مرکز مخابرات فجری شما؟
منم چند تا از دوستام تو مرکز فجر همین حالت براشون پیش اومده
مرکز مخابرات فجری شما؟
منم چند تا از دوستام تو مرکز فجر همین حالت براشون پیش اومده
منم که مرکز مخابرات بعثتم این وضعیت پیش اومده. تقریبا پس از 20 دقیقه دانلود با سرعت اسمی به یکباره سرعت بر روی 16 کیلوبایت فیکس میشه... دوستانی که مودمشون حالت bridge است باید یکبار دیسکانت کنند و دوستانی که مودمشون در حالت pppoe است باید مودمو ریستارت کنند.
حالا مشخص نیست این قراره سیاست جدیدشون باشه یا مشکلی پیش اومده... خداوکیلی توی این مملکت جز خراب شدن وضع نسبت به روز قبل اتفاق بهتری نمی افتد... خدایا ما که سوختیم خودت به جوونای نسل بعد کمک کن
بابا همینم الان واسه منه مصیبت زده مخابرات عالیهحداقل ساعات رایگانش سرعت اسمیه . روز هم 200 تا 400 ... به همین باید قانع باشیم چون این دیگه بهترین سطح اینترنت استان کرمانشاه هست ...
نه ... من صحنه هستم ، ولی هم از دوستان کرمانشاه و هم از دوستان صحنه سوال کردم و تماس گرفتم 90 درصد به این مشکل گرفتار اومدن...
جالب اینجاست که اولش زیر بار مشکل نمیرفتن ولی حداقل الان میگن داریم بررسی میکنیم... راست یا دروغش پای خودشون ... به قول خودشون پهنای باند دو برابر شده و اینترنت 1 به 8 شده به جای اینکه وضع خوبتر بشه فاجعه شده !!! آقا من به همون 1 به N کاربر قبلی که بود راضیم نمی خوایم 1 به 8 کنین
البته اینم بگم که انگار فقط نامحدود های 1 به 8 اینجوری شدن... از 1 به 5 ها هم خبری ندارم...
منم1مگ نامحدود 1به 8 مخابرات دارم...با آیپی 5 امروز 2گیگ دانلود داشتم...سرعت هم بالای 110 بود همیشه![]()
خیلی خوش شانسیالبته خوش شانس بمونی شرطه
... بزار یه نصیحت بهت بکنم تا جایی که میتونی مودمت رو خاموش و روشن نکن!! من از دو روز پیش که مجبور شدم مودم رو خاموش کنم گرفتار شدم... البته شایدم ربطی نداشته باشه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه...
منم همین مشکلو دارم 1به8 512 نامحدود سرعت 8 میده
آی پی 188 هم خراب شد و کار نمیکنه
دوستان این قضیه کم شدن سرعت اشتراک های 1 به 8 تایید میشه،البته فعلا خودم محدود نشدم اما سرعت چند تا از دوستام اینطور شده نمیدونم این دیگه چه بازی کثیفیه مخابرات راه انداخته قصد داره مشترکاشو فراری بده
ای خدا ما اینترنت با وضعیت پایدار بخوایم باید کیو ببینیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)