در واقع 2 نفر هستن
یکی از ارومیه یکی هم از سراب
در واقع 2 نفر هستن
یکی از ارومیه یکی هم از سراب
فارغ التحصیل چه ماهی و چه سالی هستی؟
بله.امسال اخرین ساله.اونایی هم که میگن اگه نشد سال دیگه و اگه نشد نمیدونم پیش خودشون چی فکر میکنن.
معمولا دخترا که سربازی ندارن این حرفو میزنن و اونایی که معافیت دارن.
دوست عزیز هر سالی 2 ترمه.
در کل شما 8 ترم فرصت داری.حالا طبق قانون جدید فکر کنم 6 ترم شده که در هر صورت مشکلی براتون پیش نمیاد.
بعدشم که فارغ التحصیل شی 1 سال وقت داری که دفترچه پست کنی.
داداش مطمئنی ؟؟؟؟!!!! من هیچی واسه کنکور نخوندم و گذاشتم که سال بعد برم کنکور بدم......من از شخصی که خودش تو کار سپاه و بسیج و ایناس پرسیدم گفت اگه قبول نشم میتونم دوباره و چندباره کنکور بدم و مشکلی پیش نمیاد
در ضمن یه سوال خیلی خیلی مهم.....4-3 ماه پیش اخبار 22 شبکه 3 گفت که سند زدن بدون کارت پایان خدمت آزاد اعلام شد
درسته ؟؟؟؟
بله میشه سند زد بدون کارت پایان خدمت
اصلی ترین دلیل من واسه سربازی رفتن همین سند زدن بود که خدا را شکر آزاد شد ..... پس دیگه دلیلی نداره بریم سربازی !! نه ؟؟
واقعا كه جالبه اين همه اتفاقاي خوب توي اين همه مدت زندگي افتاد درست توي اين يك سال و نيم خدمت اتفاقتي افتاد كه هر كدومش عجيب تر از اويكي هست
تمام دخترايي كه من ميشناختمشون و ارتباط در حد برنامه ي بيرون گذاشتن و اينا ارتباط داشتيم 80% ازدواج كردن!!! جالبه كه رنج سنيشون بين 21 تا 28 ساله هستن هم اون كوچيكه هم بزرگه شامل حالشون شده اين داستان
از طرفي توي اين يك سال و نيم پيشنهاد هاي كاري خيلي مهمي بهم شد كه يكي از مهمترينشون رو اسفند 89 بهم پيشنهاد دادن كه اون موقع دقيقاً وسط آموزشي بودم!
هرچي فكر ميكنم هيچ توجيه منطقي واسه اين اتفاقات عجيب غريب نميتونم پيدا كنم.
اين آخريش كه امروز بود داشت منو به مرز افسردگي نزديك ميكرد![]()
سلا م مجدد
ممنون عهد جان
ببینید من امروز زنگ زدم به اون دوسی که منو دفاع ثبت نام کرده بود
گفت که تو امریه صنایع دفاع تهران پذیرفته شده گویا خیابان پاسداران
بعد از اونجا تقسیمتون میکنیم بعد آموزشی
گفت گواهی آموزشی سپاهتم ببر شاید قبول کنن
خلاصه
من الان بین این
و سپاه قم که الان ساکنم موندم
این امریه صنایع دفاع چطوره ؟!
من گفتم اگه سپاه بهتره سه شنبه برم گردان دوباره شاید اونا کد عوض کنن
الان واقعا موندم
این گویا سومین کده
تکلیفتو باید با خودت روشن کنی.کاش ما هم از این شانسا مثل شما داشتیم.اسمم احد هست نه عهد.
@میلاد:توصیه میکنم خودکشی کنی.
arash-king:عزیز مگه میشه همینجوری بری کنکور بدی و نری سربازی؟اون بنده خدا هم داشته سر کارت میذاشته که گفته هی میتونی امتحان بدی.
سند هم پارسال قانونش امد که بدون سربازی بنام میزنن.
بعد یه سوال دیگه
این کسری مدرک تحصیلی کلا برداشته شد ؟
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)