کی این تغییرات به 256 نامحدود میرسه؟![]()
کی این تغییرات به 256 نامحدود میرسه؟![]()
سلام دوستان عزیزان برادران سروران
لطفا جواب بدید
این عکس مربوز به دانلود با سرویس 512 یه ماهه محدود هست.میخاستم بپرسم 512 شش ماهه که شبانه رایگانه ایا سرعتش مثل همینه؟فقط همین.
اگه یه سرویس یه میگ 6 ماهه بگیرم ایا سرعتش بیشتر از اینه؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یادمه قدیما شبا کمتر میشد.....الن و نمیدونم...ولی اگر 512 سرعتش زیر 220 باشه خیلی کمه....واقعا نمیصرفه.....الله اعلم![]()
داداش راه پیدا کردن پسورد زیاده.
یکیش ه.ک کردنه که خیلی هم اسونه .
فقط کافیه IP تو داشته باشم.
اما اسون تر از اون اینه که زنگ بزنی پشتیبانی رمزتو بهت بگه.شماره پشتیبانی هم 2020.
نه داداش مال همه این نیستش. مال من یه چیز دیگه ای بود.
با داشتن ip???مگه میخوای به کانفیگ مودم دست پیدا کنی؟؟؟تو کانفیگ مودم رمز و ستاره نشون میده...
یه راه بود که با داس انجام میشد.قبلا بلد بودم.اون خیلی سخت بود . اما اگه IP رو داشته باشی از تو همون تنظیمات مودم خیلی راحت میشه رمز و پیدا کردن.اون ستاره هم کشکه.
شاید دوستان بلد باشن این راه رو.
Last edited by Reza kheyri1373; 20-08-2013 at 10:58.
واسه من DownStream رو زده 19380؟!!
سرعت دانلود هم چنان افتضاح :(
۲۵۶ ها درست نشد؟؟
نمیصرفه؟!!
شرکتی میشناسی 512 در ساعت رایگان بالاتر از 64 دانلود بده یا سرویس نامحدود با این قیمت بده زودتر معرفی کن ما خطمونو تخلیه کنیم!!
با شرایط فعلی نمیصرفه......من قدیم از یک شرکت خصوصی به اسم نت موج میگرفتم 512 3گیگ شبا 12 تا 8 صب رایگان سرعتش هم تک لینک از 150 کمتر نمیشد....حتی pptp هم روش باز بود ماهی 19 ت....ولی الان اومدم مخابرات حوصله تخلیه و پول مفت رانزه هم ندارم
معلوم نیست مشکل از چیه گیریم که شاتل یا اسیاتک شکایت کرده باشه خود شاتل که 128 محدود رو روی 2 مگ میبنده حالا چرا مخابرات باید 2 مگش واقعی باشه (محدود ها رو میگم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)