من یه CD واسه PS one دارم. برای اجرای اون با PSP باید چیکار کنم ؟
اگه سریع کسی میدونه بگه.
ممنون
شایان جان من اطلاع دقیقی ندارم.
اما تاپیک زیر از فروم بازی سنتر دارای اطلاعات خوبی هست.امیدوارم به دردت بخوره.
اجرای بازی های Ps1 در Psp
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه باطری رو در بیارم کپی خورش میپره.
با پاندورا کپی خور نشده.
بعدش فروشنده رفیقم بود.
یه چیز دیگه این پیانو بلک بود فک کنم مال 2 سال پیش باشه ولی خودشون تازه آورده بودن،مال این نیست؟؟؟
با این برنامه تبدیل کنی مشکلی پیش نمیاد؟؟
فایل اصلیش حفظ میشه؟؟
خب دوباره کپی خورش میکنی .gif)
منظورت هم از جمله ای که قرمز کردم نمیفهمم میشه بیشتر توضیح بدی؟
پیانو بلک اسم رنگ کنسول هست.یعنی مشکی پیانویی (پیانو سیاه) ربطب به جدید وقدیمی بودن نداره.
کار این برنامه این هست که فرمت iso را به cso و cso را به iso jبدیل میکنه و هیچ ضرری هم نداره.
فایل اولیه هم براش مشکلی پیش نمیاد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من یه دوست دارم که psp داره کپی خور هم هست ولی 2000 هست نمی شه باهاش کاری کرد
بستگی به نوع مادربورد psp دوستتون داره.سونی مادربورد های psp از ورژن TA-085 v2 و مدل های بعدی را طوری طراحی کرده که دیگه نمیشه باهاش باطری پاندورا ساخت.
برای تشخیص ورژن مادربورد برنامه زیر را دانلود کنید و به روش زیر در psp دوستتون که کپی خور هست اجرا کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس از دانلود فایل را با WinRAR یا هر برنامه ی فشرده ساز دیگر Extract کنید .
پوشه ی PSPident_0-3 رو به درون شاخه ی PSP/GAME در مموری کارد کپی کنید و برنامه را از داخل psp اجرا کنید.
اگه ورژن مادربورد دستگاه زیر TA-08 v2 مثلا TA-08 v1 باشه شما با اون psp slim هم میتونید باطری را پاندورا کنید.