مشکلت فقط دو واحده؟
مشکلی نداره شما همون 6 واحد بردار .اگه ترم بعد دو واحد اضافه بیاری چون ترم اخری میزارن اون دو واحدم برداری
مشکلت فقط دو واحده؟
مشکلی نداره شما همون 6 واحد بردار .اگه ترم بعد دو واحد اضافه بیاری چون ترم اخری میزارن اون دو واحدم برداری
یعنی میگی اجازه میدن 26 واحد بردازم؟؟!؟!!؟
26واحد خیلی زیاد احتمالا بخاطر معدلت نزارن بازم باید پرس و جو کنی اگه22 بود یه چیز 26 نمیدونم باید از اموزشش بپرسی.
بازم یه کاری میشه کرد که تا قبل از اسفند تموم کنی اون 6 واحد معرفی به استاد بگیری
26 واحد نمیدن,در صورتی که ترم آخر باشد و معدل کلتون از 12 بیشتر باشه,میتونید نهایت تا 24 واحد وردارید,یعنی باید با 24 واحد درستون تموم بشه تا مشمول این قانون بشید,بیشتر هم نمیدن!
tApAtAĺK
به جرات میتونم بگم تو پیام نور هیچ چیز غیر ممکن نیست !!!کافیه کمی پارتی و آشنا داشته باشید با مقداری شانس
تا غیر ممکن ها براتون ممکن بشه!
اطلاعیه مهم در مورد ارائه نشدن برخی دروس در مراکز پیام نور :
بعضی از مراکز و واحدها ممکن است برخی از دروس بخشنامه را ارائه ندهند. برخی ممکن است ه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چکدام را ارائه نداده! و اصلا مجری انتخاب واحد تابستانی نشوند. کاملا استانی و در اختیار رییس استان و روسای مراکز و واحدها و مسوولین آموزش مربوطه میباشد. می توان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] د به مرکزتان درخواست ارائه درسی را طبق بخشنامه بدهید تا اگر موافقت شد ارائه دهند.
اطلاعیه مهم شهریه ترم تابستان دانشگاه پیام نور :
با توجه به اینکه شهریه ثابت در ترم تابستان به صورت نصف می باشد و همچنین شهریه متغیر به دلیل خودخوان بودن نصف می باشد برخی مراکز متاسفانه در زمان ارائه لیست دروس آنها را به صورت عادی ارائه داده اند به همین دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ل شهریه برخی دانشجویان بیشتر از حد معمول ترم های تابستان می باشد. دانشجویان عزیز دقت داشته باشید کارشناسان مراکز و واحدها بایستی این دروس را خودخوان نمایند تا شهریه هم به صورت خودخوان از دانشجویان اخذ گردد حال آنکه به تعطیلی تابستانه برخورد کرده است. لهذا این دروس را کارشناسان مراکز و واحدها در شهریور خودخوان خواهند کرد و اگر دانشجویی به فرض شهریه اش را هم اک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ون پرداخت نماید برای ترم آینده مبلغ مابه ال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاوت را طلبکار خواهد شد. همچنین دقت داشته باشید شهریه دروس عملی که در ترم تابستان اراده شده است ( دروس تربیت بدنی ۱ و ۲ – کارآموزی – پروژه) به صورت عادی و طبق نیمسال های عادی محاسبه می شود.
اطلاعیه مهم درس تربیت بدنی:
درس تربیت بدنی ، ۱ واحد دارد و آن ۱ واحد هم عملی است. ۱۰ نمره این درس تئوری و ۱۰نمره دیگر عملی است و دانشجو در صورت غیبت در امتحان از نمره عملی محروم خواهد شد. لذا به استثنای این درس که امکان خودخوان نمودنش حتی در س [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ستم گلستان برای کارشناسان هم وجود ندارد سایر دروس خودخوان بوده و مراکز و واحدهای پیام نور باید برای تشکیل برنامه های کلاسی این درس اقدامات لازم را چه در تابستان و چه ترم آتی پیاده نمایند.
وا !!! چه دانشجو بخواد یا نخواد باید ارائه بدن ... پس اینجوری باشه اینجا واسه راحتی کار خودشون هیچی نمیدن که
26 واحد نمیدن.اگر ترم بعد ترم اخرت باشد چه معدلت بالای 12 باشد چه زیر 12 کلا 24 واحد میدن.برای یکی از دوستان من ترم اخرش 25 واحد میخواست ندادند
دوستان من برای تابستان کاراموزی و پروژه برداشتم.کسی قبلا برداشته؟تجربه ای در این مورد دارید.کلا چجوریاست؟
خوش بحالت26 واحد نمیدن.اگر ترم بعد ترم اخرت باشد چه معدلت بالای 12 باشد چه زیر 12 کلا 24 واحد میدن.برای یکی از دوستان من ترم اخرش 25 واحد میخواست ندادند
دوستان من برای تابستان کاراموزی و پروژه برداشتم.کسی قبلا برداشته؟تجربه ای در این مورد دارید.کلا چجوریاست؟
برای ما کارآموزیو ارائه ندادن
میگفتن که ترم تابستانی 8 واحد میدن که پس چی شد؟
من اگه بخوام تربیت بدنی 2 رو بردارم برای ترم تابستانی میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)