دوستان کسی یه سایت برای فروش سرویس کاهش پینگ معرفی میکنه که حجمش نامحدود بشه.نمیخام سرویس igame (برای بازی)باشه میخام 200-220 پینگ رو بیاره پایین برای وبگردی.ممنون
دوستان کسی یه سایت برای فروش سرویس کاهش پینگ معرفی میکنه که حجمش نامحدود بشه.نمیخام سرویس igame (برای بازی)باشه میخام 200-220 پینگ رو بیاره پایین برای وبگردی.ممنون
سلام دوستان من اگه بخام حجم اضافه بخرم باید چیکار کنم؟ تو سامانه فقط تمدید طرح داره! یعنی حجم اضافه همون اول دوره باید بخری وسط دوره نمیشه حجم خرید؟ اگه میشه لطفا راهنمایی کنید چجوری بخرم؟
ممنون
دوستان کسی خبر داره مخابرات (ولیعصر) پورت جدید اضافه کرده یا خیر ؟
واقعا خسته شدم از این وایمکس ..
گیری افتادم با این خط فیبر نوری
مخابرات میگه ما پورت نداریم سراغ شرکت خصوصی هم نمی تونیم بریم ..
چ غلطی باید بکنیم آخه !
اینجا توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست تکراری
منم مبین نت داشتم دیگه دیوونم کرده بود از بس قطع میشد و گرون بود حدود دو هفته پیش مخابرات گرفتم بعد از حدود دو سال که میگفتن پورت نداریم من مرکز خاتم الانبیا بودم فیبر نوری . البته مخاراتم حجم زیاد کم میکنه یهو حسابت خالی میشه ولی خب قیمتش خیلی کم تر از مبین نت هست مثل مبین نت هم این همه قطعی نداره .
انگار دارن کم کم پورت باز میکنن ایشالا که گیرت میاد من تلفنی ثبت نام کردم با 2020
درود. طرح من کمپين تابستان پاييز 3G-2048K هستش.ولی دیشب شارژ نشده مگه نباید شارژ میشد؟ سوال دیگم اینه که این طرح چه سرعتی باید به من بده سرعت من از 220 بیشتر بالا نمیره
سلام.
برای من هم امروز ساعت 5 عصر شارژ شد.شما برو توی پنلت توی قسمت شارژ ها ببین هزینه ی طرح خورده به تاریخ 93/10/1 یا نه ؟
سرعتش روی 3 مگ لیمیته
نه اونجا هم هزینه ایی نزده الان هم روز دوم برج شده و هنوز شارژ نشده.در مورد سرعت هم فک کنم باید تا 256 کیلو بایت سرعت بده ولی از 220 بالاتر نمیره
من دیروز سرویس حرفه ای بدون مودمم وصل شد فقط سرعت حتی در ساعات رایگان هم دقیقا روی 10 مگ نیست و خیلی نوسان داره البته شاید به خاطر خطم هم باشه
در ساعات رایگان هم حدود 8 گیگ و خورده ای تونستم دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)