دوست عزیز پس رو میگه wrang
پسوردو دقیقا یادم نیست ولی پیدا میکنم واست
پسورد*=bکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این حال یه لینک دیگه گذاشتم واست تو همون پست
اگه مولتی من جدیدو داری تو pc میتونی eboot orginalo بسازی
تو قسمت eboot fix
Last edited by MH_FashisT; 19-07-2011 at 20:01.
دوست لینک جدید هیتلره.
در ضمن دو تا لینکی که برای پچ مورتال گذاشتی خرابه...
کسی نمیدونه؟؟؟!!!! بابا گیر کردم
من uncharted 1 رو تا یه جایی بردم بعدش اونجا گیر کردم.
یه جایی هست که هی میگه کتاب رو باز کن چهار تا ستون هست
بالای هر ستون یه مجسمه هست یکی عقاب و یکی....
بعدش بالای هر ستون که میری میتونی با مثلث جهت مجسمه ها رو عوض کنی.
همش درست شد
حالا برو dl کن![]()
آقا تاپیکش هست برو اونجا بگو
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
بیخیال بابا تا وقتی فایتینگ مثل مورتال کمبت هست میخوای بری سراغ این مرول و استریت فایتر مزخرف؟
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
اینجا ابوت اورجینال و پچ و فیکس و همه چی میذاره فقط نمیدونم فیلتره یا نه:
اینجا هم ابوت اورجینال گذاشته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز دستت درد نکنه فقط یه چیزی:
من الان killzone 3 رو تو هارد اینترنال ریختم پاکش کنم بعد ایبوت رو بریزم بعد دوباره بریزم تو هارد اینترنال؟؟
پچ هم که بریزم رو فلش و از install package files نصبش کنم دیگه؟
من هنوز نریختم که بازی کنم وگرنه بهت میگفتمتو میتونییی
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
آره ابوت رو جایگزین کن دوباره بریز اون یکی هم باز آرهمیخوای کیل زون 3 بری؟اوه اوه بهت نمیگم چه معرکه ایه خودت بازی کنی
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
آره منتهی پولشم خیلی خوبه اگه بزنم تو کار 6 گیگ دانلودآخ سعید خوب زودتر میگفتی من امروز رفتم با یارو صحبت کردم بازی هری پاتر 7 پارت یک رو دانلود کنه با میرورز ادج فردا صبح میرم میگیرم دوباره بخوام دد اسپیس هم بگم باید پس فردا برم بگیرم حسش نیست اینهمه تا توپخونه برم
ولی اگه ارزششو داره برم بگم بذاره برا دانلود
اره فقط دوست عزیز میشه بگی داستان 1 و 2 راجع به چیه که می خوام برم تو داستان دچار مشکل نشم؟؟
در ضمن اگه بخوام این بازی هارو رو هارد اکسترنال برم چقدر طول میکشه ریختنشون؟:
uncharted 1 ,2
mgs4
motorstorm apocalyps
gran torismo 5
nfs hot pursuite
socom 4
heavy rain
خوب 2 رو که بازی کردم میخوام یکو بازی کنم ببینم داستان چی بوده
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
داستان بازی زیاد گیج کننده نیست یه جنگیه بین 2 تا گروه که خودت بری تو بازی متوجه میشی اما منم متاسفانه نسخه 2 بازی رو همین چند روز پیش گرفتم که داستان رو بیشتر متوجه بشم ولی هنوز بازی نکردمولی نترس زیاد گنگ نیست.
زمان این بازیهایی هم که گفتی بستگی به این داره که اون مغازه ای که میری همزمان چند تا هارد رو داره پر میکنه و رمش چند گیگه اینجوری نمیشه گفت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)