرچم كاتالونيا را به رخ تلويزيون دولتي اسپانيا كشيد.
ليونل مسي ديگر مهاجم بارسلونا نيز كاسياس را از موج تحقير در نيمه اول بي نصيب نگذاشت تا بارسلونا با نتيجه 3 بر يك وارد رختكن شود.
رئال مادريد در نيمه دوم نيز تسليم بازي بارسلونا شد و گل سرخيو راموس در دقيقه 56 نيز نتوانست برابر سونامي مردان گوارديولا دوام بياورد.
هانري 58، مسي 75 و پيكه 82 گلزنان نيمه دوم بارسا بودند تا در نهايت نماينده كاتالونيا با نتيجه 6 بر 2 برابر رئال مادريد به پيروزي برسد.
نتايج بازي هاي شب گذشته:
رئال مادريد 2 - بارسلونا 6
گل ها: هيگواين 14 و راموس 56 براي رئال مادريد و هانري 17 و 58 و مسي 35 و 75 و پويول 20 و پيكه 82 براي بارسلونا
نومانسيا 2 - مالاگا صفر
گل ها: مورنو 2 و پينو 61
ويارئال صفر - سويا 2
گل ها: فابيانو 58 و كانوته 85
به اين ترتيب در فاصله 4 هفته مانده به پايان رقابت ها رئال مادريد با 78 امتياز و با فاصله 7 امتياز در رتبه دوم ايستاد و بارسلونا با كسب 85 امتياز در صدر جدول خيمه زد.
سويا با پيروزي شب گذشته خود به رتبه سوم با 60 امتياز رسيد و ويارئال با شكست خانگي و حفظ امتياز 55 تا رتبه پنجم و پشت سر والنسيا (56، يك بازي كمتر) ايستاد.
آنالیزی متفاوت ازبزرگترین و حساس ترین بازی لالیگا
از دید بسیاری از کارشناسان، مسابقه رئال مادرید-بارسلون موسوم به ال کلاسیکو، بزرگترین و مهمترین بازی باشگاهی در سطح اروپا و یا حتی جهان است. در این بازی دو تیمی به مصاف هم می روند که قیمتی ترین بازیکنان جهان را چه از نظر ارزش فنی و چه از بعد مالی در اختیار دارند و در هر لحظه از بازی، شاهد رویارویی بهترینها هستیم.
از جهات متفاوتی می توان به این بازی نگریست. مثلاً از بعد تبلیغاتی، مدیریتی، فنی، آماری و... اما آنچه در اینجا و در حد بضاعت خود به آن می پردازم نگاهی تحلیلی به شکست سنگین رئال در خانه است تا شاید خوانندگان این مقاله در پایان، از دید متفاوتی به حوادث بازی بنگرند. اما قبل از آن، به نکته ای حاشیه ای اشاره کنم که خالی از لطف نیست: در دقیقه بیستم، پویول گل دوم را زد تا ورق به سود بارسلونا برگردد، در اینجا بود که به خود گفتم: 22 تن از بهترینها و گرانترین فوتبالیستها در مقابل هم ایستاده اند و تاکنون فقط به فکر انجام دستورات تاکتیکی هستند، کمترین توقف ممکن را بر اثر خطاهای بی مورد داشته اند، 3 گل رد و بدل شده و هیچ برخورد زننده ای هم با یکدیگر ندارند. اما طی دربی خودمان، تا دقیقه 90 هم شاهدخلق کمترین فرصتهای گل، بیشترین توقف، خطاهای بیمورد، کمترین تعداد گل و گاهی بی احترامی به رقیب هستیم. امیدوارم روزی برسد که داربی حساس تهران و سایر بازیهای بزرگ فوتبال ما نیز از نظر فنی و جذابیت مثبت، نه همپای ال کلاسیکو، لااقل 50% آن شود.
اما چرا رئال بعد از هفته ها پیروزی، اینگونه زمین گیر شد؟
جواب ساده این است که بارسلون قوی بود. اما دلایل زیر برای برتری بارسا وجود دارد که قطعاً بخشی از عوامل پیروزی آنان است:
1- با وجود آنکه همگان قدرت یاران بارسا را در طراحی و سپس به ثمر رساندن حمله می دانند، اما بخش دفاعی رئال مادرید در مهار این سازمان حمله دچار مشکل و اشتباه شد. یکی از مهمترین آنها این بود که مادریدیها فضای زیادی به طراحان بارسا می دادند تا حرکات را از میانه میدان پایه ریزی کنند. این ضعف فقط به هافبکهای دفاعی رئال برنمی گردد، هر چندکه مسئول مستقیمش آنان هستند، اما نفراتی که در جلوی این هافبکها بودند، مثل مارسلو در چپ ، روبن در راست ، هیگوئن و رائول در وسط، اصلاً وظایف دفاعی را خوب انجام ندادند، زیرا در فوتبالی با این سطح از تنوع تاکتیکی و سرعت بالای حرکات و دوندگی بازیکنان قطعاً همه ی آنان باید ترکیبی از دفاع و حمله را ارائه دهند.
ضمن آنکه سرعت کم مدافعان رئال و ضعف آنان در حرکات انفجاری و نیز عدم توانایی در قطع توپهای حریف نیز عاملی شد که در واقع مانعی برای سیل هجوم بارسا باقی نماند. برای آنکه بهتر متوجه شوید مثالی میزنم: در نیمه اول که بارسا 3 گل زده بود، 5 بار نیز کاسیاس به طور جدی مانع فروپاشی دروازه گردید. یعنی آنکه تیمی پیدا شد تا در طی 45 دقیقه، 8 بار از دفاع رئال رد شود و به دروازه برسد.دفاعی که فرمانده اش کاناواروست و بازیکنان توانمندی مثل هاینتزه و راموس در آن هستند.(متزلدر هم که جزو دفاعهای بد دنیا نیست.) عوامل این اتفاق را بررسی کردیم: قدرت فوق العاده بارسا در طراحی و به نتیجه رساندن حمله از یک طرف، ضعف سازمان دفاعی رئال در سرعت دوندگی، دادن فضای طراحی به حریف، عدم بازیخوانی مناسب برای قطع توپ حریف و عدم اجرای صحیح وظائف دفاعی ،چه نفر به نفر (مثل گل پویول که یاران رئال در یارگیری او کاملاً اشتباه کردند.)و چه منطقه ای آنان از سوی دیگر.
2- از نظر روحی و روانی، بازیکنان باید آمادگی بالایی برای این بازی آنهم در شرایط موجود ( اواخر فصل) داشته باشند. بازیکنان بارسلون بعد از 2 مساوی در لیگ قهرمانان با چلسی و مقابل والنسیا در لالیگا پا به این میدان گذاشته بودند و همان گونه که مربی آنها(گواردیولا) گفته بود، نگران از دست دادن هر 2 جام بودند، آنچه که کادر بارسا برای بازسازی روحی خود قبل از بازی به کار برده اند، بر ما معلوم نیست، اما 2 نکته در هنگام مسابقه مشهود بود، اول آنکه از نظر ذهنی انقدر آماده بودند که انگارقرار گذاشته اند به محض خوردن گل، در اسرع وقت به تلافی بپردازند که دقیقاً بعد از هر گل رئالیها بلافاصله با گل پاسخ دادند و اینکه بتوانند قرارهای قبل از بازی را در حین بازی دقیقاً اجرا کنند، فقط از عهده ی بازیکنان ********حرفه ای بر می آید!
و دوم اینکه بارسلون تصمیم نداشت برای این بازی بزرگ دست به حرکات محیرالعقول بزند و از اصول ساده فوتبال رویگردان شود. کاری که به وفور در تیمهای خود می بینیم که ناشی از پائین بودن درایت مربی و کمبود توان روحی و ذهنی است، مثلاً تیمی که با دفاع 4 نفره تمرین و بازی کرده، به ناگهان در آستانه بازی حساس خود، آرایش 3 نفره را برمی گزیند، یا تیمی که از سمت راست قوی برخوردار است، درحساس ترین بازی، تصمیم به اجرای بازی گوش ، آنهم از سمت چپ!! می گیردو برای این مقصود مدافع راست نفوذی خودرا به سمت چپ منتقل می نماید!! اما دیدیم که بارسا با همان ترکیب همیشگی پا به میدان گذاشت و اساس حمله خود را نه بنا به ضعف رئال در عمق دفاع، بلکه بر اساس آنچه که در طول فصل دریافت و اثبات کرده، مانند همیشه به بازی روی زمین بدون دور زدن مدافعان و پرهیز از بازی گوش روی آورد و صد البته ضعفهای دفاعی رئال بویژه در عمق نیز به آنان کمک کرد تا نتیجه ای خلق کنند که سالها در خاطره ها می ماند.
پس از پيروزي در ال كلاسيكوگوارديولا: اين بهترين روز زندگي من بودخبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از پيروزي مردانش برابر رئال مادريد گفت: بي ترديد اين بهترين روز زندگي من بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، پپ گوارديولا عنوان كرد: بارسلونا بسيار بهتر از رئال مادريد بازي كرد. اكنون خيلي دوست دارم با آنها كه منتظر لغزش ما بودند صحبت كنم و دليل آن همه كارشناسي مغرضانه را بپرسم.
وي افزود: در اين مدت همه روزنامه ها عليه ما مطلب نوشتند. من هيچ اعتراضي نكردم اما بارسلونا حرفش را در زمين فوتبال زد.
بارسا با نتيجه 6 بر 2 رئال مادريد را شكست داد.
مسی و آنری کار را تمام شده نمی دانند
" لیونل مسی " و " تیری آنری " معتقد هستند که جشن را باید زمانی گرفت که بارسلونا قهرمان لالیگا شده باشد. " لیونل مسی " و " تیری آنری " در دیدار " الکلاسیکو " موفق شدند هر یک، دو گل را برای تیمشان به ثمر برسانند تا تیم بارسلونا یک پیروزی بزرگ را کسب کند.
در پایان دیدار شب گذشته، لیونل مسی گفت: " ما مستحق این پیروزی بودیم. این یک بازی بزرگ بود و ما با حفظ کردن سبک بازی همیشگی خودمان در این فصل، نشان دادیم که شایسته قهرمانی هستیم. "
ستاره آرژانتینی بارسلونا در ادامه به بازی لیگ قهرمانان این تیم اشاره کرد و گفت: " اکنون ما باید گام مهم دیگری را در لندن برداریم. من احساس بسیار خوبی دارم و ما باید این اعتماد به نفس را در آن دیدار هم حفظ کنیم. "
تیری آنری نیز مثل مسی از پیروزی تیمش بسیار خوشحال بود. او در مورد دیدار تیمش و این پیروزی گفت: " امروز یک روز مخصوص برای بارسایی ها به حساب می آید. پیروزی مثل یک جشن است و ما باید از آن لذت ببریم. "
آنری در ادامه به نتیجه بازی اشاره کرد و دیدار سال گذشته تیمش در مقابل رئال مادرید را به یاد آورد. او گفت: " بعد از اتفاقات سال گذشته، ما مجبور بودیم که پیروز شویم. من در دیدار سال گذشته بازی کردم، دیدار دشواری بود، اما امسال خیلی بهتر بود. "
در حالی که همه بارسلونایی ها جشن می گیرند، اما آنری معتقد است که هنوز کار تمام نشده است. وی در این مورد گفت: " ما هنوز قهرمان نشده ایم. بازی های زیادی هنوز باقی مانده است و ما باید ببینیم بعد از دیدار با چلسی، چه اتفاقی می افتاد. در ضمن اینکه رئال مادرید نشان داد که ناامید نخواهد شد. "
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)