تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 898 از 1320 اولاول ... 398798848888894895896897898899900901902908948998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,971 به 8,980 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    ساعت رایگان برای من فیکس روی 1 مگابایته چه سرور داخلی و چه خارجی.حتی نوسان هم نداره.برای بقیه هم همینطوره؟
    خارج از اون ساعت، سرعتتون بیشتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سلام.تو خبر خوندم که شبانه رایگان هست.من خطم 913 دایمی.اما برای تست یک گیگ دانلود کردم دیدم باز هم کم کرده.چی شد ؟ یعنی رایگان نیست ؟
    سلام،
    شما دوست عزیز و سایر دوستانی که تو تایم رایگان از حجمتون کسر شده حتما پیگیری کنید از طریق تماس با همراه اول، چون طرح اینترنت نامحدود شبانه رایگان از تاریخ 10 مهر (که البته در عمل از بامداد 11 مهر بود) تا پایان پائیز به شرط داشتن طرح فعال اینترنت (چه طرح خریداری شده و چه هرگونه طرح هدیه) برقرار هست و نباید بین ساعات 3 بامداد تا 9 صبح از حجم اصلی کسر بشه !

بله من دو سه هفته پیش همین طوری سیمکارتم رو یوسیم کردم. فقط عدد کد پستی رو به همون شماره بفرستید. کمتر از یک هفته طول کشید بیاد. برای من زنگ خونه رو هم نزدن، انداختن تو خونه!
    ۲۰ گیگ برای دایمی و ۱۵ گیگ برای اعتباری هدیه میدن.
    کاملا رایگان (برای گوشی ۴جی) و بی دردسر

Sent from my SM-G610F using Tapatalk
    برای سیم کارت دائمی بنده هم پیامک تعویض اومد و با وجود قرار داشتن سیم کارت در گوشی 4G، کدپستی رو به همون سرشماره که تو سایت همراه اول زده ارسال کردم و در پاسخ پیامک اومد که شماره کدپستی ثبت شده و سیم کارت ارسال میشه، ولی با وجود گذشتن چیزی حدود 10 روز هنوز خبری نشده...
    برای یه سیم کارت اعتباری هم که تو گوشی 4G هست کدپستی رو ارسال کردم ولی اصلا پاسخی نیومد...

این طرح رایگان 3 تا 9 صبح خیلی عالیه
    اما متوجه شدم امکان خرید اون طرحهای نا محدود 2 تا 7 صبح و طرحهای مشابه شبانه دیگه تو app همراه من پیدا نمیشه
    آیا اونها را جم کردن؟
    من یکی دو روز اول بعد از اجرای طرح شبانه رایگان با کدهای دستوری امتحان کردم و طرح های نامحدود شبانه ی قبلی هم قابل خرید بود

به نظرتون همراه اول بهتر از ایرانسل نشده و ازش نزده جلو؟
    کلا تازگیا طرح های تشویقی خیلی خوبی میده
    مثلا 20 گیگ اینترنت رایگان بابت تعویض سیم کارت به یوسیم که رایگان میارن در خونه در حالی که ایرانسل 8 تومن میگیره بابت تعویض
    1 گیگ اینترنت رایگان بابت نصب برنامه همراه من
    اینترنت رایگان شبانش که خیلی به صرفه تر از ایرانسله
    مثلا 1 تا 11 داره 1 ماهه 29 تومن در حالی که ایرانسل یه بسته 3 ساعته شبانش 2 هزار تومنه
    اخیرا هم برای همه اینترنت 3 تا 9 صبح رو رایگان کرده
    انتن دهیشم تو منطقه ما بهتر از ایرانسله هم اینترنتش هم مکالمه
    در حال حاضر به نظر بنده هم همراه اول رقابت رو خیلی تنگاتنگ کرده با ایرانسل، مخصوصاً با توجه به طرح رایگان شبانه ی فعلی همراه اول تا پایان پائیز
    ولی در مورد ایرانسل هم باید عرض کنم سیم کارت رو بدون هزینه و بصورت پستی و طی کمتر از یک هفته به 4G تبدیل میکنه و 14 گیگ اینترنت هدیه 14 روزه بعد از فعالسازی سیم کارت جدید در گوشی 4G میده (چون خودم شخصاً اینکارو کردم)
    گرچه ایرانسل برای فعالسازی برنامه ی ایرانسلِ من هدیه نداره
    همینطور اینترنت شبانه ایرانسل هم مقرون به صرفه نیست
    و در آخر اینکه برای بنده هم سرعت اینترنت همراه اول در محل سکونتم بهتر از ایرانسله (که البته ممکنه این مورد موقتی باشه و بعدا تغییر کنه)

سلام
    ساعت رایگان برای من فیکس روی 1 مگابایته چه سرور داخلی و چه خارجی.حتی نوسان هم نداره.برای بقیه هم همینطوره؟
    سلام،
    خیر دوست عزیز، سرعت اینترنت همراه اول من در ساعت رایگان کاملاً در نوسان هست و در بهترین حالت با سرعتی بین 1.5 تا 2 مگابایت در ثانیه میتونم دانلود کنم که هر چی به ساعت 9 نزدیکتر میشه سرعت افت میکنه...

3. 3 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بسته هدیه تبدیل به یو سیم رو کی میده ؟ من الان تعویض کردم خبری نشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

بسته هدیه تبدیل به یو سیم رو کی میده ؟ من الان تعویض کردم خبری نشد
    شما از چه طریقی اقدام به تعویض سیم کارت کردید ؟ حضوری یا پستی رایگان ؟
    در مورد زمان فعال شدن بسته هدیه تعویض سیم کارت چیزی تو سایت ننوشته، فقط گفته به خطوط اعتباری 15 گیگ و دائمی 20 گیگ هدیه 30 روزه تعلق میگیره (البته فکر کنم باید یوسیم تو گوشی 4G باشه تا فعال بشه)
    دوستانی که سیم کارتشون رو تعویض کردن و هدیه رو دریافت کردن، بگن چقدر بعد از فعال شدن سیم کارت جدید، هدیه فعال شده براشون ؟

6. این کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد زمان فعال شدن بسته هدیه تعویض سیم کارت چیزی تو سایت ننوشته، فقط گفته به خطوط اعتباری 15 گیگ و دائمی 20 گیگ هدیه 30 روزه تعلق میگیره (البته فکر کنم باید یوسیم تو گوشی 4G باشه تا فعال بشه)
    دوستانی که سیم کارتشون رو تعویض کردن و هدیه رو دریافت کردن، بگن چقدر بعد از فعال شدن سیم کارت جدید، هدیه فعال شده براشون ؟
    برای من 3 ساعت پس از تعویض سیم کارت

Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk

8. 2 کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای من فعال شدن سیمکارت و اینترنت هدیه اش تقریبا همزمان بود.

در جواب اون پست بالا هم که منو کوت کردید احتمال میدم کدپستی‌تون درست نباشه؛ کدپستی قبوضی که همیشه دستتون میرسه رو چک کنید اونها درستن. شاید هم انداختن توی صندوق پستی خونه‌تون. من یه جایی خوندم معمولا طی هفت روز کاری باید برسه دستتون.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

امروز تست ۳ جی از ساعت ۸ تا ۱ بعد از ظهر که مسیرم مناطق جنوب تهران بود انجام دادم
    سرعت فوق افتضاح
    قطع و وصلی زیاد ، ماکس سرعت ۷۵ کیلوبایت بود
    واقعا اوضاعش داغونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام میگن همراه اول محدودیت سرعت رو از امروز برداشته

12. 2 کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بله من دو سه هفته پیش همین طوری سیمکارتم رو یوسیم کردم. فقط عدد کد پستی رو به همون شماره بفرستید. کمتر از یک هفته طول کشید بیاد. برای من زنگ خونه رو هم نزدن، انداختن تو خونه!
    ۲۰ گیگ برای دایمی و ۱۵ گیگ برای اعتباری هدیه میدن.
    کاملا رایگان (برای گوشی ۴جی) و بی دردسر

من یک سیم رو تایستان پیامکش رو فرستادم و خودش گفت میفرسته ولی نیومد رفتم دفتر خدمات ارتباطی تعویض کردم

سیم دیگه رو همین 2 هفته پیش پیامک کردم ولی هنوز خبری نشده

کد پستی هم درسته چون ایرانسل به همین کد پستی فرستاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داستان دانلود رایگان از 3 تا 9 چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. blackbird

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •