تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 897 از 1126 اولاول ... 397797847887893894895896897898899900901907947997 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,961 به 8,970 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام هارد یک ترابایت من مدل سیگیت st31000524as هست الان چند وقتی هست موقع روشن شدن کامپیوتر گاهی اوقات صدای روشن شدن هارد اصلا شنیده نمیشه واما اکثر اوقات شنیده میشه به نظر شما هارد من ایراد داره؟؟ضمنا تب سلامتی هاردم هیچ مشکلی نداره!!!
    به نظر من مشکلی نداره هارد اگه اروری در hd tune نشون داده نمیشه

میخواین برای اطمینان با یک پاور دیگه تست کنید سیستم رو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

به نظر شما علت صدا ندادن هارد موقع روشن شدن سیستم چیه؟ایا پاور من که گرین 430 وات هست که حدود یک سال خریدم ایراد داره!چجوری هارد بدون صدا شروع به کار میکنه؟؟البته این مشکل شاید هر 20 مرتبه روشن کردن سیستم یکبار اتفاق بیفته!ضمنا من پاور دیگه ای ندارم برای تست!چطور بدون تعویض پاور از سلامتی پاور مطمئن بشم!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

به نظر شما علت صدا ندادن هارد موقع روشن شدن سیستم چیه؟ایا پاور من که گرین 430 وات هست که حدود یک سال خریدم ایراد داره!چجوری هارد بدون صدا شروع به کار میکنه؟؟البته این مشکل شاید هر 20 مرتبه روشن کردن سیستم یکبار اتفاق بیفته!ضمنا من پاور دیگه ای ندارم برای تست!چطور بدون تعویض پاور از سلامتی پاور مطمئن بشم!؟
    اگه هارد موتورش کار نکنه همون اول هاردتون دیتکت نمیشه ولی هارد شما بدون مشکلی دیتکت میشه اگه هارد هم داغ نمیکنه و دماش بالا نیست به نظر من مشکلی نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دماش توکار عادی تو این فصل از سال به 44 درجه هم میرسه اما در حالت گیم به 49 هم میرسه به نظرتون زیاد نیست؟ضمنا نفرمودید علت صدا ندادن هارد چی میتونه باشه؟شاید در اصل صدا ندادن موتور هارد درست باشه؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

دماش توکار عادی تو این فصل از سال به 44 درجه هم میرسه اما در حالت گیم به 49 هم میرسه به نظرتون زیاد نیست؟ضمنا نفرمودید علت صدا ندادن هارد چی میتونه باشه؟شاید در اصل صدا ندادن موتور هارد درست باشه؟!
    بله موتور هارد است موتورهارد که هرچی ساکت تر باشه بهتره که

دما در گیم یکم بالا میره اگه کیستون جای فن جلو رو داره یک فن جلوی کیس بزارید که هاردها رو خنک کنه نداره یک فن زیر هارد بزارید که بهش باد بزنه و هارد خنک بشه دمای هاردتون بهتره از 42 بیشتر نشه

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اما استاندارد دمای هارد تو سایت سیگیت از 0 درجه هست تا 60 درجه به نظتون این دمای هارد برای هاردم مشکل پیش میاره؟ من جلوی کیسم جای فن ندارم !فن هارد قیمتش چنده؟پس چرا اکثر اوقات موتور هاردم موقع روشن شدن صدای قارد میده!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اما استاندارد دمای هارد تو سایت سیگیت از 0 درجه هست تا 60 درجه به نظتون این دمای هارد برای هاردم مشکل پیش میاره؟ من جلوی کیسم جای فن ندارم !فن هارد قیمتش چنده؟پس چرا اکثر اوقات موتور هاردم موقع روشن شدن صدای قارد میده!!
    نه 60 درجه برای هاردتون اصلا خوب نیست هرچی دمای هارد کمتر باشه عمرهاردتون بیشتر میشه سعی کنید که از 45 درجه بیشتر نشه

فن هارد فن به خصوصی نیست شما یک فن 12 سانتیمتری بگیرید برقشو از پاور بگیرید و یک جوری زیر هارد قرار بدید که بهش باد بزنه

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

جواب سوال دوم منو ندادید؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

ضمنا من این فن رو چجوری تو کیسم ببندم؟اخه جایی برای پیچ شدن نداره؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

جواب سوال دوم منو ندادید؟
    هارد تاحدودی صدا داره به خاطر موتور و هد حالا من نمیدونم صدایی که میگید دقیقا چه طوری است باید بشنوم ولی ظاهرا هارد شما سالم است و مشکلی نداره میخواین ببرید به یک تعمیرکار خوب نشون بدید ببینید چی میگه
    از این سیم های قلع بگیرید فن رو ببندید به دیواره های کیس این قسمتش یکم خلاقیت میخواد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •