تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 896 از 1320 اولاول ... 396796846886892893894895896897898899900906946996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,951 به 8,960 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی از این راه سیمکارت گرفته؟ نوشته کسی کهگوشی 4g داره کد پستی رو اس ام اس کنه براش یوسیم رایگان میاد... کسی از این طریق استفاده کرده؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بله من دو سه هفته پیش همین طوری سیمکارتم رو یوسیم کردم. فقط عدد کد پستی رو به همون شماره بفرستید. کمتر از یک هفته طول کشید بیاد. برای من زنگ خونه رو هم نزدن، انداختن تو خونه!
    ۲۰ گیگ برای دایمی و ۱۵ گیگ برای اعتباری هدیه میدن.
    کاملا رایگان (برای گوشی ۴جی) و بی دردسر

Sent from my SM-G610F using Tapatalk
    Last edited by miss_ava7; 06-10-2017 at 23:34.

2. 3 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله من دو سه هفته پیش همین طوری سیمکارتم رو یوسیم کردم. فقط عدد کد پستی رو به همون شماره بفرستید. کمتر از یک هفته طول کشید بیاد. برای من زنگ خونه رو هم نزدن، انداختن تو خونه!
    ۲۰ گیگ برای دایمی و ۱۵ گیگ برای اعتباری هدیه میدن.
    کاملا رایگان (برای گوشی ۴جی) و بی دردسر

چه جالب. بعد خودش فعال بود یا باید کد میزدین؟ یه خط همراه اول دارم میخام همینجوری تبدیلش کنم به یوسیم

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چه جالب. بعد خودش فعال بود یا باید کد میزدین؟ یه خط همراه اول دارم میخام همینجوری تبدیلش کنم به یوسیم
    نه خودتون با زدن کد باید فعالش کنید. توی پاکتی که یوسیم رو براتون میفرستن همه توضیحات رو نوشته. اشتباه نکنم مال من یک ساعته فعال شد.

5. 2 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه خودتون با زدن کد باید فعالش کنید. توی پاکتی که یوسیم رو براتون میفرستن همه توضیحات رو نوشته. اشتباه نکنم مال من یک ساعته فعال شد.

فقط سیمکارت یه مدت خاموش بوده پس اول باید با گوشی 4g ازش استفاده کنم؟ و سوال اخر 15 گیگ هدیه رو هم داد؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط سیمکارت یه مدت خاموش بوده پس اول باید با گوشی 4g ازش استفاده کنم؟و سوال اخر 15 گیگ هدیه رو هم داد؟ مرسی
    بله، اگه بخاین تعویض سیمکارت رایگان باشه باید با گوشی ۴جی یه مدت روشن باشه که اس ام اس تعویض رایگان براتون بیاد.
    اما اگه گوشی ۳جی باشه و توی اس ام اس ننویسه رایگان، حدود ۷ تومن روی قبض میاد.
    من دائمی بودم ۲۰ گیگ بهم داد که همون یه ساعت بعد از فعالسازی سیم، فعال شد. الانم که تا اخر پاییز اگه بسته اینترنتِ فعال مثل همین هدیه یوسیم رو داشته باشین از ساعت ۳صبح تا ۹ صبح طرح ترافیک رایگان گذاشته.

8. 2 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    برای من هر نیمساعت اینترنت قطع میشه و باید گوشی رو ریستارت کنم بعضی وقت ها اصلا آنتن میره

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

سرعت تو تایم رایگان

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

11. 5 کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

فقط سیمکارت یه مدت خاموش بوده پس اول باید با گوشی 4g ازش استفاده کنم؟ و سوال اخر 15 گیگ هدیه رو هم داد؟ مرسی
    البته روی اینکه حتماً شامل این طرح تعویض رایگان سیم کارت و اون هدیه بشین حساب جدی باز نکنید آخه منم یه سیم کارت اعتباری دارم که یه سال بود استفاده نکرده بودم و در مرداد که تب اینترنت همراه اول بالا گرفته بود با قیچی برش زدم تا اندازه میکرو بشه و گذاشتم توی گوشی فورجی و گاهی هم در مودم فورجی و تا حالا حدود 50 گیگ اینترنت باهاش استفاده کردم اما هر بار که به اون شماره پیامک زدم و کد پستی رو نوشتم جواب اومد که شما مشمول طرح تعویض رایگان به یوسیم نیستید و شماره شما ثبت شد برای جشنواره های بعدی هر چند که زیاد هم مهم نیست واسم و فقط میخواستم علاوه بر تری جی همراه اول فور جی رو هم امتحان کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

البته روی اینکه حتماً شامل این طرح تعویض رایگان سیم کارت و اون هدیه بشین حساب جدی باز نکنید آخه منم یه سیم کارت اعتباری دارم که یه سال بود استفاده نکرده بودم و در مرداد که تب اینترنت همراه اول بالا گرفته بود با قیچی برش زدم تا اندازه میکرو بشه و گذاشتم توی گوشی فورجی و گاهی هم در مودم فورجی و تا حالا حدود 50 گیگ اینترنت باهاش استفاده کردم اما هر بار که به اون شماره پیامک زدم و کد پستی رو نوشتم جواب اومد که شما مشمول طرح تعویض رایگان به یوسیم نیستید و شماره شما ثبت شد برای جشنواره های بعدی هر چند که زیاد هم مهم نیست واسم و فقط میخواستم علاوه بر تری جی همراه اول فور جی رو هم امتحان کنم.
    سلام
    من گوشیم p8 هست تا الان هر سیم کارت تریجی همراه اول که گذاشتم روش یه هفته بعد پبامک اومده که رایگان تعویض کنم .
    شما مدل گوشیتون چی هست؟؟

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

سلام
    من گوشیم p8 هست تا الان هر سیم کارت تریجی همراه اول که گذاشتم روش یه هفته بعد پبامک اومده که رایگان تعویض کنم .
    شما مدل گوشیتون چی هست؟؟
    مودم من 3372 هوآوی هستش که سیم کارت یه ماهی روی اون کار کرده و گوشی هم Redmi note 3 شائومی هست که تقریبا یه ماه هم روی این گوشی سیم کارت کار کرده. علاوه بر این سیم کارت اعتباری یه دائمی همراه اول دارم که روی اون هم یه ماهی بسته داشتم و فقط روی مودم گذاشته بودم که کار کنه اما برای تعویض اون هم که پیامک زدم همون پاسخ سیم کارت اعتباری رو دریافت کردم که شامل سیم کارت من نمیشه و برای شرکت در جشنواره های ثبت شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. blackbird

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •