تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 897 از 1137 اولاول ... 397797847887893894895896897898899900901907947997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,961 به 8,970 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ايات و روايات گاج يا الگو ؟
    ميگم نظر مثبتتون در مورد رياضي گاج چيه (تجربي ..5 تا كتابش ) يعني اون حجم زياد و قابل توجه ...اصلا قابل خودنه ؟ درسنامه داره ؟
    مهروماه رو ديدم همچين چنگي به دل نميزد [COLOR="Silver"]
    اینهمه نویسنده های خوب ریاضی ( نصیری و امیدوار و مهربان و فلان و فلان و فلان ) یه کتاب خوب برای تجربی ننوشتن فکر میکنم اولین کتابی که براری تجربی نوشته بشه پرفروش ترین کتاب ریاضی تاریخ میشه

اگه تسلط روی کتاب درسی + دبیر خوب داشته باشی کارت راه میافته فقط باید تست بزنی

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

اینهمه نویسنده های خوب ریاضی ( نصیری و امیدوار و مهربان و فلان و فلان و فلان ) یه کتاب خوب برای تجربی ننوشتن فکر میکنم اولین کتابی که براری تجربی نوشته بشه پرفروش ترین کتاب ریاضی تاریخ میشه

اگه تسلط روی کتاب درسی + دبیر خوب داشته باشی کارت راه میافته فقط باید تست بزنی
    داش واقعا رياضي 2 و 3 يه چيز خيلي شاخ و سختي نداره ...با 4 تا درسنامه ساده قابل يادگيريه ..
    ولي نميدونم چرا كسي نمياد همون 4 تا درسنامه ساده رو بزنه و همه از رو همون مطالب كتاب كپي ميزنن ..
    حوصله معلم خصوصي هم ندارم ... يا مهرو ماه رو ميگيريم و ميسوزيم و ميسازيم ...يا يكي دو تا از اين گاج ها رو هم ميگيريم ...البته جزوه دارم تا حدودي ...

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داش واقعا رياضي 2 و 3 يه چيز خيلي شاخ و سختي نداره ...با 4 تا درسنامه ساده قابل يادگيريه ..
    ولي نميدونم چرا كسي نمياد همون 4 تا درسنامه ساده رو بزنه و همه از رو همون مطالب كتاب كپي ميزنن ..
    حوصله معلم خصوصي هم ندارم ... يا مهرو ماه رو ميگيريم و ميسوزيم و ميسازيم ...يا يكي دو تا از اين گاج ها رو هم ميگيريم ...البته جزوه دارم تا حدودي ...
    درسته مطالب شاخی نداره اصلا ولی همون مطالبی که هست هم باید به شیوه درست و مثل حسابان با درسنامه های جامع و کامل تدریس بشن . کلا کتاب های ریاضی تجربی اینطوری توضیح دادن :

کتاب مهر و ماه :
    فرمول نوشته و سپس یکی دوتا تست نمونه حل کرده و سپس کلی تست سراسری و آزاد گذاشته و بعضی تست های تالیفی سخت هم داره . پاسخنامش هم بد نیست .

کتاب خیلی سبز ( ریاضیات جامع ) :
    تست گذاشته و در پاسخنامه درسنامه های مختصر نوشته و به پیش نیازها و ... توجه نکرده و پاسخنامش هم معمولیه نمیشه گفت خیلی خوبه .

کتاب خیلی سبز ( تک تک ) :

کتاب سال دوم : آموش به روش حل تمرین هست و درسنامه مختصر + پاسخ های تشریحی خوب داره .
    کتاب سال سوم : مثل ریاضیات جامع هست دقیقا .

کتاب تخته سیاه :

درسنامه کاملا خلاصه داره بدون هیچگونه تمرین و مثال و ... اومده چندین صفحه درسنامه گذاشته و بعدش هم همه تست ها رو نوشته و براشون پاسخ تشریحی هم گذاشته

کلا هیچکدوم از کتاب های تجربی نمیتونن مشکل داوطلبان تجربی رو حل کنن . همون مهر و ماه هم نمیتونه هیچ داوطلبی رو به درس ریاضی مسلط کنه .

آقای نصیری ( نوشنده مبتکراان ) قرار بود ریاضیات تجربی دوجلدی با عنوان ریاضیات تجربی کنکور بنویسه ولی متاسفانه تغیرات پی در پی کتاب درسی و حذف کنکور در سال های آینده ایشون رو از این کار منصرف کرده .من همش منتظر کتاب های خیلی سبز بودم ولی اگه میدونستم قراره اینقدر به درد نخور باشن ( نست به بقیه کتاب هاشون ) حتما کلی از داوطلبان تجربی رو سازماندهی میکردم که از انتشارات های مبتکران و نشرالگو بخوان که مشابه کتاب های حسابان رو برای ریاضیات تجربی هم بنویسن

4. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ايات و روايات گاج يا الگو ؟
    ميگم نظر مثبتتون در مورد رياضي گاج چيه (تجربي ..5 تا كتابش ) يعني اون حجم زياد و قابل توجه ...اصلا قابل خوندنه ؟ درسنامه داره ؟
    مهروماه رو ديدم همچين چنگي به دل نميزد r"]

ایات و کلا دین زندگی گاج بهتر از اون هست البته به نظر من ....

نظر مثبتمون برای دومینمیدونم.
    ولی کتاب جامع گاج هم داره اونو یه نگاهی بزن ....

6. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

ایات و کلا دین زندگی گاج بهتر از اون هست البته به نظر من ....

نظر مثبتمون برای دومینمیدونم.
    ولی کتاب جامع گاج هم داره اونو یه نگاهی بزن ....
    جامع رياضيات تجربي داره گاج ؟ مطمئني ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من سومم و برا کنکور سال بعد میخونم
    میخواستم بپرسم برای تابستون غیر از کتاب های درسی برای عمومی چی پیشنهاد میکنید که بخونم ؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جامع رياضيات تجربي داره گاج ؟ مطمئني ؟
    بله داره و دو جلدی هست با نام ریاضی عمومی . الته روی جلدش نوشته ریاضیات تجربی .
    هر جلد هم قیمتش 12 تومنه .
    هروقت رفتی کتابفروشی برو ورق بزنش ببین چجوریه به ما هم آمار بده .
    وقتی تورق میکنی یه حتما 2 نت مورد رو نگاه کن ببین بر حسب دروس کتاب درسی توضیح داده یا مثل خیلی سبز و تخته سیاه و ... موضوعی هست . یکی هم اینکه ببین درسنامه هاش چطورن و چقدر مثال و تمرین داره؟ ببین آیا مثال و تمرین کافی نوشته یا فقط فرمول نوشته و رفته تست گذاشته ؟
    تست هاش رو هم نگاه کن ببین تالیفی چقدر گذاشته توش

منتظریم یکی آمار این ریاضیات تجربی گاج رو بده بهمون

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان بهترین کتاب زبان انگلیسی چیه ؟

سوال دوم : حسابان نشر الگو خوبه ؟
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    Last edited by A.N.A.P; 24-04-2012 at 12:24.

داره خودمونی میشه herfei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام ، ما که دیگه کنکوری نیستیم اما یه کتابو دیدم که بدرد شما کنکوری ها می خوره . این کتاب کلا برای آموزش حد و پیوستگی و مشتق و انتگرال برای کسایی که مشکل دارن خیلی خیلی خوبه و راه انداز قوی هست ! اما خوب چون کتاب دانشگاهی هست یه سری مطالبی هم داره توی کنکور کارشناسی نیست مثل انتگرال های پیشرفته تر !

کتاب ریاضی عمومی 1 دانشگاه آزاد (فکر کنم واحد تهران جنوب)
    مولف: دکتر شعبانعلی صفری ثابت

یاد خاطرات افتادم چقدر قبلا توی این تاپیک درگیر کتاب کنکور بودیما ! یادش بخیر !

12. این کاربر از herfei2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    رو کره ی خاکی!

پيش فرض

دوستان بهترین کتاب زبان انگلیسی چیه ؟

سوال دوم : حسابان نشر الگو خوبه ؟
    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    سلام
    ببین دوست گلم زبان چیزی نیس که بشه تنها با تکیه بر یه کتاب بتونی درصد بالا (بالای 90) بزنی! اینو جدی میگم شما باید اولا استنباط و درکت از متونی که میخونی رو بالا ببری که اینم فقط و فقط با خوندن متون و تمرین و تکرار بدست میاد دوما شما باید دایره واژگانت رو غنی تر کنی یعنی وقتی کلمه ای رو تو متن دیدی نری یه مدتی رو صرف به یاد اوردن معنیش کنی! تو انگلیسی به این میگن grasp خیلی فرق داره با اینکه صرفا معنیشو بدونی.... به هرحال بین کتابایی که شخصا مطالعه داشتم (دامنه ی وسیعی رو شامل میشه) به نظر من برای کنکور ورودی دانشگاه ها کتاب های زبان انتشارات مبتکران دکتر شهاب اناری واقعا فوق العادس البته گفتم در سطح کنکور!
    اینایی که بت گفتم حاصل 1 سال مطالعه ی شدید شخص خودم بود که برای کنکور زبان سال 90 داشتم و همچنین نزدیک به دو ترم تحصیل زبان و ادبیات که البته الان انصراف دادم!
    تمرکزت رو روی درصدای بالا بذار... مطمئن باش نتیجه میگیری....
    موفق باشی

---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

سلام ، ما که دیگه کنکوری نیستیم اما یه کتابو دیدم که بدرد شما کنکوری ها می خوره . این کتاب کلا برای آموزش حد و پیوستگی و مشتق و انتگرال برای کسایی که مشکل دارن خیلی خیلی خوبه و راه انداز قوی هست ! اما خوب چون کتاب دانشگاهی هست یه سری مطالبی هم داره توی کنکور کارشناسی نیست مثل انتگرال های پیشرفته تر !

کتاب ریاضی عمومی 1 دانشگاه آزاد (فکر کنم واحد تهران جنوب)
    مولف: دکتر شعبانعلی صفری ثابت

یاد خاطرات افتادم چقدر قبلا توی این تاپیک درگیر کتاب کنکور بودیما ! یادش بخیر !
    واقعا ممنون که هنوز به فکر بچه های کنکوری هستی! دستت طلا

14. 2 کاربر از xUltimatex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •