نه نداره. فکر نکنم هم دیگه اینترنت رایگان بده.
چون واقعا وضع شبکه قاطی میکردو زمانی که رایگان بود.
نه نداره. فکر نکنم هم دیگه اینترنت رایگان بده.
چون واقعا وضع شبکه قاطی میکردو زمانی که رایگان بود.
من 5610 دارم تواینتر نت میره ولی وقتی میخوام چت کنم با برنامه nimbuzz یا هر برنامه دیگه ای نمیشه این ارور میده:this application isnot froma trusted supplier بعد یاه yes و no هم پایینش میاد روی yes هم میزنم بازم نمیره تو
چون این برنامه رو اکثرا کسی کار نکرده و نمیدونه واسه همین شاید کسی جواب نداده.
بهتون توصیه میکنم از برنامه ای که سایت ایرانسل تو سایتش گذاشته Mova Messenger استفاده کنینو که خیلی عالیه.
یا هم برنامه های دیگه ای مثل Im-Plus اینا استفاده کنین.
بابا يه نقل قول ميكردي الان 10 دقيقه س هي ازين صفحه به اون صفحه ميرم تا سوالتو پيدا كنم !
اه نيس بابا كجاس ؟ 10 تا پست دادي تو يه كدوم مينوشتي سوالت چي بوده !
من داشتم ميگشتم تو نوشتي سوالتو ! بابا ايول ! حالا سوالت همين بود ؟
آيا ديدي همين برنامه رو گوشي ديگه اي كار كنه؟
ببخشیدواقعا معذرت می خوام سوالمو دوباره بالا نوشتم اگه میتونید کمکم کنید
ضمنا اشکال از برنامه نیست تو همه ی برنامه ها همین ارورو میده امتحان کردم
Dustan aya rahi baraye ---- kardane internete irancell va estefadeye majani vujud dareh?
((sharmande ke finglish minevisam chon ba mobile vasl shodam,ba irancell))
Dustan aya rahi baraye ---- kardane internete irancell va estefadeye majani vujud dareh?
((sharmande ke finglish minevisam chon ba mobile vasl shodam,ba irancell))
حالا شايد براي دائمي مشكل رفع شده باشه ولي براي اعتباري ها فكر نمي كنم. كي اهميت ميده؟ اين 130 هم تا حالا يك بار درست و حسابي جواب نداده. بگذريم.
نه. من كل شركت رو زير سوال نبردم ولي خوب نبايد از اين اشكالات بوجود بياد. من خودم حدود 6 -7 ماهي هست كه يه سيم كارت اعتباري دارم و خيلي هم راضيم. ولي اين يكي خيلي حال گير شده! فكر كنم تا حالا پول يه سيم كارت دائم همراه اول رو شارژ خريدم و همشو خورده! من هم بيخيالش شدم. طمع سيمكارت هديه بود اونم كه اس ام اس زدم كد پستيم اشتباه وارد شده بود! بگذريم از خير اين خط گذشتم.
نه دوست عزيز. اوناي هم كه مفتي استفاده مي كنن خيلي شانس دارن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)