نويسنده : مهدي اسماعيلپورآمادهام، اما فيكس نيستم
پيروزقرباني: دفاع خطي يا هر دفاع ديگري را بلدم
پيروز قرباني كه پس از وقفهاي نسبتا طولاني به تيمملي دعوت شد. همراه ساير مليپوشان تمرين كرد تا شانس خود را براي حضور برابر كرهشمالي آزمايش كند. هرچند كه خودش مدعي است در پي حضور ثابت بازي برابر كرهشمالي نيست و در وهله اول ميخواهد خود را بهعنوان يك بازيكن مليپوش تثبيت كند.
وضعيت تيمملي و آمادگي مليپوشان چطور است؟
خدا را شكر همهچيز خوب است و براي بازي مقابل كرهشمالي هيچ مشكلي نداريم.
خودت چطور، آماده هستي؟
بله من هم كاملا آماده هستم و از هر لحاظ در شرايط خوبي به سر ميبرم.
پس با اين شرايط همانطور كه گفته بودي تلاش ميكني برابر كره به ميدان بروي؟
نه من هيچ وقت چنين حرفي نزده بودم. در وهله اول در پي تثبيت خود به عنوان يك مليپوش هستم و پس از آن براي بازي كردن و فيكس شدن تلاش خواهم كرد.
- يعني در اردوهاي بعدي؟ اما مشخص نيست كه دعوت شوي.
بله براي اردوهاي بعدي. مثل هميشه تلاش ميكنم تا براي استقلال مثمر ثمر باشم تا دعوت شوم.
مصدوميت جلال حسيني ميتواند فرصت خوبي براي تو باشد؟
خدا را شكر هيچكس مصدوم نيست و همه ميتوانند بازي كنند.
از تمرين تيم استقبال خوبي نشده و خبرنگاران و هواداران چنداني نيامدند؟
به هر حال اميدوارم كه اين استقبال بيشتر شود. مطمئن هستم كه براي بازي با كرهشمالي ورزشگاه پر از تماشاگر خواهد شد و مردم تيمملي را تنها نميگذارند. نگراني از اين بابت وجود ندارد.
در كنفرانس خبري علي دايي برخي خبرنگاران بر اين عقيده بودند كه تو توانايي بازي در دفاع خطي را نداري. دايي هم در جواب گفته چون آماده بودي دعوت شدي. نظر خودت چيست؟
جواب خاصي ندارم. اين نظر آن خبرنگاران بوده است اما تا آنجا كه به خودم مربوط ميشود هم آماده هستم و هم ميتوانم در دفاع خطي يا هر شكل ديگري بازي كنم.
هرگاه مليپوشان استقلال از اردوي تيمملي برميگردند از آمادگي مطلوب فاصله دارند. كادرفني و هواداران اينبار هم نگران اين موضوع هستند.
نه ،خوشبختانه من و ساير مليپوشان استقلال آماده هستيم و جايي براي نگراني وجود ندارد. دليلي ندارد كه ما پس از بازگشت از اردو ناآماده و بيانگيزه باشيم.
شما بلافاصله پس از بازي با كرهشمالي در روز چهارشنبه بايد پنجشنبه با استقلال به اردو برويد تا براي بازي با برق آماده شويد؟
مشكلي وجود ندارد و اين كار را خواهيم كرد. نه من و نه سه بازيكن ديگر مشكلي با اين موضوع نخواهيم داشت. چه بازي كنيم و چه بازي نكنيم در خدمت استقلال هستيم.