تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 897 از 1004 اولاول ... 397797847887893894895896897898899900901907947997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,961 به 8,970 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مشکل قطع و وصل شدن انگار مال مرکز قندی هست میگفتن تا 8 مگ میکشه فک کنم دارن ارتقاش میدن ایشالا برطرف میشه. حالا مگه روزی چقد قطع و وصل میشه؟ مودم همیشه روشنه؟
    روزی حدود ۳۰ بار قطع میشه، بعضا یکی دو ساعت وصله بعد در عرض ۱۵ دقیقه ۵ بار قطع و وصل میشه (چراغ ADSL مودم خاموش میشه)
    SNR دائما بین ۵ تا ۱۵ متغیره !!! (خط دومم همین الان رانژه مخابراته و SNR از ۳۰ پایین‌تر نمیاد)
    MaxRate خط هم نهایتا ۱۰ مگ رو نشون میده و بعضا از مقداری که خط روش آپ شده (۶ مگ) هم پایین‌تر میاد !!! (برای خط مخابراتم این مقدار روی ۲۰ مگ هستش)
    چند روز پیش یک کار بانکی داشتم در عرض ۵ دقیقه ۳ بار قطع و وصل شد آخرش حضوری رفتم بانک !!!
    مشکل دیگه‌ای هم که داره آپلود خط خیلی پایینه که باعث میشه در عمل نشه از سرویس‌های مختلف تماس تصویری استفاده کرد،
    بس که بهشون گفتم آپلود رو بیشتر کنن (حداقل بزارن ۵۱۲) دیگه خسته شدم . . .

نمایندگی آسیاتک خودشون هم قبول دارن مشکل دارن ولی نمیدونم چرا دائم امروز فردا می‌کنن!!! انگار براشون مهم نیست !
    Last edited by robotop; 27-07-2015 at 22:02.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

روزی حدود ۳۰ بار قطع میشه، بعضا یکی دو ساعت وصله بعد در عرض ۱۵ دقیقه ۵ بار قطع و وصل میشه (چراغ ADSL مودم خاموش میشه)
    SNR دائما بین ۵ تا ۱۵ متغیره !!! (خط دومم همین الان رانژه مخابراته و SNR از ۳۰ پایین‌تر نمیاد)
    MaxRate خط هم نهایتا ۱۰ مگ رو نشون میده و بعضا از مقداری که خط روش آپ شده (۶ مگ) هم پایین‌تر میاد !!! (برای خط مخابراتم این مقدار روی ۲۰ مگ هستش)
    چند روز پیش یک کار بانکی داشتم در عرض ۵ دقیقه ۳ بار قطع و وصل شد آخرش حضوری رفتم بانک !!!
    مشکل دیگه‌ای هم که داره آپلود خط خیلی پایینه که باعث میشه در عمل نشه از سرویس‌های مختلف تماس تصویری استفاده کرد،

نمایندگی آسیاتک خودشون هم قبول دارن مشکل دارن ولی نمیدونم چرا دائم امروز فردا می‌کنن!!! انگار براشون مهم نیست !
    اوه اوه وضع خرابه من رفتم مخابراتو تمدید کنم. خدایا به اینترنت ما هم یه نگاهی بنداز

اگه نباشه جاش خالی می مونه robotop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اوه اوه وضع خرابه من رفتم مخابراتو تمدید کنم. خدایا به اینترنت ما هم یه نگاهی بنداز
    اینترنت ما چیزی جز یک شوخی بزرگ نیست ! البته پیشرفت‌هایی که صورت گرفته رو نباید نادیده گرفت،

در گذشته‌ی نه چندان دور با دایل‌آپ ۳۲ کیلوبیتی به اینترنت وصل میشدیم الان حداقل یه سرعت ۵۱۲ کیلوبیتی داریم و این یعنی ۱۶ برابر افزایش سرعت !!!

جای شکرش باقیه !!!

4. 2 کاربر از robotop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اینترنت ما چیزی جز یک شوخی بزرگ نیست ! البته پیشرفت‌هایی که صورت گرفته رو نباید نادیده گرفت،

در گذشته‌ی نه چندان دور با دایل‌آپ ۳۲ کیلوبیتی به اینترنت وصل میشدیم الان حداقل یه سرعت ۵۱۲ کیلوبیتی داریم و این یعنی ۱۶ برابر افزایش سرعت !!!

جای شکرش باقیه !!!
    آخه من هی میخام برم اینو تخلیه کنم اونو بگیرم نمیشه گفتم باشه مشکل از مرکز مخابراتیه درست میشه ولی 30 بار قطعی تو روز دیگه قابل تحمل نیست. هر روز اینطوریه؟
    به سرم بخوره اون دیال آپ از همشون بهتر بود.

6. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

سلام،
    دوستان این دانلود مخابرات سرش چی اومده؟!!
    یه مدت بود دانلود شبانه نمیذاشتم، تا اینکه یکی دو هفته قبل گذاشتم رو دانلود شبانه و ساعت رو هم به روال گذشته 1 تا 8 گذاشتم، فرداش دیدم اعتبار که حدود دو گیگی مونده بود شده 150- به پشتیبانی زنگ زدم خانومه گفت ساعت دانلود رایگان 1 تا 6 صبحه! بعد دوباره شارژ خریدم، یکی دو روز بعدش دیدم بازم تموم کرد! این بار عصر زنگ زدم از آقایون واحد پشیبانی سوال کردم، گفتن که دانلود شبانه کلا دیگه رایگان نیست، هرچقدر که دانلود کنید نصف حجمش کم میشه!!!
    هیچی دیگه منم از بابت اینکه این همه روز به روز کیفیت خدمات و سرویس دهی رو بالا میبرن تشکر کردم و گوشی رو گذاشتم!!!
    البته خود نفرات پشیبانی هم اطلاعات درست نمیدن و حتی خانوما و آقایونی که تو پشتیبانی هستن هم جواباشون فرق میکنه.
    الان از دوستان کسی اطلاع داره دقیقا قضیه این دانلود به چه شکل شده؟ دیگه دانلود رایگان حذف شده؟

داره خودمونی میشه livebot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام،دوستان این دانلود مخابرات سرش چی اومده؟!!یه مدت بود دانلود شبانه نمیذاشتم، تا اینکه یکی دو هفته قبل گذاشتم رو دانلود شبانه و ساعت رو هم به روال گذشته 1 تا 8 گذاشتم، فرداش دیدم اعتبار که حدود دو گیگی مونده بود شده 150- به پشتیبانی زنگ زدم خانومه گفت ساعت دانلود رایگان 1 تا 6 صبحه! بعد دوباره شارژ خریدم، یکی دو روز بعدش دیدم بازم تموم کرد! این بار عصر زنگ زدم از آقایون واحد پشیبانی سوال کردم، گفتن که دانلود شبانه کلا دیگه رایگان نیست، هرچقدر که دانلود کنید نصف حجمش کم میشه!!!هیچی دیگه منم از بابت اینکه این همه روز به روز کیفیت خدمات و سرویس دهی رو بالا میبرن تشکر کردم و گوشی رو گذاشتم!!!البته خود نفرات پشیبانی هم اطلاعات درست نمیدن و حتی خانوما و آقایونی که تو پشتیبانی هستن هم جواباشون فرق میکنه.الان از دوستان کسی اطلاع داره دقیقا قضیه این دانلود به چه شکل شده؟ دیگه دانلود رایگان حذف شده؟
    بله کلا دانلود رایگان حذف شده یعنی 50 درصد رایگانه از 1 تا 7 صبح. الان یه چند وقتیه راجع بهش بحث میکنیم. تو 20 - 30 صفحه قبل اطلاعات خیلی خوبی جمع شده راجع به دانلود رایگان همه isp های ارومیه. ps: شرمنده اینجا میگم ولی انصافا از این جمله های تو امضای شما سالی یه بار به گوش آدم میخوره. خیلی لذت بردم.

9. این کاربر از livebot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام،
    دوستان این دانلود مخابرات سرش چی اومده؟!!
    یه مدت بود دانلود شبانه نمیذاشتم، تا اینکه یکی دو هفته قبل گذاشتم رو دانلود شبانه و ساعت رو هم به روال گذشته 1 تا 8 گذاشتم، فرداش دیدم اعتبار که حدود دو گیگی مونده بود شده 150- به پشتیبانی زنگ زدم خانومه گفت ساعت دانلود رایگان 1 تا 6 صبحه! بعد دوباره شارژ خریدم، یکی دو روز بعدش دیدم بازم تموم کرد! این بار عصر زنگ زدم از آقایون واحد پشیبانی سوال کردم، گفتن که دانلود شبانه کلا دیگه رایگان نیست، هرچقدر که دانلود کنید نصف حجمش کم میشه!!!
    هیچی دیگه منم از بابت اینکه این همه روز به روز کیفیت خدمات و سرویس دهی رو بالا میبرن تشکر کردم و گوشی رو گذاشتم!!!
    البته خود نفرات پشیبانی هم اطلاعات درست نمیدن و حتی خانوما و آقایونی که تو پشتیبانی هستن هم جواباشون فرق میکنه.
    الان از دوستان کسی اطلاع داره دقیقا قضیه این دانلود به چه شکل شده؟ دیگه دانلود رایگان حذف شده؟
    اره باو اون مه مه رو لولو برد!
    الان از ساعت 1 تا 7 دانلود نیم بها هست

11. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

...
    معمولا هر کدوم از سرویس ها یه پروفایل از پیش تعیین شده دارن و بر حسب سرویس خریداری شده ست میشه
    بیشترین مقدار آپلود تو آسیاتک (اون طور که متوجه شدم) 512 هست. همه جا هم زده آپلود رایگان اما نگفته که زیر 512 ـه!!
    دیگه میدونیم هر کدوم از شرکتها یه حقه بازی دارن و این یکی هم مال این شرکته!

13. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

از کجا باید فهمید که خط کاملا تخلیه شده؟

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

از کجا باید فهمید که خط کاملا تخلیه شده؟
    مطمعن نیستم ، اما فک کنم اگه چراغ ADSL مودم روشن نشه ، یکی از نشانه های اصلی تخلیه خط هست

16. 2 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •