دوستان تو حالت افلاین چطوری یار و دشمن اضافه کنیم ؟
یادمه قبلا دو تا فایل بود میریختیم تو پوشه نصب (یادم نیست کجاش)! بعد یار و دشمن اضافه میشد
کسی این فایل ها رو داره بزاره؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
دوستان تو حالت افلاین چطوری یار و دشمن اضافه کنیم ؟
یادمه قبلا دو تا فایل بود میریختیم تو پوشه نصب (یادم نیست کجاش)! بعد یار و دشمن اضافه میشد
کسی این فایل ها رو داره بزاره؟
10.7.95.217:27015
10.7.95.215:27015
88.255.155.3:27015
10.8.101.18:27015
Nitro-Game.IR | PubLic SerVer 10.7.95.217:27015
Nitro-Game.ir |Aim|Awp|Knife| 10.7.95.215:27015
AsiATecH.Ir | Public Server 10.8.101.18:27015
AsiATecH.Ir | GunGame Server 10.8.101.18:27016
AsiATecH.Ir | Zombie Server 10.8.101.18:27017
AsiATecH.Ir | Aim-Awp Server 10.8.101.18:27018
cs16full-v7 رو دانلود کنید
پچ هم 23 26 29 یکیشون رو دانلود کنید و رو پوشه اصلی نصب کنید
بات اضافه کردن سخت نیست معروفترین بات ZBOT هست
از نت دانلود کنید
اموزش نصب هم داره خیلی راحته
یه سرچ بزنید![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(هر دو یه صفحه س)
من این کانفیگ رو برای anti aim دانلود کردم ولی وقتی نصب میشه توی بازی ReBuy قاطی میکنه بعضی وقتا نصفه نیمه میخره بعضی وقتا هم اصلا هیچی نمیخره خلاصه خیلی خره .. هر بار باید اسلحه ها رو دوباره خرید که این هم با فلسفه ی تنبلی در تناقضه هم خیلی وقت تلف میشه .. کانفیگش هم فک کنم بد نباشه
برادر منظور شما Anti Recoil هست نه؟
وقت شد این رو هم تست میکنم ببینم چطوره
در مورد Rebuy هم فکر نکنم کانفیگ ربطی داشته باشه. یعنی اصلا فرایند های خرید جدای از کانفیگ اسلحه هاست
اینکه تاثیری گذاشته یا نه رو از فایل تکست Rebuy چک کنید. نسخه ای که من دارم یه rebuy.orginal هم داره که اگر احیانا فایل اصلی خراب شد از روی اون بشه کپی کرد. با نوت پد هم راحت باز میشن مشکل نداره. من که کلا فایل Autobuy و rebuy رو ادیت کردم و به سلیقه خودم گذاشتم!![]()
آره دیگه منظور از مقصود همون هدفه
والا قبلش همه چی درست بود بعد این کانفیگ اینطوری میشه .. یه بار کانترو از اول نصب کردم و ... مشکل هز جیه از این کانفیگ باید باشه
آقا دست شما 5 انگشت rebuy.txt کارمو راه انداخت .. از لحاظ فلسفی هم بیتر شد الان![]()
کانفیگ خوبیه
یه چیزی که هست اینه که این کانفیگ کلا دکمه F2 رو از Rebuy بر میداره!! کافی بود تو تنظیمات کیبورد درستش کنید![]()
تنظیمات صفحه کلید رو دیفالت کرده بودم f2 (یا B+R) کار میکرد ولی ناقص کار میکرد یا اصلا هیچ چیزی نمیخرید یا نصفه نیمه ... پول هم به اندازه ی کافی بود البته ..
سلام یه سوال دارم
من کانتر 1.6 رو با پچ 23دارم بازی میکنم تقریبا مشکلی ندارم بجز یکی
اونم اینه که وقتی سرور ها رو وارد میکنم نمیتونم بیشتر از 6 تا سرور رو لیست کنم و اگر سرور هفتم رو اضافه کنم سرور اولی که وارد کرده بودم دیگه تو قسمت علاقه مندی ها نمیاد
داستان چیه؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)