تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 899 از 949 اولاول ... 399799849889895896897898899900901902903909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,981 به 8,990 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من مخابرات نبوت هستم، سرویسم ۱۶ مگه، رو ۱۶ هم بسته شده، راضیم از همه چی، شاید پشتیبانی قوی نداشته باشه فن آوا، ولی راستش لازم‌ام هم ‌نشده این مدت پشتیبانیشون(حدود ۲ هفته) سرعت دانلودمم حدود ۱.۷ مگابایت در ثانیه‌ هست، شبا هم همینطوره، سرعت فرقی نمیکنه شبا[emoji6]
    چند روز طول کشید وصل شه؟ چه مدارکی خواستن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

از روزی که تخلیه کردم خطو تا روزی که وصل شد، ۴ روز. مدارکم چیز خاصی نمیخواد.

3. این کاربر از mjjarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امروز گفتم پروفایل گیمینگ رو برام فعال کرد. پینگم حدود 30 میلی ثانیه کم شد .ولی سرعت خطم روی 400 کیلوبایت محدود شد. در حالی که سرعت دانلودم حدود 850 بود.
    دیدم زیاد به صرفه نیست گفتم نمی خوام. الانم تنظیماتم برگشت همون حالت اول . سرعتم هم همون 850 کیلوبایت شده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

دوستان سیم کشی که مال ده ساله پیشه چجوری میشه تا سه مگ کشش داشته باشه تازه به قول خودشون ما فیبر هستیم
    ولی از جعبه تقسیم های post که مخصوص سیم های مسیه استفاده کردن
    من از مخابرات به شکل اجبار 16 مگه یه ماهه گرفتم حالا میخوام برم فن آوا
    یکی از چیز هایی که مخابرات به من گفت فاصله شما زیاده از مخابرات خب من اینو قبول دارم
    ولی نه دو کیلو متر فاصله رو در حالی که ADSL2 تا 6 کیلومتر مشکلی برای سرعت نداره
    ولی اینکه کشش خط من روی سه مگ باشه قابل قبول هست به نظر شما
    بعد میگم مامور تونو بفرستید بیاد چک بکنه یه روز زنگ میزنم میگن خونه باشید میایم بعد نميان
    بعد فردا زنگ میزنن میگن خط تون از این بیشتر کشش نداره
    به نظر شما من چی کار کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

کسی اینجا مرکز مخابراتیش نبوت هست که از فن اوا سرویس داشته باشه؟
    موقعی که میخواستم بیام فن آوا یکی از دوستان که مرکز نبوت بود، از سرعت و کیفیت راضی بود نمیدونم چه صفحه ای از تاپیک، اگر بگردین پیدا میکنید

داداش از فن آوا گرفتی تو این مدت اذیت نداشته
    مثلا حجم دو برابر حساب بشه یا سرعتت
    بعد با 16 راحت ویدئو 1080 میشه 60 FPS دید
    من این ماه مجبورم با مخابرات سر کنم از ماه دیگه میخوام برم سمتش
    مخابرات بهم گفت خطت نمیشه بیشتر از سه مگ در حالی که همسایه ما با همین سیم کشی داره 14 میگیره
    اولش که روی 180 بود دانلودم بعد یکی اومد گفت که تمام ورودی های تلفن های دیگه رو قطع کن سرعتت بالا میاد که قطع کردن از 180رفت روی 330
    من از فن آوا 16 بگیرم 600 ام به من بده راضی ام چون مخابرات خیلی اذیت کرد منو تازه گرو گرفته بود که چون فیبر هستی جای دیگه بهت سرویس نمیدن در حالی که الان یکی یکی دوستای من دارن میگیرن از شرکتا
    حتی یکبار هم قطعی یا افت سرعت نداشتم ( فقط تک کانکشنم در این روزهایی که همه میدونیم جریان چیه، در حد 50 کیلوبایت نوسان سرعت داره ). پینگمم 50 تا نسبت به روز اول بهتر شده تازه، بدون اینکه پروفایل گیمینگ داشته باشم. استریمی که شما مد نظرته فقط با یه سری کانکشن های خاص امکان پذیره که پولیه و فقط ی.و.ت.ی.و.ب رو رفع فیلتر میکنه و به نوعی انگار از ایران ی.و.ت.ی.و.ب رو باز کردی. با قندشکنی که خودم دارم، تا 720 هم مشکل استریم نداشتم
    از مخابرات به 195 بابت دروغگویی شکایت کنید. زر مفت زده که گفته فیبره. شگرد جدیدشونه

چند روز طول کشید وصل شه؟ چه مدارکی خواستن
    تخلیه از آسیاتک با چاشنی شکایت از 195 حدودا 42ساعت و رانژه بعد از تخلیه حدود 32 ساعت ( که البته همون موقع بعد از تخلیه باید وصل میشده که مرکز مخابراتی کوتاهی کرده و افتاد برای فرداش ). هیچ مدرک خاصی هم نمیخواد. حتی کپی کارت ملی هم نمیگیرن.

امروز گفتم پروفایل گیمینگ رو برام فعال کرد. پینگم حدود 30 میلی ثانیه کم شد .ولی سرعت خطم روی 400 کیلوبایت محدود شد. در حالی که سرعت دانلودم حدود 850 بود.
    دیدم زیاد به صرفه نیست گفتم نمی خوام. الانم تنظیماتم برگشت همون حالت اول . سرعتم هم همون 850 کیلوبایت شده.
    قول دادن در آینده پروفایل گیمینگشون رو روی 8 مگ ببندن. باید ببینیم چه زمانی به قولشون عمل میکنن چون 4 مگ خیلی کمه.

7. 2 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان عزیز من الان مخابرات نامحدود دارم با سرعت 512 ، سرعت دانلود هم روی 60kb/s خودمم نمیدونم چیجوری دارم تحملش میکنم

الان اگه 3 مگ با حجم 120 گیگ یا 2 مگ 80 گیگ بگیرم سرعت دانلودش رو IDM به چه صورته ؟ کسی تست داره از این 2 تا ؟

و اینکه شبانه رایگانش واقعا رایگانه مثل شاتل اینا محدود نیست ؟ میشه راحت دانلود کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه khashayar7206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان عزیز من الان مخابرات نامحدود دارم با سرعت 512 ، سرعت دانلود هم روی 60kb/s خودمم نمیدونم چیجوری دارم تحملش میکنم

الان اگه 3 مگ با حجم 120 گیگ یا 2 مگ 80 گیگ بگیرم سرعت دانلودش رو IDM به چه صورته ؟ کسی تست داره از این 2 تا ؟

و اینکه شبانه رایگانش واقعا رایگانه مثل شاتل اینا محدود نیست ؟ میشه راحت دانلود کرد ؟
    منم مخابرات 512 نامحدود داشتم.الانم دو روزه سرویس 4 مگ فن آوا رو گرفتم. اصولا سرعت دانلود سرویس 4 مگ به گفته خودشون باید 400 تا 500 کیلوبایت باشه ولی برای من خطم رو روی 8 مگ بستن و الان سرعت دانلودم 850 هست. هر چند بعضی مواقع تا 500 هم افت میکنه ولی اکثر مواقع همون 850 هست.درمورد دانلود شبانش هم تو پنل کاربری نوشته به صورت نامحدوده . هنوز خودم هم زیاد مطمئن نیستم. ولی در کل به گفته یکی از بچه ها تو همین فروم اینترنت ایران مثل تخم مرغ شانسیه . یکی سرویس 16 مگ میگیره در حد 4 مگه یکی هم 4 مگ میگیره در 8 مگ یکی پینگش خوبه یکی بده.کلا اینجوریاست. ولی من از سرعت سرویسم راضیم و ترافیکش هم مناسبه برای دانلود.

10. 4 کاربر از khashayar7206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تو این مدت حجم نتم هیچی کم نشده!!! یکی دوستام هم که فن آوا گرفته از اون هم حجم کم نکرده!
    برای شما هم همین طوره؟

پ.ن. واسه رفیقم سرعت رو 12مگ گذاشتن (8مگ خریده) و الان داره بال در میاره
    Last edited by hamidzaeri; 04-01-2018 at 19:09.

12. این کاربر از hamidzaeri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تو این مدت حجم نتم هیچی کم نشده!!! یکی دوستام هم که فن آوا گرفته از اون هم حجم کم نکرده!
    برای شما هم همین طوره؟

پ.ن. واسه رفیقم سرعت رو 12مگ گذاشتن (8مگ خریده) و الان داره بال در میاره
    از این چیزا تو فن آوا زیاد می بینی ، ولی نگران نباش همه رو یهو حساب میکنه از حلقوم طرف در میاره

14. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم مخابرات 512 نامحدود داشتم.الانم دو روزه سرویس 4 مگ فن آوا رو گرفتم. اصولا سرعت دانلود سرویس 4 مگ به گفته خودشون باید 400 تا 500 کیلوبایت باشه ولی برای من خطم رو روی 8 مگ بستن و الان سرعت دانلودم 850 هست. هر چند بعضی مواقع تا 500 هم افت میکنه ولی اکثر مواقع همون 850 هست.درمورد دانلود شبانش هم تو پنل کاربری نوشته به صورت نامحدوده . هنوز خودم هم زیاد مطمئن نیستم. ولی در کل به گفته یکی از بچه ها تو همین فروم اینترنت ایران مثل تخم مرغ شانسیه . یکی سرویس 16 مگ میگیره در حد 4 مگه یکی هم 4 مگ میگیره در 8 مگ یکی پینگش خوبه یکی بده.کلا اینجوریاست. ولی من از سرعت سرویسم راضیم و ترافیکش هم مناسبه برای دانلود.
    من این سرویس مخابراتی که دارم تو این چند ساله اصلا قطعی نداشته میترسم برم سراغ شرکت های خصوصی مثه فن اوا و قطعی داشته باشه، زیاد میشنوم از دوستان که از شرکت خصوصی ها دارن و قطعی دارن. نظر شما دوستان چیه راجع به قطعی سرویس خای فن اوا؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •