تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 898 از 1024 اولاول ... 398798848888894895896897898899900901902908948998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,971 به 8,980 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

ولی الان حرفی ندارم بزنم........یک سال تلف شد......ریاضیشو که دیدم رم کردم....
    من رياضي 7 تا زدم...! يعني ر..د به رتبه و تراز و كلا همه چي!!
    رفيقم با تراز 6800 رياضي 15 تا زده...
    بچه ها متن عربيه ديگه چي بود؟؟ من فقط 3 تا تجزيه و تركيب اخرشو زدم...كلي رو تست هاي متن حساب كرده بودم كه عربي رو 75 بزنم.... !

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

من عادت دارم سوالا رو تو دفترچه میزنم و 7-8 دقیقه آخر تو پاسخنامه علامت میزنم.تا حالا هم پیش نیومده نرسم.همیشه تو عمومی وقت زیاد میارم.امروز من تا 8 و نیم همه ی تستا رو زدم(به جز عربی) و وسط ریدینگ اول بودم.حسابی ذوق کردم که چقدر وقت اضافه آوردم. همون موقع تو حوزه صدای آژیر اومد انگار دزدی چیزی اومده باشه و شلوغ شد و من بدبخت نفهمیدم چی خوندم.مجبور شدم از اول بخونم.(آژیر زدن بگن بازرس مرد اومده مقنعه هاتونو سرتون کنین) تا یه ربع به 9 داشتم ریدینگ میخوندم.
    بعد هم که رفتم سراغ عربی تا 9 و 5 دقیقه.چند تا از سوالای نزده ام رو داشتم میخوندم که دیدم 5 دقیقه دیگه وقت تمومه شروع کردم به علامت زدن.ساعت 9:12 دقیقه بود که گفتن وقت تمومه.من تازه سوال 36-37 بودم.هی مراقبا می گفتن دفترچه ها رو بدید.
    حسابی ترسیدم.من با درصدای بالای 80 عمومی پاسخنامه ام سفید بود.قلبم دقیقن تو گلوم بود.
    دستم انقدر بد میلرزید که وقتی مداد رو میزاشتم رو گزینه ی دو میرفت رو 4 برمی گشت رو یک.رنگم پریده بود.
    اون لحظه فکر میکردم میمیرم.خیلی زور زدم که اشتباهی علامت نزنم.حواسم بود.(خدا کنه هیچ سوای رو اشتباه وارد نکرده باشم)
    وقتی تموم شد.9:17 دقیقه بود.خیلی بهم ضربه زد این اتفاق.لعنتی ها 3 دقیقه زودتر اعلام کردن وقت تمومه.
    مثل بید داشتم میلرزیدم.مراقبا واسم آب آوردن.حرف نمیتونستم بزنم.هی میگفتن خوبی؟من بریده بریده و درهم برهم حرف میزدم.5 دقیقه از وقت اختصاصی گذشته بود ولی هنوز دفترچه ی سوالای اختصاصی رو بهم نداده بودن.
    این بدتر بود.
    خلاصه تو اون 10 دقیقه ی بین عمومی و اختصاصی من مردم و زنده شدم.تو عمرم اینقدر نترسیده بودم.فکر میکردم دیگه همه چیز تموم شده.اما تونستم به خودم مسلط بشم.خیلی خوب خودمو کنترل کردم.وگرنه ممکن بود دیگه تا آخر خراب کنم.
    واقعن میگم که تو اون لحظه خدا به دادم رسید.

3. 5 کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

من ادبیات رو کمی تا قسمتی زیاد زدم بعدش رفتم سراغ درس مورد علاقه حاج آقا، زبان انگلیسی و به جز یه سؤال همه رو زدم و کلاً عمومیا بد نبود به خصوص زبان تقریباً آب خوردن بود... بعدش اومدم به درس مزخرف دینی که حالمان همی داشت بهم میخورد و چند تایی بیش همی نزدیم... سپس بزدیم به کانال عربی و چندی سؤال ترجمه ای زدیم و یهو خانوم محترمه گفتن تمومه برید اختصاصی.....

اختصاصیم ریاضیاتشو 8-9 تا بزدیم و فیزیک 10-11 تا و شیمی 3-4 تا و ساندیسی بخوردیم به یاد بیت....

اختصاصی خیلی سؤالاش چیزی بود.......

سال دیگه خدا بزرگه...؟

نترسید... خدا با ماست... امام با نوشابه... نظام با دوغ... سبزی ماست موسیر نوشابه دوغ سالاد چلو پلو خورش ترشی...؟
    Last edited by Cleeev; 01-07-2010 at 13:51.

5. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دستشويي رفتن آزاده؟
    من هي ميرفتم دستشويي:دي اصلا تو دستشوييش صف بود
    امشب و قبل از جلسه حتما برین دسشویی
    دیگه فکر نکنم سر جلسه لازم بشه با این تفاسیر به جای آب هم بیشتر سر جلسه خرما و اینا بخورین و کمتر آبمیوه. مگه مواقع تشنگی.
    معمولا اجازه باید بدن برین دسشویی،(اگه بچه ها کم باشن) اما قبلش حواستون باشه که اگه مراقب گیر بود مشکلی پیش نیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    دیوونه خونه

پيش فرض

اختصاصیم ریاضیاتشو 8-9 تا بزدیم و فیزیک 4-5 تا و شیمی 3-4 تا و ساندیسی بخوردیم به یاد بیت....
    نامردا به ما ساندیس هم ندادن.....
    آخه بدبختی اینجاس که من پارسال آزاد شرکت کردم،اونجا هم ساندیس ندادن.
    آخه اینا نمیگن یه بنده خدایی مثل من به عشقه ساندیس میاد؟؟؟؟؟؟کلی زدن تو ذوقم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

حماسه 10 تیرف خـــواری بود در چشم دشمنان و یاوه گویان شرق و غرب.....

نامردا به ما ساندیس هم ندادن.....
    آخه بدبختی اینجاس که من پارسال آزاد شرکت کردم،اونجا هم ساندیس ندادن.
    آخه اینا نمیگن یه بنده خدایی مثل من به عشقه ساندیس میاد؟؟؟؟؟؟کلی زدن تو ذوقم.
    ساندیس طی یه سال گذشته خیلی مصرف شده میگن خشکسالی و قحطی ساندیس اومده با اینکه وزارت علوم 60 میلیون ساندیس درست کرده بوده ولی همه غیب شدن و به خیلی از حوزه ها نرسیده...

9. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما چه کار کردی خانوم مهندس؟
    اي بابا!!! چه عرض كنم. منم مثل بقيه . به همون بدي....

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

جواب ها اومده روی سایت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من عادت دارم سوالا رو تو دفترچه میزنم و 7-8 دقیقه آخر تو پاسخنامه علامت میزنم.تا حالا هم پیش نیومده نرسم.همیشه تو عمومی وقت زیاد میارم.امروز من تا 8 و نیم همه ی تستا رو زدم(به جز عربی) و وسط ریدینگ اول بودم.حسابی
    آخ آخ متاسفم دوستم.
    خدارو شکر که خوب شد.

اونایی که فردا کنکور دارن این کارو نکنن. اگه نمیتونن عادتشونو ترک کنن حداقل یه صفحه یه صفحه وارد پاسخننامه کنن.

معمئولا وقت سر کنکور یکم کم میارین. من همیشه نیم ساعت آخر عمومیا داشتم اما سر جلسه یه ربع.و همینطور واسه اختصاصیا. زمانتونو تنظیم کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پس چرا کلید سوالات نمیاد رو سایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •