توصیه من به دوستان PES باز: من جای شما دوستان باشم سعی می کنم به جای راه افتادن دنبال پچ های دست ساز و تغییرات عجیب و غریب و جایگزینی تیم های مختلف بیشتر سعی می کنم مسائل لایسنس نشده رو خودم حل کنم برای این کار فقط کافیه نحوه کار با کیت سرور و یه ادیتور خوب نظیر PES Editor یا Pro-Evo Editing Studio رو یاد بگیرم و با اون اسامی اشتباه رو تصحیح کنم و gdb و لوگوهای تیم های فقط لایسنس نشده اصلاح کنم حتی من اصلا خوشم نمیاد کیت یا لوگو یا اسم تیم های لایسنس شده رو تغییر بدم. بعدش می تونید از یک بازی اورجینال و دست نخورده ولی اصلاح شده لذت ببرید
حتی من جای شما باشم منتظر Krauser نمی مونم که پچ بسازه چون Krauser ممکنه توی ویرایش هاش یه سلایق خاصی به خرج بده که شما قبولش ندارید. جدا می گم برید کامل کار با PES Editor و Pro-Evo و مدیریت کیت سرور و gdb ها رو خوب یاد بگیرید و هر ویرایشی رو که لازم می دونید با این ابزار ها اعمال کنید بخدا 70 درصد لذت PES برای من حل موارد لایسنس نشده اش هست
موفق باشید دوستان
آرمین من اصلا فکر میکنم کونامی عمدا بازیو اوپن سورس قرار داده تا گیمرها با ویرایش بخش های مختلف بازی سرگرم بشن چون یک بازی هرچقدر هم که بی نقص و جذاب طراحی شده باشه بالاخره گیمر دیر یا زود ازش زده میشه با این کار گیمرها تا مدت طولانی سرگرم بازی میشن.
این مشکل فقط من نیست مشکل PES2010 با Windows 7 هست که نمی دونم کسی تونسته حل کنه یا نه؟
.gif)
محمد جان فکر نمیکنم این بازی با 7 مشکل داشته باشه ( اما در مورد صدا چرا مشکل وجود داره چون من خیلی جاها دیدم گیمرها شاکی بودن ) من دوهفته ای میشه این ویندوزو نصب کردم و نه تنها مشکل لرزش ندارم حتی افت فریمی که توی ویندوز ویستا داشتم برطرف شده . توی صحنه هایی که کارکترهایی زیادی در یکجا جمع میشن ( مثل محوطه جریمه ) من بعضی وقتا افت فریم داشتم اما توی این ویندوز مشکل حل شد . تازه سیستم من زیاد هم قوی نیست . cpu 5200 و کارت گرافیک 4670 ati الان روی های بخوبی دارم بازی میکنم . تازه بسیاری از گیمرها در سراسر دنیا این ویندوز روی کامپیوترشون نصبه .
به احتمال بسیار زیاد مشکل شما بر میگرده به فریم ریت . شما از اینترفیس dvi استفاده میکنی یا از رابطهای قدیمی ؟ من این مشکل رو توی 2009 داشتم با تعویض رابط و افزایش فریم ریت مشکل حل میشد اما کیفیت گرافیک کمی پایین میومد ببین سوکت vga روی مانیتورت داری ؟
.............
الگوی رشد بازیکنان مختلف توی این بازی از یکی از 255 حالت زیر پیروی میکنه من دو نمونه از این الگوها رو پایین آوردم بقیشو میتونید از لینک زیر دریافت کنید .
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوع رشد بازیکنان مختلفو میشه از طریق برنامه pes editor از این قسمت مشاهده کنید :