تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 898 از 1211 اولاول ... 398798848888894895896897898899900901902908948998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,971 به 8,980 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

توصیه من به دوستان PES باز: من جای شما دوستان باشم سعی می کنم به جای راه افتادن دنبال پچ های دست ساز و تغییرات عجیب و غریب و جایگزینی تیم های مختلف بیشتر سعی می کنم مسائل لایسنس نشده رو خودم حل کنم برای این کار فقط کافیه نحوه کار با کیت سرور و یه ادیتور خوب نظیر PES Editor یا Pro-Evo Editing Studio رو یاد بگیرم و با اون اسامی اشتباه رو تصحیح کنم و gdb و لوگوهای تیم های فقط لایسنس نشده اصلاح کنم حتی من اصلا خوشم نمیاد کیت یا لوگو یا اسم تیم های لایسنس شده رو تغییر بدم. بعدش می تونید از یک بازی اورجینال و دست نخورده ولی اصلاح شده لذت ببرید

حتی من جای شما باشم منتظر Krauser نمی مونم که پچ بسازه چون Krauser ممکنه توی ویرایش هاش یه سلایق خاصی به خرج بده که شما قبولش ندارید. جدا می گم برید کامل کار با PES Editor و Pro-Evo و مدیریت کیت سرور و gdb ها رو خوب یاد بگیرید و هر ویرایشی رو که لازم می دونید با این ابزار ها اعمال کنید بخدا 70 درصد لذت PES برای من حل موارد لایسنس نشده اش هست

موفق باشید دوستان
    آرمین من اصلا فکر میکنم کونامی عمدا بازیو اوپن سورس قرار داده تا گیمرها با ویرایش بخش های مختلف بازی سرگرم بشن چون یک بازی هرچقدر هم که بی نقص و جذاب طراحی شده باشه بالاخره گیمر دیر یا زود ازش زده میشه با این کار گیمرها تا مدت طولانی سرگرم بازی میشن.

این مشکل فقط من نیست مشکل PES2010 با Windows 7 هست که نمی دونم کسی تونسته حل کنه یا نه؟
    محمد جان فکر نمیکنم این بازی با 7 مشکل داشته باشه ( اما در مورد صدا چرا مشکل وجود داره چون من خیلی جاها دیدم گیمرها شاکی بودن ) من دوهفته ای میشه این ویندوزو نصب کردم و نه تنها مشکل لرزش ندارم حتی افت فریمی که توی ویندوز ویستا داشتم برطرف شده . توی صحنه هایی که کارکترهایی زیادی در یکجا جمع میشن ( مثل محوطه جریمه ) من بعضی وقتا افت فریم داشتم اما توی این ویندوز مشکل حل شد . تازه سیستم من زیاد هم قوی نیست . cpu 5200 و کارت گرافیک 4670 ati الان روی های بخوبی دارم بازی میکنم . تازه بسیاری از گیمرها در سراسر دنیا این ویندوز روی کامپیوترشون نصبه .
    به احتمال بسیار زیاد مشکل شما بر میگرده به فریم ریت . شما از اینترفیس dvi استفاده میکنی یا از رابطهای قدیمی ؟ من این مشکل رو توی 2009 داشتم با تعویض رابط و افزایش فریم ریت مشکل حل میشد اما کیفیت گرافیک کمی پایین میومد ببین سوکت vga روی مانیتورت داری ؟

.............

الگوی رشد بازیکنان مختلف توی این بازی از یکی از 255 حالت زیر پیروی میکنه من دو نمونه از این الگوها رو پایین آوردم بقیشو میتونید از لینک زیر دریافت کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نوع رشد بازیکنان مختلفو میشه از طریق برنامه pes editor از این قسمت مشاهده کنید :

Last edited by 4039; 18-12-2009 at 13:00.

2. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

منظورت آپدیت دیتا بیس هست؟

اگه آره جوابش نه هست هیچ وقت پچ های گیم پلی باعث آپدیت دیتا بیس نمیشه

با آپشن فایل انتظار درست شدن کیت ها رو نداشته باش آپشن فایل بیشتر تغییرات نوشتاری اعمال می کنه برای تغییرات گرافیکی باید دنبال پچ باشی یا کیت سرور بریزی و بری کیت دانلود کنی

سلام ميشه پچ 1.02 را نصب و ديتا بيس را روش اعمال كرد ؟ كسي امتحان نكرده؟

4. این کاربر از masoodbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بله ميشه
    من نصب كردم و اعمال هم كردم
    كلا نصب پچ رسمي باعث از بين رفتن يا خراب شدن چيزي نميشه و درست مثل نسخه هاي قبلي ميشه باهاش كار كرد

6. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چجوری برنامه pro evo رو تو ویندوز XP اجرا کنم هی ارور میده همون اروری که برا همه داده.
    برنامه netframwork3.5 رو نصب كن درست ميشه

8. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام.

من پچ رسمي Pro Evolution Soccer 2010 v1.02 رو دانلود كردم ولي موقع نصب اين پيغام رو ميده:

The upgrade patch cannot be installed by the Windows Installer service because the program to be upgraded may be missing, or the upgrade patch may update a different version of the program. Verify that the program to be upgraded exists on your computer and that you have the correct upgrade patch.

ويندوزم هم 7 هست كه Windows Installer خودكار نصب و فعال هست. قبل از نصب پچ رسمي نبايد فايل اورجينال pes2010.exe تو پوشه بازي باشه؟ اگه بله لطف كنيد اون رو بهم بدين چون بازي رو ريپ شده دانلود كردم و كرك شده هست.
    Last edited by siamak_mu; 18-12-2009 at 14:47.

10. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه
    ربطي به اون نداره
    چون خود اين پچ يه نسخه اصلي رو كپي مي كنه كه بايد بعد نصب پچ كرك رو اونجا كپي كني
    اين پيام هم ميگه كه انگار پچ با ورژن بازي سازگار نيست
    شايد بازيت پچ شده باشه يعني خودش بروز باشه

12. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دوستان بازيهاي PS2 كدوم شركت تقلبي نيستش ؟
    من هر بازيي رو كه گرفتم يا نقشه نداشت يا .... !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

میشه یکی بگه این مشکل اسکوبورد من چیه همین دو مشکل و داره همه چیزش درسته غیر از این دو تا هر اسکوربردی میریزم این جوری میشه

باید چیزی و از کیت سرور پاک کنم

15. این کاربر از ali_pes2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نه
    ربطي به اون نداره
    چون خود اين پچ يه نسخه اصلي رو كپي مي كنه كه بايد بعد نصب پچ كرك رو اونجا كپي كني
    اين پيام هم ميگه كه انگار پچ با ورژن بازي سازگار نيست
    شايد بازيت پچ شده باشه يعني خودش بروز باشه
    نه همون روز هاي اول كه بازي اومد دانلودش كردم. به هر حال ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گلم تو این مدت چقدر صفحات زیاد شده به به....
    بعد یمدت اومدم که یکم زحمتتون بدم .
    ببینم از دوستان کسی میتونه آدرس دانلود یه پک کامل از نرم افزارهایی مثل برنامه pes editor, kitrelink,ادیتور اسکوربرد(این یکی رو بدجوری توکفشم این رو در اولویت قرار بدین بیزحمت)و... که خودتون میدونید بزاره حالا اگر پیدا نشد میتونین تک تک آدرساشونو بزارین.
    متشکرم خیلی زیاد این آره گفتن داره
    متشکرم خیلی زیاد تو سایتمون باید بیاد(همیشه از دیگران تشکر کنید)
    راستی آموزش ساخت اسکوربرد رو هم میخوام مهدی جون زحمت کشید و یه آدرس داد که دان کردم که همینجا جا داره ازش تشکر کنم ولی خوب میخوام حرفه ای تر باشه آخه میخوام آرم الجزیره بندازم ولی نمیشه مدام اطرافش سفید میشه پس منتظرم.

پیام فرت...

18. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •