آقا جان بیخود دنبال روش های دررو! و تغئیر آیپی و دی ان اس و ... نرید. ناسلامتی میلیاردها تومان از پول بی حساب و کتاب نفت خرج طرح اینترنت ملی! شده که "ایرانی" رو آزار بدن و رو اعصابش پیاده روی کنن. فاتحه رنج آیپی های خارج از کشور با به شدت پائین آرودن سرعت این رنج آیپی در حد چند بایت در ثانیه و قطع و وصل های مکرر خونده س. تازه اگه شانس بیارین اون سایتی که رو سرور خارجی هست از پروتوکل اس اس ال استفاده نکنه که خدای نکرده برادران سایبری واسه تفتیش فعالیت های شخصی شما به دردسر نیفتن که اونوقت سرعت میرسه به "صفر مطلق" هیچ ربطی هم به مشکلات فنی و این خزعبلات نداره پس بیخود با پشتیبانی که یه مشت گه مغز دارن اداره ش میکنن تماس نگیرین. همه این مشکلاتی هم که میبیند دارن سر اینترنت میارن واسه جلوگیری از جریان آزاد اطلاعات و صد البته عصبی کردن من و شماس. چون بهبود اینترنت و جریان آزاد اطلاعات باعث ارتقا منافع ملی از قبیل کاهش مصرف برق بوسیله جلوگیری از روشن موندن متوالی کامپیوتر برای دانلود چند مگ فایل بی زبون و آرامش روانی و سطح سلامت جسمی در جامعه میشه و البته متوجه هستید که در این سیستم منافع ملی و حقوق ملت نه تنها مورد غفلت واقع میشه بلکه با تمام توان و به صورت کاملا سیستماتیک و برنامه ریزی شده در جهت ضربه زدن بهش تلاش بی وقفه میشه. دارم بالا میارم از زندگانی توی ایران. سه طلاقه ش میکنم وطن رو :(