مگه خرابه که بخواد درست بشه طراحی لینکسیسه بله من خودم Wag160n دارم. بله اطلاعات خط رو نشون میده و نسخه فریمور و یک سری چیزهای دیگه.
مگه خرابه که بخواد درست بشه طراحی لینکسیسه بله من خودم Wag160n دارم. بله اطلاعات خط رو نشون میده و نسخه فریمور و یک سری چیزهای دیگه.
توی ویزارد مودم تو مرحله اتصال به اینترنت از یوزر و پسوردی که مخابرات داده ایراد میگیره، امکان داره مشکل از اون باشه؟
شاید 160 داره مطمئنی 120 هم Diagnostics داره ؟
بله عزیز کلا از Wag54 به بالا رو اینجوریه و مطمئن هم هستم.
در مورد مانیتور هم پرسیدی با دلیل علمیش تو همونجا پاسخ دادم.
هح دستی بدی به احتمال درست میشه.
تیکش رو بزن و این 3 خط رو به ترتیب وارد کن
192.168.1.100
255.255.255.0
192.168.1.1
البته بهتر بود مدل مودم رو میگفتید.
ببخشید من با Statistics اشتباه گرفتم باید بگم اگر منظور شما همچین موردی هست:
هیچ کدوم از مدلهای لینکسیس ندارن قسمتی به این شکل ولی فکر نکنم لازمتون بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت مخفی داخل مودم Liknsys که قبلا گفته بودم به صورت زیره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما منظور من را اشتباه متوجه شدی من میگم Linksys WAG120N قسمت Diagnostics داره یا نه ؟ Diagnostics که وقتی مشکل پیش بیاد کمک میکنه . مثلاً وقتی قطع میشه اطلاعات خوبی راجع به قعطی بهت میده این قسمت را داره ؟
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
میشه بگید عکس چیه ؟؟؟
میدونم زیاد استفاده نمیشه ولی شاید بکار بیاد . کلاً شما راضی هستی از این مودمی که داری؟
گفتی 160 n داری درسته ؟ چند گرفتی ؟
فکر کنم دکمه پاور نداره درسته ؟
دوستان من میخوام مودم ADSL بگیرم wireless نمیخوام شما بین
Asus am602
d-link
tp-link
linksys
چیو پیشنهاد میدین
در صورتی که انتخابتون به غیر از asus بود لطفا مدل هم بگید
مودمم پورشه 911-wifi هست
هر دو ویندوز یکی هستند Xp SP3
نه نداره دوباره نگاه کردم نداشت مودم Wag120 با Wag160 فرقشون بیشتر تو سرعت وایرلسشون هست بقیه منوهاشون شبیه همه.
همون منویی که اکثر مودمها دارن راجع به اطلاعات خط و مدل مودم و فریمور و ....... که خودتون میبینید منتها تو Linksys لینکش رو باید خودتون بزنید و تو منوها نیست
بله 160n رو پارسال شهریور 150 گرفتم امسال قیمت 3 هقته پیش 120 شده .
نه دکمه پاور نداره اون هم به کار نمی یاد همش 10 بار مودم رو از برق کشیدم و یکسره وصله. اون 10 بار هم پشتیبانهای شاستل می خواستن به جای اینکه مشکلشون رو برطرف کنند می گفتن مودم رو بکش دوباره بزن سرعتت خوب میشه ((سر کار میگذاشتن))
Asus اون مدل رو نداره در موردش علی آقا بیشتر میدونه.سقف بودجه رو هم نگفتی.
Liknsys مدلهای Wag 120 یا 160 یا 320
Tp-link مدل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
مودم من Asus AM602 هست
وقتی وارد قسمت Diagnostics میشم چنتا قسمت Fail هست میخواستم بدونم مشکل خاصی داره؟
اینم عکسش
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)