خارج از اون ساعت، سرعتتون بیشتره؟
خارج از اون ساعت، سرعتتون بیشتره؟
سلام،
شما دوست عزیز و سایر دوستانی که تو تایم رایگان از حجمتون کسر شده حتما پیگیری کنید از طریق تماس با همراه اول، چون طرح اینترنت نامحدود شبانه رایگان از تاریخ 10 مهر (که البته در عمل از بامداد 11 مهر بود) تا پایان پائیز به شرط داشتن طرح فعال اینترنت (چه طرح خریداری شده و چه هرگونه طرح هدیه) برقرار هست و نباید بین ساعات 3 بامداد تا 9 صبح از حجم اصلی کسر بشه !
برای سیم کارت دائمی بنده هم پیامک تعویض اومد و با وجود قرار داشتن سیم کارت در گوشی 4G، کدپستی رو به همون سرشماره که تو سایت همراه اول زده ارسال کردم و در پاسخ پیامک اومد که شماره کدپستی ثبت شده و سیم کارت ارسال میشه، ولی با وجود گذشتن چیزی حدود 10 روز هنوز خبری نشده...
برای یه سیم کارت اعتباری هم که تو گوشی 4G هست کدپستی رو ارسال کردم ولی اصلا پاسخی نیومد...
من یکی دو روز اول بعد از اجرای طرح شبانه رایگان با کدهای دستوری امتحان کردم و طرح های نامحدود شبانه ی قبلی هم قابل خرید بود
در حال حاضر به نظر بنده هم همراه اول رقابت رو خیلی تنگاتنگ کرده با ایرانسل، مخصوصاً با توجه به طرح رایگان شبانه ی فعلی همراه اول تا پایان پائیز
ولی در مورد ایرانسل هم باید عرض کنم سیم کارت رو بدون هزینه و بصورت پستی و طی کمتر از یک هفته به 4G تبدیل میکنه و 14 گیگ اینترنت هدیه 14 روزه بعد از فعالسازی سیم کارت جدید در گوشی 4G میده (چون خودم شخصاً اینکارو کردم)
گرچه ایرانسل برای فعالسازی برنامه ی ایرانسلِ من هدیه نداره
همینطور اینترنت شبانه ایرانسل هم مقرون به صرفه نیست
و در آخر اینکه برای بنده هم سرعت اینترنت همراه اول در محل سکونتم بهتر از ایرانسله (که البته ممکنه این مورد موقتی باشه و بعدا تغییر کنه)
سلام،
خیر دوست عزیز، سرعت اینترنت همراه اول من در ساعت رایگان کاملاً در نوسان هست و در بهترین حالت با سرعتی بین 1.5 تا 2 مگابایت در ثانیه میتونم دانلود کنم که هر چی به ساعت 9 نزدیکتر میشه سرعت افت میکنه...
بسته هدیه تبدیل به یو سیم رو کی میده ؟ من الان تعویض کردم خبری نشد![]()
شما از چه طریقی اقدام به تعویض سیم کارت کردید ؟ حضوری یا پستی رایگان ؟
در مورد زمان فعال شدن بسته هدیه تعویض سیم کارت چیزی تو سایت ننوشته، فقط گفته به خطوط اعتباری 15 گیگ و دائمی 20 گیگ هدیه 30 روزه تعلق میگیره (البته فکر کنم باید یوسیم تو گوشی 4G باشه تا فعال بشه)
دوستانی که سیم کارتشون رو تعویض کردن و هدیه رو دریافت کردن، بگن چقدر بعد از فعال شدن سیم کارت جدید، هدیه فعال شده براشون ؟
برای من 3 ساعت پس از تعویض سیم کارت
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
برای من فعال شدن سیمکارت و اینترنت هدیه اش تقریبا همزمان بود.
در جواب اون پست بالا هم که منو کوت کردید احتمال میدم کدپستیتون درست نباشه؛ کدپستی قبوضی که همیشه دستتون میرسه رو چک کنید اونها درستن. شاید هم انداختن توی صندوق پستی خونهتون. من یه جایی خوندم معمولا طی هفت روز کاری باید برسه دستتون.
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
امروز تست ۳ جی از ساعت ۸ تا ۱ بعد از ظهر که مسیرم مناطق جنوب تهران بود انجام دادم
سرعت فوق افتضاح
قطع و وصلی زیاد ، ماکس سرعت ۷۵ کیلوبایت بود
واقعا اوضاعش داغونه
سلام میگن همراه اول محدودیت سرعت رو از امروز برداشته
من یک سیم رو تایستان پیامکش رو فرستادم و خودش گفت میفرسته ولی نیومد رفتم دفتر خدمات ارتباطی تعویض کردم
سیم دیگه رو همین 2 هفته پیش پیامک کردم ولی هنوز خبری نشده
کد پستی هم درسته چون ایرانسل به همین کد پستی فرستاد
داستان دانلود رایگان از 3 تا 9 چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)