Mehran NZ
حالا بهتر شد؟
1-بله
2-گاهی از خواندن مطلب یا شعری و گاهی هم خودبخود تراوش شده
3-لزوماً نه
Mehran NZ
حالا بهتر شد؟
1-بله
2-گاهی از خواندن مطلب یا شعری و گاهی هم خودبخود تراوش شده
3-لزوماً نه
Last edited by محمد جاوید; 11-08-2007 at 02:36.
استاد عزیز مرسی که توجه کردی ولی
یکم دیگه کار داره باید هر سوال و بالاش نقل قول کنی
این تغریبا بصورت یک قانون در اومده اگه مال صندلی نشینهای دیگه رو ببینی دقیقا متوجه می شی
(امیدوارم مدیرهای تاپیک قوانینی اینچنینی رو برای این تاپیک در نظر بگیرن که اینجوری نشه )
سلام
به نظر شما علمي كه اخرش به خدا شناسي ختم نشه چه ارزشي داره؟
ميشه كمي توضيح بدي برامون ؟
ممنون
بهروز
باید دید منظور از خدا شناسی چیست .
خدا شناسی دارای جنبه های مختلفی است و از نظر فلسفی وجوه گوناگونی دارد که بحث آن ازحوصله این گفتگو بیرون است.به نظر من علم باید در خدمت سعادت بشر باشد وهر عالم و دانشمندی باید ابتدا این اصل را سر لوحۀ کار خود قرار دهد . همین فکر و ایده از خود شناسی و نهایتا خدا شناسی عالم سرچشمه می گیرد.و اصولا تمام اختراعات و اکتشافات و نظریات علمی با همین دید انجام شده اند گرچه ممکن است ما در استفاده از این علوم دچار لغزش و اشتباه شویم.نمونه بارز آن که معمولا در بحث ها مثال زده می شود اختراع دینامیت توسط آلفرد نوبل است که قطعاً هیچگاه هدف نوبل استفاده از جنبه تخریبی و ویرانگری دینامیت نبوده بلکه این ما بوده و هستیم که از این وسیله جهت جنگ و خونریزی استفاده می کنیم. این مثال در خیلی از موارد دیگر نیز صادق است مانند اختراع یا اکتشاف کلیه سموم ، تریاک و انرژی هسته ای و.....که هم استفادۀ صحیح می توان از آن کرد هم غلط.
سلام.
پس خوب شد؟!
البته من 14 سالمه و از شعر و ... چیزی سر در نمی آورم و نمیدونم شعر نیمایی چیه؟!!!!شعر را خوندم و دیدم اینطوری بهتر میشه ممنون.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال:
1- موقعی که در p30world میخواهید به سوالی جواب بدید معمولا از حالت جواب سریع استفاده می کنید یا حالت پیشرفته؟
2- معلم کلاس اول ابتداییتون یادتون هست؟
3- آخرین باری که شیرینی خوردید کی بود؟!
4- چای زیاد می خورید یا کم؟کمرنگ یا پر رنگ؟
5- می تونید یه شعر درباره ی رایانه(کامپیوتر) بگید؟
Last edited by bahdar; 11-08-2007 at 19:42.
اگه مشاور رييس جمهور بودي بهش چه پيشنهادي ميكردي اقاي جاويد ؟
مرسي
1- جواب سریع
2-آقای صادق زاده
3-دیروز
4-صبح وشب و کمرنگ
5-اینم یک بیت شعر برای عاشقان پس سی ورد:
شدم معتاد رایانه زعشق روی پی سی ورد
به سر حد جنون آخر مرا این عشق خواهد برد
Behroooz: اگه مشاور رييس جمهور بودي بهش چه پيشنهادي ميكردي اقاي جاويد ؟
بهترین پیشنهادی که می شد کرد اینکه درهر حوزه از مشاوران کار بلد وخبره استفاده نماید چون این مشاوران با مشاوره های اشتباه خود خیلی می تونن کار دست ملت بدن
Last edited by محمد جاوید; 12-08-2007 at 01:31.
نظر شما درباره سهميه بندي بنزين چيه ؟
من با نفس کار موافقم ولی با نحوه بسیار غلط اجرای آن مخالف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)