سلام دوستان
سرعت اینترنت شما تغییری نکرده این چند روزه؟!
سلام دوستان
سرعت اینترنت شما تغییری نکرده این چند روزه؟!
Last edited by *mhm*; 29-02-2012 at 01:45.
سرعت ها چند روزه یعنی پنج -شش روزه خیلی خیلی پایین آمده . سرعت دانلود من 120 بود الان ولی 10 هم به زور میرسه
مال بقیه دوستان هم همینطوره ؟؟؟ سرعت های شماها هم آمده پایین؟
ماله من که سر جاشه 512 شهراد تا 450هم میره
نامحدوده ؟؟؟ مال مخابرات ؟
بعد شما تهران هستید؟![]()
بروبچ از مخابرات سرویس نگیرین خیلی دزدن!!!!!!!!!!
چند وقتیه مخابرات کابلهای تلفن رو،رو حالت نوری میزاره که هیچ شرکتی جز خودش نتونه سرویس بده،بعد از اینکه شما به مخابرات درخواست شبکه دادین و پولو واریز کردین بعد نیم ساعت کابل شما از نوری به حالت مسی در میاد و بتون شبکه میدن!
اگه زرنگ باشین میتونین قرارداد رو فسخ کنید و تا وقتی که کابل تلفن شما مسی هستش از شرکت های خصوصی سرویس بگیرین!
سلام و خسته نباشید...
دوستان نمی خواستم تاپیک جدید ایجاد کنم اما چون سرشاخه مربوطی پیدا نکردم..مجبور شدم تاپیک جدید ایجاد کنم...
دوستان من 2 سال از پارس آنلاین اشتراک داشتم و همه چی عالی بود هیچ مشکلی نداشتم...
2 روزه از مخابرات اینترنت 256 گرفتم...از دیروز تا دیروز بعدظهر سالم بود و مشکلی نداشت ...
و دیروز بعدظهر که سیستم رو روشن کردم ارور یوزر و پس م یگیرم.. کانکشن روی حالت بریج تنظیمه..
زنگ زدم پشتیبانی مخابرات برگشت گفت مودمتون تنظیم نیست..بهش گفتم پس چرا صبح وصل بود تا بعدظهر
جوابی نداد......دوباره تنظیمات مودم رو پاک کردم و روی حالت بریج تنظیم کردم ..بازم اتصال برقرار نشد..
گفتم بزار حالت nat رو هم امتحان کنم اما اونم فایده ای نداشت و اتصال برقرار نتمیشه...
خواهشا کمک کنید....
انگار یوزر و پس من از مخابرات عوض شده.. بهشون هم میگم جواب میدن که مشکل از مودمته..
الان با دیال آپ اومدم...تروخدا یکی کمک کنه خیلی حالگیریه هنوز 2 روز نشده سرویس گرفتم از مخابرات
دوستان به این عکس توجه کنید یه اروری توی اطلاعات کانکشن مودم هست....
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by Saeed System; 01-03-2012 at 07:25.
مودم رو ریست کردی تاحالا؟
روی PPPoA/PPPoE هم یبار تست کن(البته بعیده وقتی ارور یوزر و پس میده اینطوری کار کنه)
عکست رو هم نمیشه دید آدرسی که دادی تو p30 فیل*تره.
مرسی از شما..
بله مودم رو ریست کردم ...افاقه نکرد..pppoe امتحان کردم کانکت نمیشه...ولی pppoa رو امتحان نکردم ..تست می کنم
همین الان زنگ زدم مخابرات...گفتش برگردون روی بریج...منم مودم رو ریست کردم خودش اتومات بریج شد.....ولی بازم کانکت
نمیشه...بهشم گفتم دیروز درست بود یهویی بعدظهر اینجوری شد...میگه پیش میاد...کاری هم از دست من بر نمیاد...
احتمالا یکی اومده روی خط شما...بهش گفتم یعنی چی؟ گفت زنگ بزن پیغام خرابی بزار تا پیگیری کنن....
دیروز همین کارو کردم پیغام خرابی گذاشتم ...اونم نتونست کاری بکنه...
2 سال مشترک پارس آنلاین بودم ...خدا خیرشون بده هیچ مشکلی نداشتم...الان 2 روز نشده از مخابرات گرفتم اونم دلیلش
اینه که خونمونو عوض کردیم به اجاره نامه دسترسی نداشتم و به صاحب خانه.....از طرح بدون نیاز به مدرک مخابرات معروف به
پیش پرداخت استفاده کردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)