چون نورتون داشتی و ویروسی شدی دیگه به ویندوز اسیب رسید و اگه هر انتی دیگه هم نصب میکردی فایده نداشت . الان هم که دستی پاکش کردی فکر نکن اون اسیب دیدگی ویندوز رو هم ترمیم کردی .
چون نورتون داشتی و ویروسی شدی دیگه به ویندوز اسیب رسید و اگه هر انتی دیگه هم نصب میکردی فایده نداشت . الان هم که دستی پاکش کردی فکر نکن اون اسیب دیدگی ویندوز رو هم ترمیم کردی .
با سلام
من چند ساله از نورتون استفاده میکنم تو محل کارم هم هر روز چندتا فلش به سیستم میزنم
بیشترفلشهای که به سیستم میزنم هم الوده است ولی تاحالا که مشکلی با ویروسی شدن
نداشتم حتی یکبار انتیویروسم disable بود فلش الوده حواسم نبود زدم چون نورتون زیاد به کرک
گیر میده موقع تست کرک disable میکنمش چندتا ویروس واردسیستمم شدن ولی به محض فعال کردن
انتیویروس سیستم رو گند زدایی کرد و همه ویروسها رو پاک کرد البته با ویروسهای این انجمن پس
از اجرا بیرون سندبکس چند باری ویروسی شدم ولی معمولا مشکل حادی پیش نیومده چون ویروسهای
با درصد خطر بالا به سرعت به دیتابیس اضافه میشوند.
موفق باشیدعلی
کلا این دلیلی که شما گفتی هیچ ارزشی نداره . اولا بنظرم تاپیک داره از بحث خودش یکم فاصله میگیره .
دوم : خوب شما با ویروس های سروکار داشتید تا الان که نورتون میشناختشون و اگه ویروسی هم گرفتید چون نورتون اون ویروس هارو میشناخت و احتمالا ویروس قویی نبودند گند زدایشون کرد . اگه گیر یک ویروس قدرتمند یا تخریبی می افتادید که نورتون نمیشناخت اون موقع مثل این دوستمون دچار مشکل میشدید
دوستان
من الان پاندا کلود پرو ددارم.
کسی نمیدونه نمونه هایی که از زیر دستش در میره رو چطور واسه شرکت بفرستم و تا به دیتابیس اضافه کنه؟
در اینترنت سکوریتیش این قابلیت بود...
درود :
![]()
COMODO Internet Security Premium
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panda Cloud Pro
![]()
درود :
![]()
پس چرا تو ویروس توتال نشون داد AVG نتوسته شناسایی کنتش؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)