تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 898 از 1135 اولاول ... 398798848888894895896897898899900901902908948998 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,971 به 8,980 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حالا پرسش اینه که با وجود تعویض فیلتر روغن بلند، دقیقا چقدر روغن موتور اضافه کنم؟
    گیج روغن موتور دقیق نیست، قسمت بالاش که لوله ی گیج را میبنده کمی جابجایی داره
    ظرفیت دقیق روغن موتور برای این مدل موتورهای 6 سیلندر خطی 4.7 لیتر ( برابر با 5 کورات آمریکا) اعلام شده که من فکر میکنم مربوط به موتور کاملا خشک باشه ( موتور کاملا نو و یا تازه تعمیر که خشک هست و هیچ روغن موتوری نداره)
    در این صورت بخاطر خالی و خشک بودن کلیه مدارات روغن، حجم بیشتری از روغن نسبت به زمان تعویض روغن معمولی نیاز داره.
    من با فیلتر کوتاه حدود 4.5 لیتر میریزم که 4 لیتر روغن و نیم لیتر هم تکمیل کننده است و تقریبا مقدار کمی بالاتر از فول قرار میگیره، بنابراین احتمالا شما با استفاده از فیلتر بزرگ، اگر 4.5 لیتر روغن بریزی، روی فول قرار بگیره.
    شاید بهتر باشه با گِیج روغن موتور یک نوا دیگه که سالم باشه مقایسه و مقیاس بندی مجدد انجام بدید.

دوستان سلام لنت جلو واسه نوا چه مارکی خوبه؟
    من بشخصه هرگز لنت پارس را توصیه نمیکنم که نه در پراید و ماشینهای دیگه و نه شورلت کارایی مناسبی نداشته.
    نمونه های زیادی وجود داره و اگر تاپیک مربوط به ایرادات ترمز را مطالعه کرده باشید، لنتهای جلو " ایده آل لنت" نصب شد که عالی هستن، اما متاسفانه این شرکت سالها قبل ورشکست شده و دیگه تولیدی نداره.
    شاید اگر به فروشندگان لنت مراجعه کنید ( یا یدک فروشهای آمریکایی) چند نمونه معرفی بکنن که مناسب باشه، همینطور بعضی از مکانیکها که احتمالا بیشتر با تعویض لنت سرو کار دارن.
    امیدوارم اگر بقیه دوستان تجربه جدید در لنت جلو دارن به اشتراک بگذارند

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

بسیار سپاسگزارم علی آقا
    راستش خودمو واسه پنج و نیم لیتر آماده کرده بودم.
    فکر کنم پارسال پنج و نیم لیتر یا پنج و دویست و پنجاه ریختم
    از پارسال هم کارتل یه چکه ی کوچک داره شاید از همین روغن اضافه باشه.

با این حساب به نظرم چهار و نیم لیتر روغن برای شش سیلندر و این حجم موتور و بلوک بزرگ خیلی کمه، پس از این به بعد باید روغن را سریعتر عوض کنم
    Last edited by hamid-r-s; 09-05-2016 at 23:43.

4. 5 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

درود بر همگی
    شماره رنگ نوا را کجا نوشته اند لای دربها را نگاه کردم چیزی ننوشتته در ضمن ماشینم مونتاژ هستش.

6. 5 کاربر از as5778 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.........................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:30.

8. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سلام
    پارسال فشنگی روغن تک فیش را با نمونه دو فیش عوض کردم ، حالا که چراغ هشدار روغن ، یکی دو ثانیه و شاید هم بیشتر طول میکشید خاموش بشه فکر میکردم این تأخیر بخاطر نوع فشنگی است اما حالا که روغن را تعویض کردم ، موتور شور هم استفاده کردم و فیلتر روغن بلند نصب نمودم چراغ روغن خیلی سریع خاموش میشه، یعنی تا استارت شروع میشه، قبل از روشن شدن موتور، چراغ روغن سریع خاموش میشه، خیلی خوشم اومد .

روپوش یا قالپاق سمت راست(سمت موتور) اپراتور کولر را باز کردم، سمت چپ اپراتور پر از مو، خاک و برگ کاج و غیره بود با دست و سپس فشار باد تمیزش کردم، حالا به نظر شما لازمه که رادیاتور بخاری و فن را هم باز و سرویس کنم یا نمیخواد؟
    و اگه لازمه، بهترین و ساده ترین راه، چگونه است؟

یه توضیح اینکه، خروجی هوای داخل کابین، زیر پای شاگرد هم پر از خاک بود و وقتی خواستم با دست تمیزش کنم احساس کردم قسمتی از ورق فلزی اطراف آنجا به دلیل پوسیدگی سوراخ شد با این وصف وقتی سیستم بخواد هوای درون کابین را به سیستم تهویه بفرستد، به جای هوای داخل کابین، هوای بیرون را می کشد، پس اگه باز کردن فن و رادیاتور بخاری راحت باشه ترجیح میدم این کار را انجام بدم.

10. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

لنتهای جلو را دو سال پیش با نمونه جیپ آهو تعویض کردم نه قوطی و نه روش آرم داشت تا حالا هم مشکلی نداره،

برای اینکه مطمئن بشم سر ریز گیربکس را مسدود نکردند شلنگ سرم را به سرنگ وصل کرده و روغن را تزریق کردم از داخل گیربکس روغن بیرون زد خوشبختانه راهش را مسدود نکرده بودن من اشتباه می کردم ، در واشر بری ها دنبال واشر چوب پنبه ای با تراکم بالا بودم چند جا سر زدم نداشتند بالاخره یکیشون داشت اما این هم زیاد جالب نیست بعضی از جاهاش به اندازه سر سوزن ته گرد چوب پنبه ها از هم فاصله دارند امیدوارم روغن ریزی نکنه.
    Last edited by kcnc; 12-05-2016 at 20:33.

12. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

..........................
    Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:31.

14. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    روپوش یا قالپاق سمت راست(سمت موتور) اپراتور کولر را باز کردم، سمت چپ اپراتور پر از مو، خاک و برگ کاج و غیره بود با دست و سپس فشار باد تمیزش کردم، حالا به نظر شما لازمه که رادیاتور بخاری و فن را هم باز و سرویس کنم یا نمیخواد؟
    و اگه لازمه، بهترین و ساده ترین راه، چگونه است؟

یه توضیح اینکه، خروجی هوای داخل کابین، زیر پای شاگرد هم پر از خاک بود و وقتی خواستم با دست تمیزش کنم احساس کردم قسمتی از ورق فلزی اطراف آنجا به دلیل پوسیدگی سوراخ شد با این وصف وقتی سیستم بخواد هوای درون کابین را به سیستم تهویه بفرستد، به جای هوای داخل کابین، هوای بیرون را می کشد، پس اگه باز کردن فن و رادیاتور بخاری راحت باشه ترجیح میدم این کار را انجام بدم.
    با توجه به اینکه بیشترین مقدار ذرات و خس و خاشاک وارد شده به سیستم تهویه در پشت اواپراتور گیر میکنه، بنابراین احتمال اینکه داخل بقیه کانالها هم اینقدر ضایعات وارد شده باشه خیلی کمه و من هربار که توی ماشینهایی که داشتم بررسی کردم، بجز همین قسمت سمت چپ اواپراتور ( که اولین بخش ورودی هوا و محل برخورد هوای دمیده شده از سمت فن AC با اواپراتور هست) چیز دیگه ای که مانع جدی برای عبور سریع و راحت هوا در کانالها باشه ، ندیدم.

حقیقت این که بازکردن کل سیستم کولر و بخاری واقعا دردسر داره و شامل چند مرحله است که بخشی از اون باز کردن صندلی شاگرد، بازکردن کنسول وسط، باز کردن جعبه مقوایی داشبرد و همینطور باز کردن کل پیچهای نگهدارنده یونیت کولر و بخاری از سمت داخل و بیرون اتاق و.. هست، به علاوه اتصالات وکیوم ها و لوله های بخاری و سیم کنترل دریچه تقسیم هوای کولر و بخاری و....

من فکر میکنم اگر رادیاتور بخاری سالم هست و نشتی نداره، نیازی به صرف اینهمه وقت نیست و صرفا با استفاده از فشار هوا در داخل کانالها، گرد و غبار و اجسام خارجی احتمالی را خارج کنید.
    اگر زانویی رابط یونیت که به کانالهای هوای روی داشبرد و پشت شیشه متصل هست را باز کنید( درست بغل پای چپ شاگرد و تقریبا در راستای کنسول وسط ماشین نصب شده )، جریان هوای شدیدتری بوجود میاد و احیانا اگر نیاز باشه دسترسی بهتری به بخش داخل یونیت دارید.

برای ترمیم سوراخ پوسیدگی داخل کانال هوا سمت راست شاگرد، بهتره که با استفاده از یک ورق فلزی گالوانیزه ( مثل ورقهای ساخت لوله بخاری و مخازن آب منزل )
    که با ابعاد مناسب محل صدمه دیده بریده شده، و استفاده از موم به عنوان چسب و عایق ، مشکل پوسیدگی را حل کنید ، چون در غیر این صورت برای بازسازی اون قسمت باید گلگیر باز بشه.
    اگر قبل از نصب ورق گالوانیزه را رنگ بزنید ، عمر بیشتری پیدا میکنه و حتما محل پوسیدگی را از خاک و غبار و زنگ زدگی های بیشتر پاک کنید تا موم چسبندگی بهتری پیدا بکنه.

16. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

سپاسگزارم علی آقا
    بسیار لطف فرمودید
    خیلی وقت بود که فن در حالت عادی هوای کمی داشت و وقتی گاز میدادم شدت وزش باد از دریچه ها بیشتر میشد این امر وقتی دور موتور فن روی دو یا سه میبود کم بودن هوای دریچه ها بیشتر قابل مشاهده بود.اون پوسیدگی بدنه هم که در قسمت محل مکش هوای اتاق به سمت فن گفتم,خیلی زیاد بود, اتصال روکش فن و اپراتور به بدنه هم خیلی بد بود و بعضی جاها فاصله داشت,تصمیم گرفتم کاری به داخل ماشین نداشته باشم اما قسمت داخل موتور را سرویس کنم, خلاصه بچه گلگیر را باز کردم و موتور فن را هم همینطور را در آوردم , یه مشکل بد که مشاهده کردم اینه که زغال موتور فن در حال اتمام است از هر کدام فقط چند میلیمتر مانده و بعید میدانم تا آخر تابستان دوام بیاره

حالا مشکل چجوری درست کنم؟

بسیار ممنونم علی آقا,بسیار ممنون
    Last edited by hamid-r-s; 14-05-2016 at 08:53.

18. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

الان روغن گیربکس طبق گیج فوله ، رفتم دوری زدم اما به قول شما اساتید باز دنده مرده میده روی سرعت 30 میره روی دنده 2 که کمی احساس میشه و در سرعت 40 الی 50 میره روی 3 که فوق العاده نرم دنده عوض می کنه این هم عکس سیم سیم سبقت

20. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •