نه باید بشه اینا فقط گیرپولن تو خود تعرفه کشور ی هم که اشنای اول برا این طرح داده بود گفته بود اگه منصرف شید باید پول مودم رو بدید بزور که نمی تونن نگه دارن خطرو پول رو بدیم حله البته کمم نیست 120تومانه خوبشونه دیگه کوفتشون بشه
نه باید بشه اینا فقط گیرپولن تو خود تعرفه کشور ی هم که اشنای اول برا این طرح داده بود گفته بود اگه منصرف شید باید پول مودم رو بدید بزور که نمی تونن نگه دارن خطرو پول رو بدیم حله البته کمم نیست 120تومانه خوبشونه دیگه کوفتشون بشه
اینجا زور حاکمه فرقش اینه!!!!!!
آره .
البته من یک روز اونجا بودم یه یارو همین سوال رو اومد پرسید ازشون .
گفتند نه .
بعد یارو گفت عین همون مودم ( نو ) میخرم میام میدم بهتون .
بعد گفتند باشه .
علی تو هم کوک شدی .
هر شب درست همین موقع میای همین رو میگی
ماشا... به پشتکارتــــــــ
دوستان تفرقه نه، وحدت داشته باشیم.
نه امید اینا گیرپولن تا مودم تو همون برگه اشنای اول نوشته بود درصورت انصراف مبلغ 120تومان مودم رو باید بدین
مودم که کهنه نمی شه یارومی اندازه تو چعبه پسش می ده من گوشه خونه افتاده دست بهش نزدم
نه اینا فقط پول خوره دارن
من مودمو نو نگه داشتم چون خودم مودم داشتم. حالا نمیدونم!!!!!!!!!ببینیم چی میشه. شاید از خر شیطون بیاد پایین لااقل مال بچه های سایتو بزاره رو آی پی های قشنگ قشنگ![]()
اون موقع ها حدود 10 تا 15 و ماکزیمم 20 دقیقه طول میکشید الان که لابد باید از ساعت یک شروع کنیم به ریست کردن مودم تا شاید نزدیکای صبح ساعت 6:30 یه IP پرسرعت گیر بیاریم![]()
حــــرومش بشه انشا... از این واضع تر بگم ؟
به خدا نمیدونم اینجا چجوری سر سفره میشند همون پول ها میخورند ؟
خرج دوا درمونشون بشه انشا...
بیشتر بخاطر دوستای تازه وارد میگم که با مخابرات بهتر آشنا بشن. یک سال عمر یک آدمه! قراره با هم زندگی کنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)