تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 898 از 1404 اولاول ... 3987988488888948958968978988999009019029089489981398 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,971 به 8,980 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

این که خیلی کم هست.
    ممکنه باطری خراب باشه.باید باهش بسازی چون باطری اصلی کم گیر میاد و این باطری ها هم که توی بازار هستن دست کمی از باطری خودت ندارند.(حداقل باید با نور صفحه حداقل 5-6ساعت کار کنه)

راستی یک عکس از هر 2 طرف باطریت بزار.میخوام ببینم شاید فروشنده باطریت را با یک عدد از این باطری درجه 2 و 3 ها عوض نکرده باشه.

سرعت هم اگر بازی را به iso تبدیل کنی نیازی نیست تغییر بدی.

اگه هم به iso تبدیل نکردی بزار روی حالت 333/166 ممکن هست فریم فریم شدن تصویر بهتر بشه.
    در حالت عادی هم روی 333/166 باشد برای دستگاه هیچ مشکلی پیش نمیاد.

اما کلا توصیه میشه بازی های سنگین مثل همین god of war-GTA و بقیه بازی ها را به صورت iso بازی کنید که بازی فریم فریم نشود.
    اگه باطری رو در بیارم کپی خورش میپره.
    با پاندورا کپی خور نشده.
    بعدش فروشنده رفیقم بود.
    یه چیز دیگه این پیانو بلک بود فک کنم مال 2 سال پیش باشه ولی خودشون تازه آورده بودن،مال این نیست؟؟؟
    با این برنامه تبدیل کنی مشکلی پیش نمیاد؟؟
    فایل اصلیش حفظ میشه؟؟
    Last edited by *QWERT*; 11-07-2009 at 20:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    رامسر

پيش فرض

من یه دوست دارم که psp داره کپی خور هم هست ولی 2000 هست نمی شه باهاش کاری کرد

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من یه CD واسه PS one دارم. برای اجرای اون با PSP باید چیکار کنم ؟

اگه سریع کسی میدونه بگه.

ممنون
    شایان جان من اطلاع دقیقی ندارم.
    اما تاپیک زیر از فروم بازی سنتر دارای اطلاعات خوبی هست.امیدوارم به دردت بخوره.

اجرای بازی های Ps1 در Psp

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اگه باطری رو در بیارم کپی خورش میپره.
    با پاندورا کپی خور نشده.
    بعدش فروشنده رفیقم بود.
    یه چیز دیگه این پیانو بلک بود فک کنم مال 2 سال پیش باشه ولی خودشون تازه آورده بودن،مال این نیست؟؟؟
    با این برنامه تبدیل کنی مشکلی پیش نمیاد؟؟
    فایل اصلیش حفظ میشه؟؟

خب دوباره کپی خورش میکنی

منظورت هم از جمله ای که قرمز کردم نمیفهمم میشه بیشتر توضیح بدی؟

پیانو بلک اسم رنگ کنسول هست.یعنی مشکی پیانویی (پیانو سیاه) ربطب به جدید وقدیمی بودن نداره.

کار این برنامه این هست که فرمت iso را به cso و cso را به iso jبدیل میکنه و هیچ ضرری هم نداره.
    فایل اولیه هم براش مشکلی پیش نمیاد.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    من یه دوست دارم که psp داره کپی خور هم هست ولی 2000 هست نمی شه باهاش کاری کرد
    بستگی به نوع مادربورد psp دوستتون داره.سونی مادربورد های psp از ورژن TA-085 v2 و مدل های بعدی را طوری طراحی کرده که دیگه نمیشه باهاش باطری پاندورا ساخت.

برای تشخیص ورژن مادربورد برنامه زیر را دانلود کنید و به روش زیر در psp دوستتون که کپی خور هست اجرا کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از دانلود فایل را با WinRAR یا هر برنامه ی فشرده ساز دیگر Extract کنید .
    پوشه ی PSPident_0-3 رو به درون شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید و برنامه را از داخل psp اجرا کنید.

اگه ورژن مادربورد دستگاه زیر TA-08 v2 مثلا TA-08 v1 باشه شما با اون psp slim هم میتونید باطری را پاندورا کنید.
    Last edited by choory; 11-07-2009 at 20:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    رامسر

پيش فرض

بعد باید باطری خودم رو بزارم روی psp اون بعدش برنامه Hellcat's Pandora Installer for 3.XX رو اجرا کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعد باید باطری خودم رو بزارم روی psp اون بعدش برنامه Hellcat's Pandora Installer for 3.XX رو اجرا کنم
    فرقی نداره شما باید یکی از بازری ها را با psp کپی خور پاندورا کنید سپس باطری پاندورا و مجیک مموری را داخل اون psp که کپی خور نیست قرار دهید و دستگاه را کپی خور کنید.
    سپس باطری را با یکی از دستگاه ها به حالت عادی برگردانید.

خواهشا سوال ها راجبه کپی خور کردن را در تاپیک مربوطه بپرس.اگه دیگه اینجا بپرسی جوابی نمیدهم.

آخر فروم باز Hunter lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    PS3 FAN BOYS HOOD

پيش فرض

سلام ما به آغوش PSP داران برگشتیم .

من مرحله ی اول پاتاپون 1 گیر کردم دستور PAtA PATA PATA PON رو می زنم ولی اجرا نمی کنه ؟

من چسب ال سی دی رو می چسبونم ولی یا هوا می گیره یا گرد خاک روش می شینه چیکار کنم ؟

از کجا بفهمم مموری اصله ؟ ببخشید اگه تکراریه ؟

در آخر ممنون

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

خب دوباره کپی خورش میکنی

منظورت هم از جمله ای که قرمز کردم نمیفهمم میشه بیشتر توضیح بدی؟

پیانو بلک اسم رنگ کنسول هست.یعنی مشکی پیانویی (پیانو سیاه) ربطب به جدید وقدیمی بودن نداره.

کار این برنامه این هست که فرمت iso را به cso و cso را به iso jبدیل میکنه و هیچ ضرری هم نداره.
    فایل اولیه هم براش مشکلی پیش نمیاد.
    روش نوشته 2007 برا همین میگم مال 2 سال پیشه.
    چه جوری کپی خورش رو بگردونم؟؟ یه چیزی گفت رفیقم،گفت رستورش میکنی بعد یه کارای دیگه.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

روش نوشته 2007 برا همین میگم مال 2 سال پیشه.
    چه جوری کپی خورش رو بگردونم؟؟ یه چیزی گفت رفیقم،گفت رستورش میکنی بعد یه کارای دیگه.
    اون 2007 که ربطی به سال ساخت نداره.این کد منطقه ای هست که psp اونجا توزیع شده.
    بیخیال نمیخواد باطری را در بیاری.خدای نکرده شما هم مثل بقیه دوستان برای نصب کردن ChickHEN با مشکل روبرو میشی.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام ما به آغوش PSP داران برگشتیم .

من مرحله ی اول پاتاپون 1 گیر کردم دستور PAtA PATA PATA PON رو می زنم ولی اجرا نمی کنه ؟

من چسب ال سی دی رو می چسبونم ولی یا هوا می گیره یا گرد خاک روش می شینه چیکار کنم ؟

از کجا بفهمم مموری اصله ؟ ببخشید اگه تکراریه ؟

در آخر ممنون
    سلام
    خوش آمدی.
    پاتاپون را باید به صورت ریتمیک و پشت سر هم بزنیوتمرین کنی دستت میاد.(شرمنده اینقدر درباره patapon توضیح دادم دیگه خسته شدم.خوصله جواب دادن سوال های پاتاپونی را ندارم.هرجا گیر کردی یکم سرچ کن به جواب میرسی)

برچسب lcd را که میخواهی بچسبونی ابتدا دستگاه را با یک دستمال عینک پاک کن.که گرد و خاک و چربی روش نباشه.
    سپس یک طرف مزی را بچسبان و با یک کارت ویزیت محکم یا کارت اعتباری آرام بکس روی lcd تا برچسب بچسبه(معمولا توی بسته برچسب lcd ها یک کارت برای همین کار هست)فقط مواضب باش زیاد محم نکشی خدای نکرده lcd را خراب کنی.

اگر هوا افتاده و یا گرد و خاک زیرش هست بهتره از یک برچسب دیگه استفاده کنی.چون این برچسب دیگه بدرد نمیخوره.هرچی بهش دست بزنی که هواش خالی بشه بدتر میشه.

برای تشخیص اینکه مموری اصل هست یا نه روی گزینه Memory Stick برو کلید مثلث را بزن گزینه information را انتخاب کن اگر جلوی MagicGate زده بود Supported یعنی اصل هست اگر زده بود Unknown یعنی تقلبی هست.
    Last edited by choory; 11-07-2009 at 20:58.

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    آیا میشه با PSP وارد سایت های فارسی شد و در حقیقت میشه PSP رو فارسی کرد یا حداقل فونت فارسی به اون اضافه کرد
    با تشکر

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اختلاف قیمت فکر نکنم بیش از 20-30 تومن باشه.
    برای کسی که تازه میخواهد psp بخره بله ارزش داره 3000 بگیره.
    اما کسی که 2000 داره اصلا ارزش نداره بفروشه 3000 بخره.
    این نظر شخصی من هست.دیگه خود شما صاحب اختیار هستید.
    ممنون
    خوب من الان بخوام 3000 بخرم بايد خود فروشنده بگم كپي خور كنه يا اينكه خودمم ميتونم كپي خور كنم با اين روشهايي كه اينجا توضيح داديد ؟
    در كل يعني اينكه به فروشنده چيز خاص ديگه اي لازم بگم يا اينكه همه كاراش رو ميشه از همين آموزشهايي كه اينجا هست انجام بدم ؟

يه چيز ديگه من شنيدم كپي خور 3000 مشكل داره درسته ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •