منم کاملا" موافقم،الان بین isp ها آسیاتک وضعیت بهتری داره
منم کاملا" موافقم،الان بین isp ها آسیاتک وضعیت بهتری داره
سلام من الان تو مخابراتم جون شبانشو حذف کرده می خام شرکت عوض کنم بین های وب و اسیاتک گیر کردم کدمشون از نظر سرعت دانلود شبانه بهتر هستن؟ در ضمن بنده تو شهرستان کوچیکی هستم
دوستان شما می تونید وارد پنل بشین برا من می زنه به دلیل اعمال تغییرات در اکانتینگ فعلا قادر به انجام تغییرات نمی باشیم
maskot عجب شانسی داریا، از هر جا نت می گیری خراب می شه اون جا،اون از مخابرات،اینم از بای وب ، می گم بیا آسیاتک،فعلا" اوضاع خوبه
![]()
اتفاقا های وب برا من عالیه شبی 4 گیگ دانلود دارم و سرعتم جز گاهی اوقات بد نیست نوشته پنل داره بروزرسانی میشه که درست شد
البته اینم بگم من قبلا اسیاتک داشتم سرم بره اسیاتک نمیام والا بی ثبات تر از اینا isp ندیدم هر چند ماه سرویس ها و قیمتش رو تغییر می دن شبانه هم فقط سرویس های گرون قیمتش داره که بدرد ما نمی خوره
من هم های وب دارم اینم امار مصرف دیشبم (سرعت 1 مگ)
![]()
چرا همه طرح های فشفشه بجز 3 گیگ یکروزه حذف شده؟
سلام
من سرویس یک مگ های وب رو دارم،خطم هم روی 4 مگ بسته شده.از مودم که چک کردم خط تا 20 مگ رو میکشه!
به نظرتون اگه از بخش " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " بهشون پیام بدم و درخواست بدم خطم رو روی 6 مگ میبندن؟! اصلا این بخش برای همین کارا هست؟!
![]()
بچه ها وضع بای وب الان چطوره ؟ ، یک تست از سرور داخلی با speedtest بزارین.این تست من از آسیاتک
سلام اره میبیندن سرعتت بالاتر هم می ره ولی موقع ساعت رایگان دوباره اوتومات می ره روی همون 4 مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)