بچه ها وضعیت سرعت شبانه چجوریه؟من با 512 دارم با سرعتی بین 10 تا 20 KB دانلود میکنم!!!دیشب هم زیاد تعریفی نداشت!داستان چیه؟!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها وضعیت سرعت شبانه چجوریه؟من با 512 دارم با سرعتی بین 10 تا 20 KB دانلود میکنم!!!دیشب هم زیاد تعریفی نداشت!داستان چیه؟!!
آقا تصحیح شد!سرعت به حدود 50 رسید.ولی بازم زیاد نوسان داره!
سلام
من 4 روز Adsl شاتل گرفتم میزان مصرف دورم 700 میگ شده
من این 4 روز دانلودی در طول روز نداشتم و دانلودهام از یک شب تا هفت صبح بوده که اونا همه
رایگان بوده(خیلی هم زیاد شده 2گیگ)اما طول روز 700 میگ شده!
یعنی که می شود Load کردن سایت 700 میگ در4 روز بشه این جوری که من تا یک هفته دیگه
3 گیگم به پایان می رسه ؟!کسی هست جواب من رو بده
من در جواب افرادشاتل بهشون گفتم که می خواستید نوت پد بازنم؟به جای سایت؟
اونا گفتن که 700 میگ در طول روز از Load کردن سایت بوده!!!
باید حدود 64 باشه. این کمه، زنگ بزن پشتیبانی.
خیلی غیر عادیه. اگه خیلی مصرف کنی روزی 100 مگ اینا میشه. مگر اینکه سایتهایی که باز کردی عکسهای حجیم یا فلش داشته! شایدم ویندوزت آپدیت کرده یا آنتی ویروس آپدیت کرده یا تروجان داری که حجمت رو میخوره.
فک کنم فهمیدم از چی بوده؟انلاین بازی کردن
اقا بازی فلش انجام دادم بازی انلاین امتیازی فک کنم واسه این بوده
تراین رو هم بازی نکنم نظرتون چیه؟
دزدی تو کارشون زیاده
من هم زیاد می خوره
اوایل فکر می کردم انتی ویروس و این ها هست
دیدیم ویندوز که اپئدیتش غیر فعاله
انتی ویروس هم اپدیتش گذاشتیم شبانه
همه چی مطمئن بودم
باز زیاد مصرف می کرد
من اصلا انتی ویروس ندارم ویدوز هم اپتودیتش خاموشه این مسیر رو هم نگاه کردم برای فایل هایی اگه ویدوزم دانلودکرده باشه اما نکرده بودمC:\WINDOWS\Downloaded Program Files
حتما موزیک هم گوش بدیم 500 میگ حساب میشه
اوه اوه! پس بگوووو! دو تا کاری کردی که بشدت مصرف میکنه! هم بازی انلاین(البته بستگی به بازی داره) و موزیک آنلاین گوش دادن هم که دیگه واویلا! شما وقتی داری موزیک آنلاین گوش میدی در واقع داری اونو دانلود میکنی!
سلام من تازه 1 ماهی میشه 128 اکو رو گرفتم ولی اصلا راضی نیستم بخاطر ترافیک خیلی پایینش و خریدن اضافیشم خیلی کمه.
من قرار دادم 1 ساله است و کلا 12 گیگ ترافیک دارم که هنوز 1 ماه نشده 5 گیگش رو مصرف کردم.با این وضع کلی باید پول ترافیک بدم.
و حساب کردم بدرد من ترافیک نامحدود میخوره که اگه نامحدود بخام بخرم باید یا 64 آرت هوم بخرم که سرعتش خیلی پایینه .
میخواستم از دوستانی که 64 رو دارن ببینم سرعت دانلود چقدره و اصلا راضی هستن و با اون سرعت میشه بازی های شبکه مثل کانتر رو بازی کرد؟
سلام ...
از سرویس من هنوز 1.5 ماه مونده ولی برام فاکتور صادر شده ! (یه کم زود نیست ؟! ) میتونه برای این باشه که ترافیکم داره تموم میشه ؟!
هم اکنون 282 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 282 مهمان)