دانش نمیدونم اما گاهی وقتا آدم های خوش اخلاق پیدا میشن که با طرز رفتارشون آدم رو شرمنده میکنن...من خودم یه چندبار زنگ زدم پشتیبانیه پارس خیلی خوب رفتار کردن...تویه شرکت همارا هم فقط 2 نفر مثل سگن اونهم اصغرزاده و موسوی![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دانش نمیدونم اما گاهی وقتا آدم های خوش اخلاق پیدا میشن که با طرز رفتارشون آدم رو شرمنده میکنن...من خودم یه چندبار زنگ زدم پشتیبانیه پارس خیلی خوب رفتار کردن...تویه شرکت همارا هم فقط 2 نفر مثل سگن اونهم اصغرزاده و موسوی![]()
امروز مکس نت آب پاکیو ریخت رو دستم و منم هرچی از دهنم دراومد به پشتیبانی گفتم . انشالله این هفته جمع میکنم این آشغال رو
تو همارا قرار شد وقتی اومدم خونه با تیم وویور اونا سیستم منو چک کنن
همین الان هم کارشون تموم شد
ولی متاسفانه با این که روی این خط تلفن نیست نویزم باز هم زیاده حتی با اینکه دان استریمم 1 مگه
من خودم سیستم اونو دیدم پینگ با 4.2.2.4=135 یا با 8.8.8.8 =118 بود
ولی پینگ من حتی گاها تو تستهایی که گرفت لاس 25 % هم نشون میداد خلاصه اینکه باید اینو بندازم دور به خودش هم گفتم که صبا خوبه گفت که خریت کردی اونو ول کردی
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
اها در ضمن اسم اینی که باهاش حرف زدم تو همارا زندی بود
انصافا واقعا خوش اخلاق بود و مثل اون موسوی هم خررررررر نبود
Last edited by fanoostalaei; 20-09-2011 at 15:43.
بچه ها تعرفه های نامحدود صبانت هم اومد
![]()
دوستان کسی میدونه سرعت دانلود 256 نامحدود چنده؟
خیر چون فعلا کسی از این سرویسها نتونسته تهیه کنه
پشتیبانی خود صبا میگفت که سرعتش حدود 30 باید باشه
ولی من فکر کنم بیشتر هم بشه
این پستم بی جواب موند ها!!!!!!!!(night sky)
امیدواریم قیمت اینترنت کم بشه واقعا زیاده من که یک ساله از همارا سرویس می گیرم دیگه سرویسم را قطع کردم خیلی گرونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)