خب چطوریاست هزینه گرفتنش زیاده؟مگه با این خطوط درب و داغون ایران میشه به این سرعت رسید؟من فکر میکردم این سرعتا نیاز به فیبر نوری داره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب چطوریاست هزینه گرفتنش زیاده؟مگه با این خطوط درب و داغون ایران میشه به این سرعت رسید؟من فکر میکردم این سرعتا نیاز به فیبر نوری داره
شما از ریموت استفاده میکنی و دانلود تو هارد سرور انجام میشه و فقط شما سرور رو از دور کنترل میکنی.همون فایلی که عکسه دانلودشو گذاشتم قراره خودم آروم آروم از تو سرور دانلود کنم
ما فعلا میتونیم از اینترنت 1.5مگابیتیلذت ببریم نه 10 مگابایت بر ثانیه.
خب بعد این چه فایده داره که از تو هارد سرور دان کنین یا از خود سایت اصلی دان کنین؟![]()
یه عمره دارن میلیارد میلیارد هزینه میکنه، نرم افزار فـیلترنیگ میخرن، به شرکت های ایرانی سفارش میدن، آخرش چی شد؟! با ماهی 1000 تومن میتونین به راحتی دورش بزنین!!!
یه سری آدم هستن، دارن از عدم آگاهی سیاستمدارای ما سوءاستفاده میکنن، سرمایه کلون میگیرن و میخورن!
شما تصور کن یه لینک غیر مستقیم با این حجم بخوای دانلود کنی ، خوب اول راحت میکشی رو سرورت بعدش با خیالی آسوده دانلود میکنی تو چند روز![]()
آهان الان بفهمستم![]()
آفرین براااااااااااااااا
یه فایده دیگشم اینه که میتونی چیز پی ان شخصی را بندازی واسه خودت.![]()
این دومین استفادش خیلی جالب تره![]()
بیشتر برای کسانی که سایت های فیلم دارند به درد میخورند
الانم که این جور سایت ها زیاد شده
میان فیلم های روز دنیا رو تو vps دانلود میکنند و بعد روی سرورهایی چون مدیا فایر،داواس و ... اپلود میکنند و میزارند تو سایتشون
این الان مثه همون rapidbaz میمونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)