رفیق 2 ماه هست اگه من میدونستم کی گفته سه ماه
فقط فکر کنم برای بی سواد ها سه ماه هست اونم فقط اراک
رفیق 2 ماه هست اگه من میدونستم کی گفته سه ماه
فقط فکر کنم برای بی سواد ها سه ماه هست اونم فقط اراک
سلام
توی ماه رمضون نه خیلی سخت نمیگیرند و خیلی راحت هستید ولی قبلش کلاس ها فشرده هست و کارهای عملی
توی ماه رمضون فقط میدون تیر اگه مثل پارسال باشه واقعا آدم اذیت میشه من خودم آموزشی اول دی 89 بودم ولی خوب چون خدمت رو اونجا بودم همه نوع آموزشی و فصول رو دیدم
از نظر روزه و .... شوخیت گرفته برادر من ؟ توی سپاه میخوای آموزشی ببینی و خدمت کنی بعد روزه هم مثلا نگیری ؟ شما فاصله بین سحر و افطار هیچی برای خوردن نداری حالا هرچی توی کمدت داری و میخوای بخوری خودت میدونی ولی روزه نگرفتی کسی ببینه و گزارش بده سر و کارت میافته به بخش حوزه و.... حفاظت فکر نکنم شایدم اونجا هم آره
ولی بودن کسانی که پارسال روزه نمیگرفتند و بعد از وقت اداری که همه میرفتند خونه یعنی اکثر کادری ها از آبخوری ها آب میخوردند اینا بازم به خودت برمیگرده عزیز
ولی توصیه من به شما هرکار میکنی به کسی اطمینان نکن که مثل آب گزارش میدند و میفروشنت
از نظر برخورد یکی از بهترین پادگان هاست و با نیروی آموزشی بهترین برخورد رو دارند کوچکترین بی احترامی رو میتونید به بخش نظارت آموزش یا حفاظت گزارش بدین منظورم توهین قومی قبیله ای یا تحقیر و.... است نه برخورد های نظامی
سرویس های بهداشتی گردان امام علی البته گروهان 201 ( زمان ما پایین بود ولی به نظر گروهان بالایی الان 201 هست ) بهتر هست ولی گردان های امام حسن هم سرویس های تمیزی دارند
از نظر بدنی هیچ فرقی توی آموزشی نمیکنه چون شما دایم توی کلاس یا آسایشگاه هستین ولی بدنتون آماده باشه برای کلاس های عملی یا اردو و پیاده روی ها خودتون کم نمیارین
کتاب میتونید ببرین ولی به هیچ وجه وقت خوندن ندارین ! همه وقت صرف استراحت میشه البته توی ماه رمضون برعکسه ! اونجا از بس بخوابین خسته شین
آموزشی چیزی به اسم مرخصی نداره بجز مرخصی میان دوره اگه بدن که همیشه دادن + پایان دوره و مرخصی روز های تعطیل یا 5 شنبه بعد از وقت اداری تا جمعه شب فقط بستگی به دستور فرماندهی داره و فکر کنم زمان ما 3 جمعه رو شد برم خونه
بقیه جمعه ها یا کلاس دارین یا فوق برنامه یا اینکه به دلایلی مرخصی داده نمیشه
توی یگان که رفتین ماهی 2.5 روز استحقاق دارین
سلام
دوست عزیز این دوستتون از کدوم شهر هستند؟
منم محل آموزشیم ارتش عجب شیر هستش !
ما که از این قانون سردرنیاوردیم آخرش
تو این سایت پرسیدم امروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب دادن که دو ماه نیس کمتر از سه ماهه ! حالا چند روز خدا میدونه
سلام
اول دست گل این دوستانی که سوالهای سایرین رو جواب میدهند درد نکنه.
ایا سپاه ممکنه دو برادر رو یکجا بندازه برای خدمت (اختلاف اعزامشون 2 ماه هستش یکی برج 4 یکی برج 6 که اون برج شیشی هنوز اما و اگر داره 100٪ معلوم نیست) یکی از آشنایان هستند که اگر این داداشش هم بره احتمالا کار ما رو هم ردیف کنه
ولی نمیدونم چرا به نظرم خیلی سخت باشه 2 برادر رو یه جا بفرستند . بند پ شون هم معمولیه
داداش اولیه رو که بهش گفته بودند خودت و یه نفر دیگه فقط افتادین اینجااز لیستمون
اگر نشدنیه یا خلاف قانونه لطفا بگید الکی دلم رو خوش نکنم![]()
Last edited by j@ckson; 17-06-2012 at 13:47.
نه مشکلی نیست.
زمان خدمت منم دو تا داداش دو قلو بودن که هم اموزشی یه جا بودن هم بعد از اموزشی.تازه با همم اعزام شدن.
اصلا ربطی نداره.برو حالشو ببر اگر پارتیشو داری.
سلام به همگی....دوستان من متولد 72 ام و 8 تیر ماه کنکور دارم....از بعضی از دوستان شنیده ام که اگه توی این کنکور قبول نشم دیگه نمیتونم کنکور بدم و باید برم سربازی
درسته ؟؟؟ یه سوال دیگه..من از خیلی ها شنیدم که میگن اگه این کنکور قبول نشدی سال بعد اگه بازم قبول نشدی سال بعد .. بعد من بهشون گفتم پس سربازی چی میشه ؟ گفتن که خیالی نیس
تورو خدا کمک کنید...خیلی سردرگم هستم![]()
داداش دستت درد نکنه
فقط خدا کنه بتونند کاری برام بکنند و بعدا بامبول در نیارن
اگر برام کاری نکردند خودم میتونم برم سپاه پذیرش بشم (کارت بسیج ندارم) و احتمالش چقدره قبولم کنند.(ببخشید که یکم سوالم کلیه )
سلام دوستان
خسته نباشید
من ترم 3 هستم .
بعد از فارق التحصیلی چند ماه وقت دارم تا خودمو معرفی کنم برای خدمت ؟
زمان قانونیه تحصیل ما توی دانشگاه 2 سال هست (یعنی 4 ترم . ) . بعد من 1 ترم هم مرخصی داشتم . و احتمالا 5 ترمه هم تموم کنم (که کلا میشه 6 ترم و 3 سال). آیا این مدت از اون وقت بعد از فارق التحصیلی کم میشه ؟
سلاماگر برام کاری نکردند خودم میتونم برم سپاه پذیرش بشم (کارت بسیج ندارم) و احتمالش چقدره قبولم کنند.(ببخشید که یکم سوالم کلیه )
گرفتن پذیرش سپاه بدون پارتی و بسیجی بودن خیلی سخت هست یک جوری که اصلا فکرشم بخوای نکنی
ولی بودن دوستانی که کد مازاد بودند ولی افتادن سپاه ولی پذیرش گرفتن خیر
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)