تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 898 از 2376 اولاول ... 39879884888889489589689789889990090190290894899813981898 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,971 به 8,980 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

آماده‌ام، اما فيكس نيستم
    پيروزقرباني: دفاع خطي يا هر دفاع ديگري را بلدم
    نويسنده : مهدي اسماعيل‌پور

پيروز قرباني كه پس از وقفه‌اي نسبتا طولاني به تيم‌ملي دعوت شد. همراه ساير ملي‌پوشان تمرين كرد تا شانس خود را براي حضور برابر كره‌شمالي آزمايش كند. هرچند كه خودش مدعي است در پي حضور ثابت بازي برابر كره‌شمالي نيست و در وهله اول مي‌خواهد خود را به‌عنوان يك بازيكن ملي‌پوش تثبيت كند.
    وضعيت تيم‌ملي و آمادگي ملي‌پوشان چطور است؟
    خدا را شكر همه‌چيز خوب است و براي بازي مقابل كره‌شمالي هيچ مشكلي نداريم.
    خودت چطور، آماده هستي؟
    بله من هم كاملا آماده هستم و از هر لحاظ در شرايط خوبي به سر مي‌برم.
    پس با اين شرايط همانطور كه گفته بودي تلاش مي‌كني برابر كره به ميدان بروي؟
    نه من هيچ وقت چنين حرفي نزده بودم. در وهله اول در پي تثبيت خود به عنوان يك ملي‌پوش هستم و پس از آن براي بازي كردن و فيكس شدن تلاش خواهم كرد.
    • يعني در اردوهاي بعدي؟ اما مشخص نيست كه دعوت شوي.

بله براي اردوهاي بعدي. مثل هميشه تلاش مي‌كنم تا براي استقلال مثمر ثمر باشم تا دعوت شوم.
    مصدوميت جلال حسيني مي‌تواند فرصت خوبي براي تو باشد؟
    خدا را شكر هيچكس مصدوم نيست و همه مي‌توانند بازي كنند.
    از تمرين تيم استقبال خوبي نشده و خبرنگاران و هواداران چنداني نيامدند؟
    به هر حال اميدوارم كه اين استقبال بيشتر شود. مطمئن هستم كه براي بازي با كره‌شمالي ورزشگاه پر از تماشاگر خواهد شد و مردم تيم‌ملي را تنها نمي‌گذارند. نگراني از اين بابت وجود ندارد.
    در كنفرانس خبري علي دايي برخي خبرنگاران بر اين عقيده بودند كه تو توانايي بازي در دفاع خطي را نداري. دايي هم در جواب گفته چون آماده بودي دعوت شدي. نظر خودت چيست؟
    جواب خاصي ندارم. اين نظر آن خبرنگاران بوده است اما تا آنجا كه به خودم مربوط مي‌شود هم آماده هستم و هم مي‌توانم در دفاع خطي يا هر شكل ديگري بازي كنم.
    هرگاه ملي‌پوشان استقلال از اردوي تيم‌ملي برمي‌گردند از آمادگي مطلوب فاصله دارند. كادر‌فني و هواداران اين‌بار هم نگران اين موضوع هستند.
    نه ،خوشبختانه من و ساير ملي‌پوشان استقلال آماده هستيم و جايي براي نگراني وجود ندارد. دليلي ندارد كه ما پس از بازگشت از اردو ناآماده و بي‌انگيزه باشيم.
    شما بلافاصله پس از بازي با كره‌شمالي در روز چهارشنبه بايد پنجشنبه با استقلال به اردو برويد تا براي بازي با برق آماده شويد؟
    مشكلي وجود ندارد و اين كار را خواهيم كرد. نه من و نه سه بازيكن ديگر مشكلي با اين موضوع نخواهيم داشت. چه بازي كنيم و چه بازي نكنيم در خدمت استقلال هستيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شاگردان دوستي كانديداي استقلالي شدن
    ميهماني استقلال در يافت‌آباد

هافبك استقلال از هتل نشيني خسته شد
    جانواريو همچنان خانه ندارد

با‌وجود اعتراض‌هاي چند‌باره هافبك برزيلي تيم استقلال تهران در خصوص شرايط محل سكونت خود در تهران اين مشكل همچنان براي وي پابرجاست و گفته مي‌شود كه حتي او را آزار مي‌دهد. البته او به همراه همسرش دايم در حال گشت و گذار در حوزه خليج فارس است و بعيد به نظر مي‌رسد به خانه‌اش در تهران نياز چنداني داشته باشد. با اين همه او همچنان در هتل اقامت دارد و از اين وضع هم خسته شده است.
    جانواريو روز گذشته نيز براي چندمين‌بار اين موضوع را به اطلاع قلعه‌نويي رساند تا او مشكلش را با مسوولان مطرح كرده و در ميان بگذارد.

به جاي فتح‌ا...زاده
    واعظ آشتياني به مقر AFC سفر مي‌كند

مدير‌عامل باشگاه استقلال به‌زودي عازم مقر AFC مي‌شود. اميررضا واعظ آشتياني طي روزهاي آينده به همراه يكي از اعضاي باشگاه كه پيش‌تر سابقه سفر به مالزي (مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا) را داشته عازم AFC مي‌شود. اين سفر در خصوص هماهنگي‌هاي لازم براي برگزاري هرچه بهتر ليگ قهرمانان فوتبال آسياست.
    اجلاسي كه شايد علي فتح‌ا...زاده براي حضور پيدا كردن در آن نقشه‌ها كشيده بود اما روي ناخوش روزگار او را از اين سفر كه او پيش‌تر تجربه كرده است بازداشت. اين اولين سفر آشتياني به مقر AFC خواهد بود.

براي يك سال و نيم رياست
    فتح‌ا...زاده هفته آينده حساب پس مي‌دهد

مدير عامل پيشين استقلال تراز مالي اين باشگاه را به زودي تحويل هيات مديره باشگاه خواهد داد. اين تراز نامه مالي مربوط به مدت زمان حضور علي فتح‌ا...زاده در راس باشگاه استقلال است. او كه در اين مدت يك سال و نيمه اداره باشگاه را برعهده داشته است در خصوص تمام پرداخت‌ها، چك‌ها، درآمد‌ها و ساير مسايل مرتبط با امور مالي طي هفته‌هاي اخير با مديران مالي باشگاه استقلال همه چيز را مورد بررسي دقيق قرار داده و آن را در قالب تراز نامه مالي استقلال هفته آينده تحويل هيات مديره مي‌دهد.

به جايگاه اصلي‌ام برمي‌گردم
    پولادي: مشكلي با قلعه‌نويي ندارم

هافبك استقلال كه فصل گذشته را با يكي، دو مصدوميت نسبتا سنگين پشت‌سر گذاشت و جزو بهترين‌هاي اين تيم بود اميدوار است بار ديگر به تركيب اصلي تيمش بازگردد: «در حال حاضر از آمادگي بدني بسيار خوبي برخوردار هستم و تلاش مي‌كنم تا خودم را به سرمربي تيم نشان دهم.» او خوب تمرين كردن را وظيفه خود مي‌داند و معتقد است اين بهترين روش براي بازگشت به تركيب اصلي است: «بازي با برق آسان نيست و اميدوارم بتوانيم اين تيم را در تهران شكست دهيم.» او كه پس از داربي با قلعه‌نويي به مشكل برخورده بود گفت: «همه كدورت‌ها برطرف شده و در حال حاضر با امير‌خان مشكلي ندارم و تلاش مي‌كنم تا به جايگاه اصلي‌ام برگردم.»

دسر استيل‌آذين
    ميهماني استقلال در يافت‌آباد

اعضاي تيم فوتبال استقلال تهران شب گذشته پس از پايان ديدار دوستانه‌شان برابر استيل‌آذين راهي يافت‌آباد شدند. آنها در ميهماني علي انصاري كه به مناسبت حضورش در جمع هيات مديره باشگاه استقلال ترتيب داده بود شركت كردند و از نزديك با ديگر اعضاي اتحاديه بازار مبل ايران آشنا شدند. انصاري خود رييس اين اتحاديه است و از جايگاه و اعتبار بسيار بالايي ميان كاسب‌هاي بازار مبل ايران برخوردار است.

شريفي احكام منتشره را تكذيب كرد
    حكم كوشكي، نيكبخت و سرخابي‌ها امروز صادر مي‌شود

به‌رغم انتشار اخبار مختلف در خصوص صدور احكام بازيكنان خاطري باشگاه استقلال از سوي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال، رييس اين كميته هر خبري در اين خصوص را رد كرد: «تا‌كنون هيچ حكمي درباره بازيكنان استقلال و پرسپوليس صادر نشده است.» شريفي افزود: «قرار بر اين است امروز حكم نهايي را صادر كنيم و در اين ميان حكم بازيكنان استقلال و پرسپوليس با يكديگر صادر خواهد شد تا فاصله‌اي بين زمان صدور احكام نباشد.» وي همچنين درباره بازي نيكبخت گفت: «حكم مناسب او را هم امروز اعلام مي‌كنيم.»

استقلال براي آسيا مهاجم مي‌خواهد نه ايران
    بحث جذب مهاجم براي تيم استقلال جهت استفاده از آن در ليگ‌برتر فوتبال كشورمان كنسل شد. در حالي كه اين تصور وجود داشت كادر‌فني استقلال براي تقويت خط حمله اين تيم در رقابت‌هاي ليگ‌برتر چنين تصميمي دارد روز گذشته يك مقام آگاه در باشگاه استقلال گفت: «با‌وجود عملكرد مطلوب مهاجمان استقلال اگر مهاجمي از خارج از كشور جذب كنيم براي استفاده از وي در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا خواهد بود.»

دليل سفر طيري مشخص شد
    شاگردان دوستي كانديداي استقلالي شدن

سرانجام دليل اصلي حضور اميد طيري در ازبكستان مشخص شد. مربي استقلال كه گفته مي‌شد براي بازگرداندن اوچه به ايران عازم اين كشور شده تا با مسوولان پاختاكور صحبت كند اين موضوع را تكذيب كرد اما به شكل واضح نگفت چرا عازم ازبكستان شده. شنيديم مسوولان باشگاه و كادر‌فني استقلال با وجود چند جاي خالي در فهرست نفرات زير 23 سال باشگاه قصد دارند از تيم‌ملي نوجوانان دو، سه بازيكن در خط دفاع و هافبك جذب كنند. از اين رو طيري براي تماشاي بازي تيم نوجوانان با سوريه عازم ازبكستان شده بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى: كميته فنى به مديرعامل مشاوره مى دهد

امير قلعه نويى سرمربى استقلال قبل از ديدار حساس مقابل برق شيراز شرايط تيمش را عالى توصيف كرد. گفت وگوى او را بخوانيد:
    •شرايط تيمتان چگونه است؟
    - شكر خدا تمرينات خوبى را پشت سر گذاشتيم. روزى ۲ جلسه تمرين مى كنيم و آماده ديدار مقابل برق هستيم.
    •فكر مى كنيد بتوانيد برق را شكست دهيد؟
    - به نظر من بازيكنان استقلال توانايى شكست برق را دارند. فقط بايد از انگيزه لازم برخوردار باشند. البته نبايد از تيم برق غافل شد. چون از بازيكنان خوب و يك مربى خوب به نام عباسى سود مى برد. بابت ساختن تيم خوب به او تبريك مى گويم.
    •در مورد ديدار دوستانه مقابل استيل آذين صحبت كنيد چرا شكست خورديد؟
    - خب، اين بازى بيشتر به جهت محك خوردن وحفظ آمادگى جسمانى بازيكنان در نظر گرفته شده بود. مهم هماهنگى بازيكنان بود. من اعتقاد دارم نتيجه اين بازى را در ديدار با برق خواهيد ديد.
    •اين روز ها خبرنگاران زياد از شما انتقاد مى كنند؟
    - خبرنگاران به ما لطف دارند. شما بايد توجه داشته باشيد تيم ما در ۴ بازى گذشته خود در ليگ ۱۰ امتياز گرفته است. ۱۴ گل زده داريم ويكى از بهترين هاى خط حمله ليگ را دارا هستيم اما مدام مى گويند سيستم ۲-۵-۳ منسوخ شده است. شما چه انتظارى از من داريد؟
    •بحث مهاجم خارجى به كجا رسيد؟
    - در تلاش هستيم يك مهاجم خارجى تراز اول را به استقلال بياوريم. كه به همين منظور آقاى رجبى به برزيل مى رود تا چند مهاجم خوب برزيلى را در نظر بگيرد تا در صورت قبولى به تهران بياورد تا با آنها قرار داد بسته شود.
    •نظرتان در مورد تشكيل كميته فنى در استقلال چيست؟
    - هنوز تشكيل كه نشده اما اعتقاد من اين است كه حضور اين چنين كميته اى در باشگاه ضرورى است.
    •يعنى شما مخالف كميته فنى در استقلال نيستيد؟
    - اصلاً چون وظيفه اين كميته مشاوره دادن به شخص مدير عامل است. در كارهاى فنى خودم نفر اول هستم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خبر بد براي استقلال تهران
    شيري به بازي جمعه مي رسد

هافبک خلاق و تکنيکي برق شيراز که از مصدوميت رنج مي برد، مقابل استقلال مي تواند به ميدان برود.

به گزارش پانا، مهدي شيري که در بازي مقابل سپاهان بارها و بارها با خطاهاي شديد بازيکنان حريف از چند ناحيه مصدوم شده بود و گفته مي شد حضور وي در مقابل استقلال قطعي نيست، به اين بازي مي رسد.

شيري با انجام روزانه 2جلسه فيزيوتراپي توانست از مصدوميت شديدي که نصب وي شده بود رها شده و در تمرينات برق حضور پيدا کند.

ديدار دو تيم استقلال تهران و برق شيراز از معوقه هفته پنجم روز جمعه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خبر بد براي استقلال تهران
    شيري به بازي جمعه مي رسد
    دارم مثل بید میلرزم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پيشنهاد كميته فني استقلال به روشن

روز گذشته اميررضا واعظي آشتياني و حسن روشن تلفني با هم صحبت كردند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، مديرعامل باشگاه استقلال در نظر دارد كميته‌هايي را در باشگاه تشكيل دهد. يكي از همين برنامه‌ها تشكيل كميته فني است كه طي چند روز اخير از افرادي هم اسم برده شده كه حسن روشن يكي از همين نفرات است. او پس از صحبت با واعظي هفته آينده را براي تشكيل جلسه اي در همين خصوص در نظر گرفتند. به نظر مي رسد آنها بعد از مذاكرات اوليه به توافقاتي هم دست پيدا كرده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيك‌زاده مصدوم شد

هاشم بيك‌زاده هافبك استقلال به دليل مصدوميت بازي با برق شيراز را از دست خواهد داد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، هاشم بيك زاده در جريان بازي دوستانه استقلال مقابل استيل آذين از ناحيه تاندون پا دچار كشيدگي شد و بايد چند جلسه‌اي را فيزيوتراپي كند. به همين دليل اين بازيكن جايي در ليست 18 نفر استقلال براي بازي جمعه ندارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

تقي‌پور: نگراني بابت بازگشت به تركيب استقلال ندارم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: باتوجه به توانايي خودم، نگراني بابت بازگشت به تركيب ندارم.

ابراهيم تقي‌پور در گفت و گو با خبرنگار فارس، در مورد آخرين وضعيت خود اظهار داشت: مصدوميت من برطرف شده است. از ديروز هم تمرينات خود را آغاز كرده ام.
    وي افزود: چون 14 روز تمرين نداشته ام، به لحاظ بدني آماده نيستم. به همين دليل، به بازي اين هفته نمي رسم؛ اما از هفته آينده مي توانم به ميدان بروم.
    تقي پور درباره عملكرد خوب خط دفاع استقلال در بازي هاي اخير عنوان كرد: اين اتفاق خوبي است كه خط دفاع ما عملكرد خوبي داشته است. البته نگراني بابت از دست دادن جايگاه خود در تركيب اين تيم ندارم. تمرينات خود را انجام مي دهم و به نظر مربيان هم احترام مي گذارم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نويي:
    سه امتياز برق را مي‌گيريم
    هيچ اختلافي در استقلال وجود ندارد

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: ديدار مقابل برق شيراز يكي از بهترين ديدارهاي ليگ برتر خواهد بود.

امير قلعه‌نويي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد:‌ با شناختي كه از برق شيراز دارم معتقدم بازي روز جمعه يكي از زيباترين ديدارهاي ليگ برتر است چرا كه برق از بازيكنان خوب و مربي هوشمندي برخوردار است، با اين حال استقلال تنها به دنبال سه امتياز اين بازي خواهد بود.

وي افزود: برق تيم خوبي است و تاكنون نتايج مناسبي به دست آورده اين بازي را به هيچ عنوان آسان نمي‌گيريم با اين حال در بازي خانگي بايد هر سه امتياز را به دست آوريم.

قلعه‌نويي درباره وضعيت استقلال نيز گفت: شرايط تيم خوب است البته در بازي مقابل استيل آذين فرصتي بود تا ضعف‌ها را شناسايي كنيم با بازيكنان صحبت كرده‌ام و براي ديدار مقابل برق شيراز آ‌ماده هستيم.

وي هم‌چنين با ردكردن شايعه‌ي اختلاف نظر با كادرفني و بازيكنان استقلال گفت: هيچ مشكلي وجود ندارد و اين حاشيه‌هايي است كه پس از موفقيت‌هاي اخير براي استقلال ايجاد كرده‌اند.

قلعه‌نويي خاطرنشان كرد: استقلال روند رو به رشدي را پيدا كرده و توانايي رسيدن به قهرماني ليگ برتر را دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويي: با من مشكل دارند نه با استقلال!

سرمربي تيم فوتبال استقلال با اشاره به برخي حاشيه سازيهايي كه براي وي صورت گرفته است، گفت: متأسفانه برخيها در هفته هاي گذشته نشان داده اند با امير قلعه نويي مشكل دارند نه با استقلال.اميرقلعه نويي در ادامه به انتخاب بازيكنان اين تيم براي حضور در تيم ملي فوتبال كشورمان اشاره كرد و گفت: انتخاب بازيكن حق سرمربي است و هيچكس نمي تواند به كادر تيم ملي خرده بگيرد كه چه بازيكني را دعوت كند و چرا فلان بازيكن را دعوت نكرده است.

قلعه نويي به آخرين وضعيت تيم فوتبال استقلال پس از چند پيروزي اخير اشاره كرد و خاطرنشان ساخت: بازيكنان ما به خودباروي كه بايدبرسند، رسيده اند و شما مي بينيد كه ما بازي به بازي بهتر مي شويم. استقلال شرايط خاص خودش را دارد و بازيكناني هم كه بايد در اين تيم بازي كنند، شرايط خاصي دارند.
    سرمربي تيم فوتبال استقلال با انتقاد از برخي حاشيه سازيها گفت: متأسفانه يك عده مدام از من ايراد مي گيرند. تيم من چه ببرد و چه ببازد مورد انتقاد است. نمي دانم باختن من ايراد دارد يا بردن تيمم. زياد گل مي زنيم، ايراد مي گيرند، كم گل مي زنيم ايراد مي گيرند. من فكر مي كنم يك عده با امير قلعه نويي مشكل دارند نه با استقلال.
    قلعه نويي به غيبتش در دو نشست خبري پس از ديدارهاي استقلال اشاره كرد و گفت: بين كادر فني ما نفر اول و دومي وجود ندارد و ما همه يك گروه هستيم. وقتي آقاي مرفاوي مي آيد و صحبت مي كند، انگار من صحبت مي كنم. البته در بازي آخر كه به سالن نيامدم به خاطر قراري بود كه با اميدوار رضايي داشتم و مجبور بودم ورزشگاه را زود ترك كنم.
    سرمربي تيم فوتبال استقلال بازهم به حاشيه سازي برخي مخالفانش اشاره كرد و گفت: متأسفانه برخي ها مدام به ارنج تيم استقلال ايراد مي گيرند. اينها با من مشكل دارند و به هر تركيبي كه براي تيمم انتخاب مي كنم ايراد مي گيرند. مدام ايراد مي گيرند كه سيستم و روش بازي استقلال منسوخ شده است، اما ظاهراً اين آقايان نمي بينند كه ما با همين روش منسوخ شده در سه بازي 14 گل زده ايم!
    وي به ديدار تيمش برابر برق شيراز اشاره كرد و گفت: بازي بسيار سختي است. آقاي عباسي تيم بسيار خوبي درست كرده است. برق شيراز تيم جنگنده اي است و مطمئناً تماشاگران بازي بسيار جذابي را روز جمعه خواهند ديد.
    قلعه نويي در ادامه به ماجراي كناره گيري علي كريمي از تيم ملي اشاره كرد و گفت: من اعتقاد دارم كه علي زود خداحافظي كرد. او يك سال شاگرد من بود و بسيار بازيكن خوب و منظمي بود. تعجب مي كنم كه چرا وي از تيم ملي خداحافظي كرد، اما اعتقاد دارم كه بايد ببينيم چه مسائلي پيش آمده كه علي به اين زودي از تيم ملي خداحافظي كرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •