ریست کارخونه ای
اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه که وارد تنظیمات مودم بشم .
مثل اینه که مودم خاموشه .
ریست کارخونه ای
اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه که وارد تنظیمات مودم بشم .
مثل اینه که مودم خاموشه .
من می خوام لینکسیس بگیرم پیشنهاد می کنید ؟ شنیدم wag 120n قسمت Diagnostics نداره ؟؟ درسته ؟؟
داره عزیز
شما بگیر اون قسمتش مخفیه باید دستی برید توش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی با آپدیت کردن هم درست نمیشه ؟ با آپدیت هم باز مخفیه ؟ شما خودت لینکسیس داری ؟ از این قسمت استفاده کردی ؟
دوست عزیز من این مودم رو دارم اصلا به کارت نماید تو استفاده از اینترنت مگه بخوای کار شبکه ای چیزی انجام بدی برای همین مخفی
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
مودمتون رو از پشت ریست کنین البته مودم باید به برق باشه و در وضعیت روشن![]()
سلام
ببخشید من دوتا ویندوز دارم اونی که روی C نصب نکردم رو مخصوص اینترنت گذاشتم...بعد از یکماه که کار کردم با اینترنت وقتی اومدم توی ویندوزی که روی C نصب کردم بعد رفتم دوباره توی اون یکی برای اتصال به اینترنت توی هر مرورگری که میرفتم تا آدرس رو وارد میکنم ارور میده!خیلی زود!
وقتی میرم توی کانکش repair کنم با این ارور مواجه میشم
مشکل از چیه؟
سلام
ميخام روي مودم ADSL وايرلس با مارک 3Com پسورد بزارم ، طوري که همسايه ها نتونن از اينترنتم استفاده کنن ... چه جوري اينکارو بکنم ؟
همونطوز که ژوبین گفت ، درحالیکه مودم روشنه ، دکمه ی مخصوص ریست رو با یه خودکار یا هر چیز دیگه 10 ثانیه نگه دار ، تا مودم رویست کارخونه ای شه. اون وقت میتونی دوباره از اول با Wizard مودم ، کانکشن PPPoE رو بسازی.
----------------------------------------------
به به ، مشتاق دیدار . . .
تو Properties مریوط به Locar Area Connection ببین تنظیمات TCP/IP چطوریه؟ اتوماته یا دستی ست شدن؟ اگه دستیه یه Capture بذار ببینیم در چه حاله؟
----------------------------------------------
مدلش رو بگی ، از روی منوهاش بهتر میشه راهنمایی کرد.
ولی بطور کلی باید بری تو تنظیمات مودم ، تو قسمت WAN به زیر شاخه ی Security بری و نوع محافظت رو انتخاب کنی.
Last edited by a6l3i; 23-08-2010 at 13:55.
روی اتوماتیک هست
عکسش:
![]()
مودمت چی بود؟ ویندوز تو درایو C چیه؟
هرچند هیچ دلیل نمی بینم که دو تا ویندوز رو هم تاثیر بذارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)