دیروز یه دونه از این گوشی چینیا( از این یه بار مصرفا ) خریدم
هر کاری میکنم نمیتونم Gprs رو را بندازم
کسی تا حالا با اینا به net کانکت شده؟
Help Please![]()
دیروز یه دونه از این گوشی چینیا( از این یه بار مصرفا ) خریدم
هر کاری میکنم نمیتونم Gprs رو را بندازم
کسی تا حالا با اینا به net کانکت شده؟
Help Please![]()
عزیزان جی پی ار اس خط شما هم مشکل داره؟ نمی دون حدودا یه 8 روزی هست که اینتر نت نمیاد یعنی شبکه اش فعال نیست ؟
من توی گوشیم که 5610 هستش یه یاهو مسنجر ریختم
ولی connect ارور میده
میگه باید تنظیمات اینترنت رو برای جاوا فعال کنی
ولی بطور معمول جی پی آر اسم درسته
کسی از تعرفه های جدید در عید خبر نداره ؟ خدا کنه یه طرحی قرار بدن که sms رایگان باشه !
می تونیم همگی به ایرانسل ایمیل بزنیم چطوره ؟؟؟
راستی من نمی دونم چرا با بروزر خود گوشی نمی تونم gprs استفاده کنم ولی با mini opera خیلی راحت وصل میشه .
بله . چند روزی هست GPRS مشکل داره. با مرورگر خود گوشی نمی شه بری اینترنت ولی با Opera mini می شه. البته در کل سرعتش خیلی پایین اومده. فکر کنم مشکل سراسری باشه.
بالآخره موفق شدم به نت وصل شم
انگار Gprs مشکل داشت
خبر خوب برای اوناییکه مدتها از طرحهای رایگان ایرانسل استفاده میکردند:
سلام دوستان:
3 پیام کوتاه برای هریک از مشترکین اعتباری که در طرح تابستانی اشان باقی مانده اند، از قسمت بازاریابی شرکت ارسال خواهد شد:
این پیام کوتاه درباره تعدادی از مشترکین می باشد که همچنان در یکی از طرحهای آبی و قرمز تابستانی باقی مانده اند و تغییر تعرفه تشویقی اشان از طرح تابستانی به طرح پایه( پایه ثانیه ایی)به وسیله شرکت انجام می شود.
پیام کوتاه های مشترکینی که در طرح قرمز تابستانی باقی مانده اند:
موضوع
متن
اطلاع رسانی
Tarhe Ghermeze TABESTANI hanuz dar hesabetan fa-al bude va zarfe 24 saat be Tarhe Paye Saniye-ee taghir mikonad. Etebare baghimande be hesabetan ezafe mishavad
بعدازتعلق گرفتن اعتبار
Mablaghe xxxxx Rial babate taghire Tarhe Ghermeze TABESTANI be Saniye-ee va hamchenin ruz-haye baghimande az tarhe ghabli be hesbe shoma bargardande shod
پیشنهاد
Shoma dar tarhe Paye Saniye-ee hastid. Darsurate tamayol be entekhabe tarhe Ghermeze jadid *140*7*5*3*3# ra begirid. Baraye etelae bishtar ba 140 tamas begirid
پیام کوتاه اول توضیح : شما در تعرفه تشویقی تابستان باقی مانده بودید ،تا 24ساعت آینده ،طرح تابستانی شما به طرح پایه(پایه ثانیه ایی) تغییر خواهدکرد.همچنین بعد ار این تغییر تعرفه، باقی مانده هزینه طرح ماه جاریتان به شما مسترد می شود
پیام کوتاه دوم توضیح :میزان مبلغی که بعد از این تغییر تعرفه ،شما از شرکت طلبکار هستید ،به شارژ سیم کارتتان اضافه شد،مبلغ مذکور دراین پیام کوتاه ذکرشده است.
پیام کوتاه سوم توضیح :طرح تشویقی سیم کارت شماازطرح قرمز تابستانی به طرح پایه(پایه ثانیه ایی)تغییرپیدا کرده، شما می توانید با واردکردن کد*140*7*5*3*3# وارد طرح قرمز زمستانی شوید و از مزایای آن استفاده کنید.
پیام کوتاه های مشترکینی که در طرح آبی تابستانی باقی مانده اند:
موضوع
متن
اطلاع رسانی
Tarhe Abi TABESTANI hanuz dar hesabetan fa-al bude va zarfe 24 saat be Tarhe Paye Saniye-ee taghir mikonad. Etebare baghimande be hesabetan ezafe mishavad
بعدازتعلق گرفتن اعتبار
Mablaghe xxxxx Rial babate taghire Tarhe Abi TABESTANI be Saniye-ee va hamchenin ruz-haye baghimande az tarhe ghabli be hesbe shoma bargardande shod
پیشنهاد
Shoma dar tarhe Paye Saniye-ee hastid. Darsurate tamayol be entekhabe tarhe Abi jadid*140*7*5*3*2# ra begirid. Baraye etela-ate bishtar ba 140 tamas begirid
یعنی طرحشون تموم میشه؟
دیگه رایگان بی رایگان؟
سلام
نميدونم براي شما هم پيش اومده يا نه اما من ديگه تو اين يكي موندم
الان مدتيه sms كه ميفرستم با اين كه deliverish مياد ولي به اونطرف نميرسه
مثلا امروز ساعت 4 يك sms 3 صفحه اي فرستادم كه deliveri هر 3 صفحه جدا جدا همون لحظه اومد
حدود 5 دقيقه بعد هم يك sms 2صفحه اي فرستادم كه deliveri اونها هم اومد
اما ساعت 7 كه تل كردم گفتن اصلا sms نرسيده
بعد جالب اينجا بود كه يكي از اون sms ها درست وقتي داشتيم مكالمه ميكرديم رسيد
حالا سوال من اينجاست كه اين deliveri كه مياد پس معنيش چيه ؟
به كجا ميرسه كه deliverish مياد ؟
از اون ورم sms هاي من به همراه اول ميره اكثرا ولي ميبيني طرف تل ميكنه ميگه sms بهت نرسيد ؟
ميگم مگه sms دادي ؟ ميگه اره
اين مشكلات بين خطوط ايرانسل اصلا و جود نداره و تمام اين مشكلات با خطهاي همراه اوله
مخصوصا مخصوصا با خط اعتباري همراه اول ( 0919 )![]()
بله این مشکل از مدتی هست که ما داریم
و ما هر مسیج که می زنیم یه میس هم میزنیمتا اس ام اس برسه !
اخه تو گلوی موبایل گیر میکنه !!!
میس می ندازیم
می رسه
:-j
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)