بله کرج هستم
مرکز تلفن ما غیاثی هست
پینگ تا قبل از ساعت 18 بین 40 تا 100 هست
بله کرج هستم
مرکز تلفن ما غیاثی هست
پینگ تا قبل از ساعت 18 بین 40 تا 100 هست
برای اینترنت 1 Mb/s با حجم 10 گیگ کدوم شرکت کیفیت و قیمت بهتری داره؟
من ارت یک شاتل دارم
سرعت خیلی پایین رو 5 یا خیلی جون بکنه 9 میرسه
کسی میدونه سرعت ایکو 512 شاتل چطوری
روی 200 تا 250 متغیره.
eco 128 هم همینطور.
دوستای گل پینگ پایین نشان دهنده کیفیت و پایداری اینترنت هستش. اگه پینگ کم باشه وقتی دارید تو یوتوب ویدئو میبینید از نهایت سرعت دانلودتون بدون حتی یک افت کوچیک و با پایداری بالا استفاده میکنه تا ویدئو را لود کنه یا مثلا لود کردن سایت ها.اما پینگ بالا در دیدن فیلم تو یوتوب یک دفعه سرعت دانلودتون میره رو اوج یک دفعه در حد 0 افت میکنه و سرعت پایدار نیست.
موضوع دیگه سرعت های دانلود لحظه ای فوق العاده بالا با پینگ های افتضاحه سرویس های حجمی هستش.دوست عزیزی که سرویس 128 محدود داری تو Speed Test تست میگیری عکس سرعت 1500 کیلو بیتی دانلود و 7 کیلوبیتی آپلود! با پینگ افتضاح 150 سرور داخلی تهران میزاری اینجا کلی ذوق میکنی! اون ISP مورد نطر شما قبلش سوبل پول اون 2 گیگ در ماه پهنای باند رو ازت گرفته با این پینگ افتضاح حالا سرعت بالا بهت میده تا زودی 2 گیگ تموم شه تا دوباره 5 هزار تومان بدی 1 گیگ دیگه ازشون بخری تا جیبتو خالی کنه.حالا تو دانلودت 100000000 مگا بیت باشه وقتی 2 تا فیلم کیفیت 1080 دانلود میکنی اینترنتت تخته میشه پس دیگه چرا ذوق میکنی!!! قانونا سرویس شما باید مثلا 512 نامحدود با پینگ سرور خارج از کشور نهایتا 15 و پکت لاستت 0 باشه و سرعت دانلود پایدار و یک دست 64 کیلو بیت و آپلود متقارن 64 باشه و قیمت ماهانه 5 هزار تومان اونوقت ذوق دارهتو کره جنوبی میتونی با 20 دلار سرویس 50 مگابیت نامحدود با پینگ 3 یا 5 یعنی نزدیک به پینگ یک VPS و مکالمه رایگان تلفن ثابت داخل کره و میل باکس اختصاصی بگیری.فقط با ماهی 20 دلار!!!!!!!!!!! این ذوق داره D:
موفق باشید
پس برای داشتن پینگ کم باید سرویس نا محدود متقارن بگیریم؟
این سرویسهای ددیکت که میگن همینه؟ dedicate
با سلام به دوستان.من ساکن شیراز هستم.سرویس 2 مگ اقتصادی شاتل رو دارم ولی بعد از چند شب دانلود الان سرعت دانلودم اومده رو 10 کیلوبایت!!!!!!اوایل رو 240 بود بعد شد شبا از ساعت 3 ببعد رو 240 حالا هم که کلا شده 10 کیلوبایت.میخواستم ببینم دوستانی که از شرکتای دیگه هم adsl دارن برای اونا هم همینجوریه بعد از یه مدت دانلود شبانه((یکی دو هفته))سرعتشون میاد پایین؟اگه که واسه شما نمیاد پایین شرکتتون چی هست و نوع سرویستون و سرعت دانلودتون رو هم بگید مممنون میشم.فقط چیزی که برام مهمه شبانه هست.روزانه رو اصلاً کاری ندارم.شرکتی هست که بشه هر شب حداقل3 گیگ دانلود مجانی کرد.ممنون.
یه احتمال هست ک شما رو جریمه کرده باشن
تو قوانین شاتل هست ک اگه از نهایت سرعت مکرر استفاده داشته باشی جریمه میشی !!!!!!!!!!!!
البته شایدم مشکل دیگه ای باشه
کسی نیست یه جواب به ما بده؟؟؟
salam yeki mishe komak konid man 3 roooze bedun idm sorate dl am 10 k hast vali ba idm 250 nemidunam chi shode be sherkatam migam mige moshkeli nadarim man ba tablet bishtar dl mikonam ke ooonam idm nadare!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)