ممنون بابت تست هاسوال آخر : 512 نامحدوده یا محدود ؟اگه 512 نامحدوده که باید رو 4 مگ باشه!!!!! اگرم محدوده که باید رو 9 مگ باشه !!!!!! اما خدایی پینگش خوبه امیدوارم همیشه همینطور باشه لذتشو ببری
![]()
ممنون بابت تست هاسوال آخر : 512 نامحدوده یا محدود ؟اگه 512 نامحدوده که باید رو 4 مگ باشه!!!!! اگرم محدوده که باید رو 9 مگ باشه !!!!!! اما خدایی پینگش خوبه امیدوارم همیشه همینطور باشه لذتشو ببری
![]()
خواهش میکنم . 512 محدود هستم ولی نویز خطم جواب نمیده روی 9مگ ، خودم گفتم بیارن پایین تر ... برای اکثر کاربرا همینطوره . کمتر کسی هست خطش 9 مگ جواب بده نهایتا 4 مگ
یه تست دیگه
![]()
ماله کدوم شرکته ؟
زیرش نوشته عزیز ... پارس آنلاین
نا محدوده یا محدود؟ میشه سرعت IDM بزاری ؟ چقدر گرفتی؟ خوب هست یا نه؟چند تا چند رایگانه؟ شبی چقدر DL میکنی ؟
![]()
Last edited by Georges St-Pierre; 26-02-2014 at 02:10.
محدود 512 هست . فعلا که 3 روزه گرفتم خیلی راضیم ... ساعات رایگان هم هر سرویسی گرفته سرعت واقعی خودش رو میده . مثلا الان با 60 دانلود میکنم ..
ولی روز نوسان داره از 200 تا 400
اگه شبا هم با سرعت 9مگابیت (یا اصلا همون200کیلوبایت) دانلود میکرد خیلی خوب بودا![]()
سرویس 2 مگ سه گیگ شرکت شاتل ساعت 1:20 ظهر
![]()
وضعیت اینترنت نامحدود مخابرات چند روزیه افتضاهه ، 1 مگ و 2 مگ 1 به 8 رو که من اطلاع دارم ، با ایپی 188 هم سرعت بالاتر از 15 تا 20 کیلو بیت نمیره...
اولش که تماس میگرفتی میگفتن مشکلی نیست !! بعدش که تماس ها زیاد شد و فشار سرشون اومد گفتن که سیستم شیرینگ رو عوض کردن و حالا 1 به 8 شده و حداقل سرعت برای 2 مگ 32 کیلو بیت هست ، فقط نمیدونم چرا ما همش روی حداقل سرعت هستیم!!
اینا که میگفتن شیرینگ خیلی بیشتر از 1 به 8 هست و وقتی 1 به 8 بشه درست میشه پس چرا بدتر شده ملت موندن!! سرعت 15 کیلو بیت دیگه طی این دوسالی که از مخابرات استفاده کردم برای 2 مگ 1 به 8 نوبره!!
این بار آخر هم که تماس گرفتم میگه که صدای مشترکین به گوش ما رسیده و نامحدود های 1 به 8 مشکل دارن و ما هم گفتیم که بررسی کنن که اگه مشکلی هست!!! پیگیری کنن... جالب اینجاست من با هرکی تماس گرفتم به همین مشکل گرفتار اومده بعد تازه میگن اگه مشکلی هست!!!
راستی اگه مودم رو خاموش روشن کنین برای 10 تا 15 دقیقه میتونین با نهایت سرعت دانلود کنین!! ولی بعدش مصیبت دوباره شروع میشه
اینجا از دوستان کسی 1 مگ و 2 مگ 1 به 5 داره؟ اگه هست لطفا بگه وضعیتش چطوره؟ سرعت دانلودش پایین نیومده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)