حالا شانس من همراه اول ثابت 256 میگیره، ایرانسل هم نوسانی اما زیر 200 بود! آنتن 2-3 خط از 5 تا! خیلی تاثیر داره؟
حالا شانس من همراه اول ثابت 256 میگیره، ایرانسل هم نوسانی اما زیر 200 بود! آنتن 2-3 خط از 5 تا! خیلی تاثیر داره؟
من با سیستم عکس میزارم منظورت اینه که عکس کوچیک بشه؟
آمار 18 میلیون به 9 یا 8 میلیون رو هم رضا لطف کرد داد و خواست بفهمونه بهمون که آقا یکم دیگه اعتراض کنید کلا نابود میشه ایرانسل![]()
هر بسته ای که این ایرانسل میده شما باید به دیده شک بهش نگاه کنید که باز چه ترفند کلاهبرداری ای میخوان سوار کنن. مثلا همین چند روز قبل بین طرح های ماهانه اش، یک طرح بود که 47 پیامک فارسی داخل شبکه 400 تومان، ننوشته بود که ماهانه است یا نه ولی چون بین طرح های ماهانه بود من فکر کردم این هم مثل بقیه است. بعد از اینکه فعالش کردم و اون مبلغ رو کم کرد، اس ام اس تاییدش اومد که: بسته 47 پیامک فارسی روزانه فعال شد! :/ واقعا همچین اپراتوری حقش نیست که ورشکست بشه و ضرر بده؟!
سلام دوستان کسی میدونه این دکل چه اپراتوریه؟نسل سوم هست؟کنار دکل که هستم قدرت سیگنال عالیه ولی واقعا سرعت افتضاح
محتوای مخفی: ...
Last edited by VAHID; 20-01-2015 at 18:34. دليل: sp
مگه اسکرین شات رو با موبایلت نمیگیری؟ خب همون موقع برو تو گالری کراپ کن دیگه!
بعدشم با کراپ عکس کوچیک نمیشه فقط حجمش کم میشه یه جورایی بیت ریت عکس رو کم میکنه که باعث میشه تا پنج برابر و یا حتی بیشتر حجمش کم میشه
Sent from my X8 using Tapatalk
دکل رایتله و نسل سه هست
پس واسه چی هرچی سرچ میکنم رایتل پیدا نمیکنه ولی وقتی کنار دکلم سیگنال ایرانسل نسل سوم عالیه؟
واللا چی بگم من که تا حالا دکل ایرانسل این شکلی ندیدم اون اطراف دکل دیگه ای نیست؟
خودمم تعجب میکنم .ولی دکل دیگه ای نزدیکی این نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)