تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 898 از 966 اولاول ... 398798848888894895896897898899900901902908948 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,971 به 8,980 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

کسی برای مهمانی یا نتقالی درخواست داده؟تو سامانه جدید سازمان مرکزی؟
    جوابا اومده برای شما؟10 روزه هیچ اتفاقی نیوفتاده میگه در انتظار کمیسیون داستان چیه؟
    من مرداد ماه توی سامانه ثبتنام کردم 20 مردادم جوابم اومد و رفتم دانشگاه مقصد ثبتنام کردم!
    کلی زده بود در انتظار مبدا و مقصد و چی و چی ولی اگر برای شما زدن در انتظار تایید کمیسیون یعنی درخواست شما رفته کمیسیون شاید یکی از واحد ها قبول نکرده!
    بهتره از واحد نقل و انقالات دانشگاهتون بپرسید شاید رد شده درخواستتون!

سلام
    این دانشگاه ازاد چند بار شهریه ها رو گرون میکنه ؟
    موقع انتخاب واحد که گرون کرد به اندازه کافی بدهی 300 تومن شد حالا امروز متاخرین بود بعد یه هفته بدهی 500 تومن شد !!
    عجب دزدایین

شهریه ها بر اساس سال ورودی شما 15% افزایش پیدا کرده برای تمام رشته ها و واحد ها اما بعضی از واحد ها دیر اعمال کردن و الان دارن باقیشو میگیرن از بچه ها
    احتمالا اینم همینجوری شده الان

2. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام،
    آقا یکی به سوال ما جواب بده،
    چجوری میتونم بدون مدرک پیش دانشگاهی(تا دیماه گرفتمش) در دانشگاه ثبت نام کنم؟
    [رشته کارشناسی مهندسی کامپیوتر - تهران غرب با آزمون قبول شدم]
    اصن اسم من رو تا دی نگه میدارن و میشه دیماه برای ثبت نام ترم بهمن رفت.(یعنی یک ترم نرم دانشگاه)
    خواهشاً یک جواب قطعی بدید.
    بله مشکلی نیست. شما میتونی 1 ترم دیگه بری و ثبت نام کنی. ولی شهریه ثابت اون ترم رو ازت می گیرن و برات مرخصی تحصیلی رد می کنن.
    در تکمیل پاسخ دوست مون، مرخصی به دلیل نقص مدرک پایه مشمول پرداخت نصف شهریه ثابت میشه. نیازی به پرداخت تمام شهریه ثابت نیست.

4. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان

بنده سال آخر هستم و با 20 واحد در ترم 7 فارغ التحصیل میشدم.
    ولی جوری ارائه دادن که 6 واحد باقی موند و متاسفانه به دلایلی شرایط میهمان رو هم ندارم.

آیا ترم بعد 6 واحد رو میتونم بردارم و فارغ التحصیل بشم یا فقط باید میهمان گرفت یا راه دیگه ای داره؟

ممـنون.

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان

بنده سال آخر هستم و با 20 واحد در ترم 7 فارغ التحصیل میشدم.
    ولی جوری ارائه دادن که 6 واحد باقی موند و متاسفانه به دلایلی شرایط میهمان رو هم ندارم.

آیا ترم بعد 6 واحد رو میتونم بردارم و فارغ التحصیل بشم یا فقط باید میهمان گرفت یا راه دیگه ای داره؟

ممـنون.
    سلام. اگه 6 واحد باقی مونده، عملی نباشن و حداکثر3 درس باشن، میشه معرفی به استاد گرفتشون.
    در غیر اینصورت(یعنی اگه شرایط معرفی به استاد رو نداشته باشن) بستگی به ارائه شدن دروس تون داره، اگه ارائه شدن که بر میداری، اگه توی دانشگاهتون ارائه نشدن، باید مهیمان بگیری.

7. این کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کاردانی من با رشته کارشناسی ناپیوسته ام یکی نیست چند واحد جبرانی میخوره بهم؟

Sent from my iPhone using Taptalk

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دانشگاه ازاد بدون کنکور ، ترم بهمن هم ثبت نام میکنن ؟؟
    من الان نمیتونم برم دانشگاه میخام از بهمن برم میشه ؟؟؟
    ناپیوسته
    مرسی

در آغاز فعالیت saeed_sg1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. دوستان کدوم از این درسها به ترتیب سخت تره . آمار احتمالات مهندسی . زبان ماشین . ساختمان داده . رشته نرم افزار.
    بنظرتون میشه کدومشو باهم تو یه ترم برداشت.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من مرداد ماه توی سامانه ثبتنام کردم 20 مردادم جوابم اومد و رفتم دانشگاه مقصد ثبتنام کردم!
    کلی زده بود در انتظار مبدا و مقصد و چی و چی ولی اگر برای شما زدن در انتظار تایید کمیسیون یعنی درخواست شما رفته کمیسیون شاید یکی از واحد ها قبول نکرده!
    بهتره از واحد نقل و انقالات دانشگاهتون بپرسید شاید رد شده درخواستتون!

شهریه ها بر اساس سال ورودی شما 15% افزایش پیدا کرده برای تمام رشته ها و واحد ها اما بعضی از واحد ها دیر اعمال کردن و الان دارن باقیشو میگیرن از بچه ها
    احتمالا اینم همینجوری شده الان

من ورودی 90 هستم . الان ترم 7 م . 6 ترم قبلی همیشه حداکثر 850 میشد شهریه وقتی 20 واحد انتخاب میکردیم . این ترم حدود 1100 شد . دیگه چقدر گرون میکنن اخه . حالا کاش یه ارتقایی داده میشد تو یه جاش .

سلام. دوستان کدوم از این درسها به ترتیب سخت تره . آمار احتمالات مهندسی . زبان ماشین . ساختمان داده . رشته نرم افزار.
    بنظرتون میشه کدومشو باهم تو یه ترم برداشت.

سلام بستگی به استاد و جزوه ای که میده داره استاد میتونه یه درس دو واحدی رو هم از ریاضی مهندسی سخت تر کنه واست
    ولی طبق پیش نیاز امار احتمالات که پیش نیازش ریاضی 1 هست ، زبان ماشین که پیش نیازش برنامه سازی پیشرفته هست و ساختمان داده ها هم که پیش نیازش ساختمان گسسته و برنامه سازی پیشرفته هست
    برای همین میتونی 3 تاشون تو یه ترم برداری
    Last edited by Greedy; 26-09-2014 at 12:09.

12. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه !SaMiRa!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    همین حوالی

پيش فرض

به نظر من اگر پایه ریاضیتون خوبه هرسه راحته ، اگر هم متوسطه که آمار و احتمال یکمی نه زیاد نسبت به بقیه سخت تره .
    ولی بازم میگم هرسه خوبه و راحت میشه پاس کرد .

14. این کاربر از !SaMiRa! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت saeed_sg1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بستگی به استاد و جزوه ای که میده داره استاد میتونه یه درس دو واحدی رو هم از ریاضی مهندسی سخت تر کنه واست
    ولی طبق پیش نیاز امار احتمالات که پیش نیازش ریاضی 1 هست ، زبان ماشین که پیش نیازش برنامه سازی پیشرفته هست و ساختمان داده ها هم که پیش نیازش ساختمان گسسته و برنامه سازی پیشرفته هست
    برای همین میتونی 3 تاشون تو یه ترم برداری
    منظورم از پیش نیاز این بود که اینا خودشون پیش نیاز درسهای بالاتر هستن. کدومش واجب تره. خودم به این نتیجه رسیدم که ساختمان داده مهمتره و پیش نیاز خیلی از درسهاست.
    دانشگاه جدول امتحانهارو عوض کرد و امتحان این سه تا به همراه یه آشنایی با قران افتاده پشت هم. از ۲۰ تا ۲۳ دی .برا همین به فکر افتاده بودم یکیو حذف کنم. یا آمار رو یا زبان ماشینو و ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •