تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 899 از 2376 اولاول ... 39979984988989589689789889990090190290390994999913991899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,981 به 8,990 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

حمايت واعظي آشتياني از نظري جويباري؛
    سرپرست استقلال تا پايان فصل ابقاء شد

برخلاف شايعات شنيده شده علي نظري جويباري همچنان به عنوان سرپرست تيم فوتبال استقلال به فعاليتش ادامه مي دهد و اين عنوان حداقل تا پايان فصل به فرد ديگري واگذار نمي شود.

برخلاف شايعات شنيده شده علي نظري جويباري همچنان به عنوان سرپرست تيم فوتبال استقلال به فعاليتش ادامه مي دهد و اين عنوان حداقل تا پايان فصل به فرد ديگري واگذار نمي شود.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، اميررضا واعظي آشتياني در جلساتي كه با سرپرست تيم خود داشتن حمايتش را از او ا علام كرده تا از اين پس با خيال راحت به كارش در باشگاه ادامه دهد.

پيش از اين نظري جويباري در 2 هفته گذشته شفاهاً از استعفايش صحبت كرده بود كه درنهايت مورد موافقت مديرعامل باشگاه قرار نگرفته بود. قرار است بعد از پايان رقابتهاي اين فصل ، موضوع مشكلات كادر فني و خواسته هاي آنان از سوي دو طرف مطرح شود و در نهايت درباره ادامه همكاري تصميم گيري شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى:
    من شكايت نكرده ام

سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اولويت اول تيم ما در اين فصل قهرمانى در ليگ برتر است. امير قلعه نويى اظهاركرد: از همان ابتدا نسبت به موفقيت تيم استقلال اعتقاد داشتم و با وجود تمامى انتقادهايى كه بود معتقد بودم كه استقلال مدعى قهرمانى است. درهر صورت انسان با اميد زنده است و من باور قطعى دارم كه اگر برخى اشكالات برطرف شود، استقلال صددرصد قابليت قهرمانى در ليگ برتر را دارد. ما در اين فصل با توجه به حضور در سه جبهه اولويت بندى را انجام داده ايم و اولويت نخست ما قهرمانى در ليگ برتر سپس موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا و اولويت سوم ما قهرمانى جام حذفى است. وى درباره وقفه در مسابقات ليگ برتر نيز گفت: به هر حال با توجه به بازى هاى تيم ملى اين وقفه به وجود آمده كه ما نيز بايد تمكين كنيم مشكلى وجود ندارد و ما تمرينات استقلال را ادامه مى دهيم تا شرايط تيم حفظ شود از اين تعطيلى نيز استفاده مى كنيم تا برخى نقاط ضعف تيم را برطرف كرده و هماهنگى بازيكنان را افزايش دهيم. قلعه نويى درباره بازى استقلال مقابل برق شيراز نيز گفت: ابتدا بايد به محمد عباسى سرمربى برق شيراز تبريك بگويم از روزى كه به برق شيرازآمده است وضعيت اين تيم كاملا مثبت شده و من در ابتداى فصل نيز به مديران برق گفتم كه امسال تيم برق يكى از بهترين هاى تيم هاى ليگ برتر خواهد شد. عباسى مربى باهوشى است و تيم خوبى را جمع كرده است از هم اكنون معتقدم كه بازى روز جمعه استقلال مقابل برق شيراز يكى از زيباترين بازى هاى اين فصل ليگ خواهد بود. سرمربى تيم استقلال تهران با رد برخى اظهارات منتشر شده از سوى وى گفت: به هيچ عنوان از شبكه سه يا برنامه ۹۰ شكايت نكرده ام. من تنها گفتم كه تريبونى در اختيار فردوسى پور قرار گرفته است. من با فردوسى پور و همچنين «زمانى» مسئول گروه ورزش شبكه سه و «پورمحمدى» مدير اين شبكه دوست هستم و هيچ مشكلى ندارم. من شكايتى از صداوسيما نكردم و مشكلى نيز وجود ندارد و آن نقل وقول ها صحبت هاى من نبوده است. وى افزود: اگر مصاحبه نكنم خبرنگاران به يك شكل انتقاد مى كنند و زمانى كه مصاحبه مى كنم كه نيز صحبتهايم اين چنين منعكس مى شود. قلعه نويى درباره حضورش در كميته انضباطى نيز گفت: هيچ مشكل خاصى وجود ندارد و اين يك جلسه خوب براى همكارى با رئيس كميته انضباطى بود. سرمربى استقلال درباره وضعيت بازيكنان اين تيم كه در اردوى تيم ملى حضور دارند نيز گفت: تيم ملى مسئول دارد و من در اين رابطه صحبتى نمى كنم.قلعه نويى همچنين درباره خداحافظى على كريمى از تيم ملى فوتبال نيز گفت: من با كريمى طى يك سال حضور در تيم ملى دوران خوبى را پشت سر گذاشتم او همواره به عنوان يك بزرگتر به تيم ملى كمك كرد و به هرحال معتقدم اين بازيكن مى توانست در جام جهانى براى تيم ملى بسيار مفيد باشد. وى افزود: معتقدم بسترى را آماده ساختند تا على كريمى از تيم ملى خداحافظى كند كه بايد اين بسترسازى و علت تصميم كريمى را ريشه يابى كنيم. همان طور كه اين بسترسازى درباره كريم باقرى نيز صورت گرفت و او به يك باره از تيم ملى خداحافظى كرد. بايد ديد اين اتفاق ها به چه شكل رخ مى دهد كه به راحتى يك بازيكن را در دوران اوج از تيم ملى كنار مى گذاريم. قلعه نويى تصريح كرد: در اين باره مسئولين تيم ملى بايد پاسخگو باشند اما در هر صورت كريمى در زمان حضورش در تيم ملى ايران بسيار متعصبانه كار كرد و مهره اى كارساز براى ما بود. حتى در بازى مقابل چين تايپه كه همگان تصور مى كردند ما بازيكنان تيم دوم خود را به ميدان مى فرستيم باز هم از اين بازيكنان دعوت كرديم كه نفراتى چون كريمى با رغبت هر چه تمام براى تيم ملى به ميدان رفتند. سرمربى تيم استقلال در پايان موفقيت هاى اخيرتيم ملى فوتسال و همچنين صعود تيم ملى نوجوانان به جام جهانى را به فوتبال دوستان تبريك گفت و براى اين تيم ها آرزوى موفقيت كرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فتح ا... زاده تراز مالى را تحويل مى دهد
    ايران ورزشى- مديرعامل سابق باشگاه استقلال تراز مالى اين باشگاه در زمان فعاليت خود را به هيات مديره استقلال ارائه مى كند.
    على فتح ا... زاده كه حدود يك سال و نيم مسؤوليت باشگاه استقلال را برعهده داشته است، قصد دارد تا تراز مالى اين باشگاه در دوره فعاليت خود را به هيات مديره اين باشگاه ارائه كند.
    وى هفته آينده تراز مالى باشگاه استقلال را به هيات مديره باشگاه ارائه مى كند كه در آن كليه هزينه ها و بودجه باشگاه طى يك سال و نيم گذشته در آن ذكر شده است. پيش از اين مديران عامل باشگاه استقلال از ارائه تراز مالى خوددارى كرده بودند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شريفى: نيكبخت و برهانى هفته آينده مى آيند
    كاظمى و اكبرپور اشتباه كنند
    تا آخر فصل محروم مى شوند
    مهديه دريا بيگى
    Mahdiyeh Darya beigi
    يك گزارشگر مدافع بيژن كوشكى شد
    قرار بود كميته انضباطى تصميم اش را در قبال بيژن كوشكى بازيكن خاطى استقلال اعلام كند اما يك گزارشگر با حضور در كميته انضباطى اعلام كرد اظهارات جديدى دارد كه تا به حال منعكس نشده است. او به دليل اينكه مدافع بيژن كوشكى به حساب مى آيد، رأى كميته انضباطى را به تأخير انداخته است. بنابراين اعضاى كميته انضباطى هنوز به اين جمع بندى نرسيده اند كه راى را براى كوشكى صادر كنند و مى خواهند پس از شنيدن اظهارات اين فرد رأى خود را صادر كنند.

«خوش گذشت» اين جمله اى بود كه امير قلعه نويى هنگام خروج از كميته انضباطى به زبان آورد. حسين كاظمى در نهايت يك جلسه محروم شد. جلسه انضباطى نيكبخت و برهانى هنوز برگزار نشده است و عزيزى و هاشمى نسب تا اطلاع ثانوى محروم شدند. اين اخبار از كميته انضباطى كافى بود تا با مجتبى شريفى تماس بگيريم و دليل تصميمات كميته انضباطى را از رييس كميته انضباطى جويا شويم.
    نتيجه جلسه قلعه نويى چه شد
    روز دوشنبه (همكار شما) به كميته انضباطى آمد و گفت برنامه نود تمام گفته هاى قلعه نويى را پخش نكرده است و فقط كلمه على پخش شده است؛ در حالى كه قلعه نويى به على گفت ولش كن و برنامه نود بخشى از كنفرانس را نشان داد.
    اما مثل اينكه به آقاى قلعه نويى در كميته انضباطى خيلى خوش گذشته است
    چطور !
    بعداز جلسه آقاى قلعه نويى به خبرنگار ما گفته بود خوش گذشت
    هر كس كه به كميته انضباطى مى آيد يقينا نظر آقاى قلعه نويى را دارد. با توجه به برخورد و رفتارى كه كميته انضباطى با افراد دارد حتى كسانى كه ،۳ ۴ جلسه محروم مى شوند ابراز رضايت مى كنند زيرا ميان محكوميت فرد خاطى و تكريم واحترام به وى هيچ رابطه اى نيست و بايد حتى با كسانى كه مشمول جريمه و محروميت مى شوند آن قدر احترام گذاشت كه از جلسه رسيدگى اظهار رضايت كنند اين وظيفه دينى و اخلاقى ماست.
    كاظمى و كوشكى يك جلسه محروم شدند عجيب نيست !
    هنوز كوشكى تا اطلاع ثانوى محروم است و رأى اين بازيكن صادر نشده است اما كاظمى فقط يك جلسه محروم و ۵۰ هزار تومان جريمه شد.
    فكر نمى كنيد يك جلسه براى رفتار كاظمى كم باشد
    - كاظمى فرم تعهد فصل را هم پر كرده است.
    فرم تعهد فصل
    بله، همان فرمى كه سياوش اكبرپور پر كرده است. بازيكنان با پر كردن اين فرم تعهد مى دهند تا آخر فصل مرتكب خطا نشوند وگرنه تا آخر فصل محروم مى شوند.
    پس كاظمى و سياوش اكبرپور فرصت خطا و اشتباه ندارند
    درست است خود آنها هم مى دانند كه نبايد ديگر خطا كنند. من با كسى شوخى ندارم اگر تكرار شد تا آخر فصل محروم مى شوند.
    چرا رأى كوشكى صادر نشد
    چون چند خبرنگار و گزارشگر گفتند كه ما شاهد بوديم اطرافيان براى تحريك كوشكى مقصر بودند. قرار شد آنها هم بيايند و هفته آينده بعد از اظهار نظرهاى آنها رأى نهايى كوشكى را صادر كنيم.
    يعنى اگر خبرنگاران شهادت دهند كه كوشكى توسط محرك ها مرتكب خطا شده، جرمش سبك تر مى شود
    دقيقا در مواد آيين نامه اقل و اكثر وجود دارد. مسلما مجازات اقل نياز به قراين دارد كه اين قراين بايد از طرف اخذ اطلاع از مطلعين حاصل شود
    نيكبخت و آرش برهانى هفته آينده با هم در كميته انضباطى حضور پيدا مى كنند.
    چقدر جلسه محروميت نيكبخت را به تعويق مى اندازيد به نظر مى رسد با اين بازيكن رئوفانه برخورد مى كنيد.
    رئوفانه برخورد نكرديم اين هفته، هفته شلوغى بود. تشخيص داديم هفته آينده نيكبخت و آرش را به كميته فرا بخوانيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هيچ احساسى نسبت به استقلال ندارم
    داريوش يزدانى: فريب قلعه نويى را نمى خوريم
    حسين اميرى
    Hosin Amiri

داريوش يزدانى بهترين دوران فوتبالش را در اوايل دهه ۸۰ در تيم پرطرفدار استقلال تهران گذراند، او در استقلال درخشش خوبى در آن سال ها داشت. امسال با بازگشت به شيراز و بازى هاى خوب در تركيب تيم برق تداعى كننده روزهاى اوج يزدانى است. اين بازيكن در اين فصل با نمايش قابل قبول در خط ميانى برق يكى از مهره هاى كليدى اين تيم به حساب مى آيد. وقتى كه او در شرايط آرمانى قرار داشته باشد برق شيراز بهترين شرايط خود را پشت سر خواهد گذاشت. حضور داريوش يزدانى آماده و قبراق در تركيب برق در بازى جمعه مقابل استقلال به طور حتم هواداران آبى هاى تهرانى را به ياد درخشش خيره كننده كاكو شيرازى در تيم محبوب شان خواهد انداخت.

از وضعيت برق در آستانه ديدار با استقلال بگوييد
    تيم در شرايط مطلوبى قرار دارد، تمرينات بسيار منظم و مطلوبى را طى چند روز گذشته انجام داده ايم و بچه ها از هر لحاظ در بهترين شرايط قرار دارند و با انگيزه بسيار زيادى براى ديدار با استقلال لحظه شمارى مى كنند.
    ديدار با استقلال را چگونه ارزيابى مى كنى
    بازى با استقلال براى ما با ديگر ديدارها هيچ تفاوتى ندارد منتها در ديدار مقابل دو تيم پرطرفدار پايتخت به دليل پخش مستقيم بازى و توجه مطبوعات به آن حساسيت هاى ناخودآگاه براى تيم مقابل، ايجاد مى كند و اگر بازيكنان آن تيم كم تجربه باشند اين حساسيت كاذب گريبانگير آنان خواهد شد و باعث مى شود كه نتوانند توان واقعى خود را در زمين به نمايش بگذارند. نمونه بارز آن بازى هفته گذشته مقاومت سپاسى- استقلال بود. در آن ديدار اگر بازيكنان مقاومت اسير جو و حساسيت بازى نمى شدند مطمئن باشيد با اين اختلاف گل بالا بازى را واگذار نمى كردند. البته ما اشتباه بازيكنان مقاومت را دچار نمى شويم و با تجربه اى كه از بازى هفته پيش آنها كسب كرديم با ارائه يك بازى منطقى استقلال را متوقف مى كنيم.
    يعنى برق مى تواند استقلال را در آزادى متوقف نمايد
    براى چه نتواند بازيكنان ما به خودباورى رسيده اند و باور كرده اند كه مى توانند متفاوت از سال هاى قبل باشند و اين اعتماد به نفس را به دست آورده اند كه مى توانند يقه همه تيم ها حتى استقلال و پرسپوليس را بگيرند. تيم ما ديگر براى نيفتادن و كم گل خوردن بازى نمى كند. حالا ما براى قهرمانى و حضور در ليگ قهرمانان آسيا مى جنگيم.
    خيلى ها معتقدند برق تا به حال به سد محكمى برنخورده و ديدار با استقلال جدى ترين آزمون اين تيم محسوب مى شود
    اولا كه بعيد مى دانم بازى با استقلال و پرسپوليس تفاوتى با ساير تيم ها داشته باشد. مگر شما فكر مى كنيد تيم هاى صبا، مس، پاس همدان و سپاهان تيم هاى كوچكى هستند ما در برابر صبا در قم ۲-2 مساوى كرديم در صورتى كه حقمان برد بود در حالى كه همين تيم استقلال را ۳- يك شكست داد. يا مس كرمان هر دو تيم پرطرفدار پايتخت را شكست داده بود ولى ما اين تيم را ۴- يك مغلوب كرديم.
    قلعه نويى گفته برق سرسخت ترين حريف ما است اگر بتوانيم اين تيم را شكست دهيم بازى هاى بعدى را نيز با پيروزى پشت سر خواهيم گذاشت، نظر تو در مورد اظهارات سرمربى استقلال چيست
    نظر آقاى قلعه نويى براى ما قابل احترام است و از ايشان بابت محبت شان نسبت به برق ممنون هستيم اما فريب اين حرف ها را نمى خوريم. سرمربى استقلال اين صحبت ها را عنوان كرده تا بچه هاى ما مغرور شوند و روز جمعه با غرور رودرروى استقلال قرار گيرند، در صورتى كه ما اصلا به اين حرف ها توجه نمى كنيم و پس فردا با تمام قوا همانند ديدارهاى گذشته مقابل استقلال قرار مى گيريم.
    پس معتقدى صحبت هاى سرمربى استقلال براى ايجاد غرور در نزد بازيكنان برق بود.
    به عقيده من مطرح كردن اين حرف ها در آستانه ديدار ما با استقلال از سوى قلعه نويى چيزى جز ايجاد غرور در بين بچه هاى ما نيست وگرنه سرمربى استقلال چه دليلى داشت بى جهت از تيم ما تعريف و تمجيد نمايد. ما نيز براى اينكه خوب بودن و بزرگى مان را ثابت نماييم روز جمعه در مقابل ديدگان هواداران استقلال اين تيم را متوقف خواهيم كرد.
    فكر مى كنى چه نتيجه اى در ديداربرق- استقلال رقم خواهد خورد
    به طور حتم ما بازنده ميدان نخواهيم بود چون استقلال در آزادى همواره احساسى عمل مى كند و بى گدار به آب مى زند و اين فرصت را به ما خواهد داد كه با فوتبالى منطقى و با حوصله به اين تيم ضربه بزنيم.
    پس در برابر استقلال هم طلسم شكست ناپذيرى برق به پايان نخواهد رسيد
    طلسم شكست ناپذيرى برق نه تنها در برابر استقلال بلكه تا پايان نيم فصل نيز به پايان نخواهد رسيد.
    خيلى مطمئن حرف مى زنى
    بعد از يك عمر فوتبال بازى كردن اگر ندانم تيمم در ديدارهاى آتى چه روندى را طى مى كند فاتحه فوتبال را بايد بخوانم. با انگيزه، رفاقت و همبستگى كه در تيم وجود دارد ايمان داشته باشيد آن خط تيره اى كه مقابل جدول باخت تيم ما در جدول رده بندى وجود دارد حالا حالاها پاك نخواهد شد.
    از رويارويى با تيم سابق تان چه احساسى دارى
    بازى مقابل استقلال براى ما همانند قرار گرفتن در برابر ساير تيم ها است. من هيچ احساسى نسبت به تيم استقلال ندارم. براى اين تيم و هوادارانش ارزش زيادى قائلم اما چيزى كه براى بنده مهم است تيم برق و موفقيت اين تيم مى باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

داريوش يزدانى:هيچ احساسى نسبت به استقلال ندارم
    چه زود گذشته ها فراموش میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى از پولادى توضيح خواست
    مهرداد پولادى كه از شرايطش در تيم راضى نيست در مصاحبه اى گفته بود كه رضايتنامه اش را از استقلال مى خواهد. قلعه نويى هم كه از اظهار نظرهاى پولادى در روزنامه ها خيلى ناراحت بود، به اين بازيكن گفت كه شرايطت در اين فصل برايم راضى كننده نيست بايد به باشگاه بيايى درباره رفتارت توضيح بدهى.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كادر فنى از نامدارى راضى نيست
    در حالى كه گفته مى شد اشكان نامدارى در جريان بازى مقابل استيل آذين مصدوم شده است، اين بازيكن آسيب ديده نيست فقط نتوانسته رضايت كادر فنى را جلب كند به گونه اى كه روز گذشته قلعه نويى به اين بازيكن گفت: «اگر همين طورى ادامه دهى جايگاهت را از دست خواهى داد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى سراغ ملى پوشان را گرفت
    امير قلعه نويى كه براى بازى روز جمعه روى بازيكنان ملى پوش خود حساب ويژه اى باز كرده است خصوصاً مجتبى جبارى، دايماً در جريان تمرينات از نوروزى مى خواست كه از وضعيت بازيكنان ملى پوش استقلال باخبر شود تا در آخرين تمرين تيم ملى مصدوم نشده باشند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى : آقايان بسترى فراهم كردند كه على كريمى از تيم ملى خداحافظى كند

سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اولويت اول تيم ما در اين فصل قهرمانى در ليگ برتر است. امير قلعه نويى همچنين اظهاركرد: از همان ابتدا نسبت به موفقيت تيم استقلال اعتقاد داشتم و با وجود تمامى انتقادهايى كه بود معتقد بودم كه استقلال مدعى قهرمانى است. در هر صورت انسان با اميد زنده است و من باور قطعى دارم كه اگر برخى اشكالات برطرف شود، استقلال صددرصد قابليت قهرمانى در ليگ برتر را دارد. ما در اين فصل با توجه به حضور در ۳ جبهه اولويت بندى را انجام داده ايم و اولويت نخست ما قهرمانى در ليگ برتر سپس موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا و اولويت سوم ما قهرمانى جام حذفى است. وى درباره وقفه در مسابقات ليگ برتر نيز گفت: به هر حال با توجه به بازى هاى تيم ملى اين وقفه به وجود آمده كه ما نيز بايد تمكين كنيم مشكلى وجود ندارد و ما تمرينات استقلال را ادامه مى دهيم تا شرايط تيم حفظ شود از اين تعطيلى نيز استفاده مى كنيم تا برخى نقاط ضعف تيم را برطرف كرده و هماهنگى بازيكنان را افزايش دهيم. قلعه نويى درباره بازى استقلال مقابل برق شيراز نيز گفت: ابتدا بايد به محمد عباسى سرمربى برق شيراز تبريك بگويم از روزى كه به برق شيراز آمده است وضعيت اين تيم كاملا مثبت شده و من در ابتداى فصل نيز به مديران برق گفتم كه امسال تيم برق يكى از بهترين هاى تيم هاى ليگ برتر خواهد شد. عباسى مربى باهوشى است و تيم خوبى را جمع كرده است از هم اكنون معتقدم كه بازى روز جمعه استقلال مقابل برق شيراز يكى از زيباترين بازى هاى اين فصل ليگ خواهد بود. سرمربى تيم استقلال تهران با رد برخى اظهارات منتشر شده از سوى وى گفت: به هيچ عنوان از شبكه ۳ يا برنامه ۹۰ شكايت نكرده ام. من تنها گفتم كه تريبونى در اختيار فردوسى پور قرار گرفته است. من با فردوسى پور و همچنين «زمانى» مسئول گروه ورزش شبكه ۳ و «پورمحمدى» مدير اين شبكه دوست هستم و هيچ مشكلى ندارم. من شكايتى از صداوسيما نكردم و مشكلى نيز وجود ندارد و آن نقل وقول ها صحبت هاى من نبوده است. وى افزود: اگر مصاحبه نكنم خبرنگاران به يك شكل انتقاد مى كنند و زمانى كه مصاحبه مى كنم كه نيز صحبت هايم اين چنين منعكس مى شود. خاصى وجود ندارد و اين يك جلسه خوب براى همكارى با رئيس كميته انضباطى بود. سرمربى استقلال درباره وضعيت بازيكنان اين تيم كه در اردوى تيم ملى حضور دارند نيز گفت: تيم ملى مسئول دارد و من در اين رابطه صحبتى نمى كنم. قلعه نويى همچنين درباره خداحافظى على كريمى از تيم ملى فوتبال نيز گفت: من با كريمى طى يك سال حضور در تيم ملى دوران خوبى را پشت سر گذاشتم او همواره به عنوان يك بزرگتر به تيم ملى كمك كرد و به هرحال معتقدم اين بازيكن مى توانست در جام جهانى براى تيم ملى بسيار مفيد باشد. وى افزود: معتقدم بسترى را آماده ساختند تا على كريمى از تيم ملى خداحافظى كند كه بايد اين بسترسازى و علت تصميم كريمى را ريشه يابى كنيم. همان طور كه اين بسترسازى درباره كريم باقرى نيز صورت گرفت و او به يك باره از تيم ملى خداحافظى كرد. بايد ديد اين اتفاق ها به چه شكل رخ مى دهد كه به راحتى يك بازيكن را در دوران اوج از تيم ملى كنار مى گذاريم. قلعه نويى تصريح كرد: در اين باره مسئولين تيم ملى بايد پاسخگو باشند اما در هر صورت كريمى در زمان حضورش در تيم ملى ايران بسيار متعصبانه كار كرد و مهره اى كارساز براى ما بود. حتى در بازى مقابل چين تايپه كه همگان تصور مى كردند ما بازيكنان تيم دوم خود را به ميدان مى فرستيم باز هم از اين بازيكنان دعوت كرديم كه نفراتى چون كريمى با رغبت هر چه تمام براى تيم ملى به ميدان رفتند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •