تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 896 از 1849 اولاول ... 3967968468868928938948958968978988999009069469961396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,951 به 8,960 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کاملا" تایید می شه ،بای وب به هیچ عنوان کیفیت خوبی نداره،نه شمال نه تهران،در نظر بگیر،اگه 10000 تا بای وب پورت داشته باشه کلا" که 100 درصد از این تعداد بیشتره،اگه قرار باشه این 10000 نفر با فشفشه و سرعت 8 مگ 24 ساعت دانلود کنن،می شه8mb*10000=80gb پهنای باند بای وب نیاز داره، آخه کدوم شرکتی 80 gb پهنای باند داره،به خاطر همین تایم اوت می ده و همه جا کیفیتش پایینه
    دوست خوبم
    درمورد کیفیت های وب نظری ندارم و قطعا شما از روی تجربه می فرمایید

فقط در مورد محاسبات کمی بیشتر دقت بفرمایید...
    تعداد فشفشه ها در یک ماه محدوده بنابر این حجم مصرفی هم محدود به عددی خواهد بود... و از اونجا که با سرعت ذکر شده فرد در ۱۲ساعت میتونه بالای ۴۰گیگ بگیره, بنابر این تعداد ساعات دانلودش بسیار در ماه کم خواهد بود...
    پس هر فرد کل روز رو دانلود نمیکنه چون حجمش رو نداره و نیازش سریع دانلود میشه

پس با پهنای باندی بسیار کمتر از اونچه ذکر کردید جوابگو خواهد بود برای این سرعت...

2. 3 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست خوبم
    درمورد کیفیت های وب نظری ندارم و قطعا شما از روی تجربه می فرمایید

فقط در مورد محاسبات کمی بیشتر دقت بفرمایید...
    تعداد فشفشه ها در یک ماه محدوده بنابر این حجم مصرفی هم محدود به عددی خواهد بود... و از اونجا که با سرعت ذکر شده فرد در ۱۲ساعت میتونه بالای ۴۰گیگ بگیره, بنابر این تعداد ساعات دانلودش بسیار در ماه کم خواهد بود...
    پس هر فرد کل روز رو دانلود نمیکنه چون حجمش رو نداره و نیازش سریع دانلود میشه

پس با پهنای باندی بسیار کمتر از اونچه ذکر کردید جوابگو خواهد بود برای این سرعت...
    لپ کلام اینه که شرکتهای دیگه پیک مصرفشون در ساعات رایگانه شبانست اما های وب با وجود فشفشه همیشه تو پیک مصرف هستش.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

باز این زیرساخت https رو محدود کرده ...

داره خودمونی میشه bestinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوست عزیز اسیا تک رو بهم پیشنهاد میکنی یا های وب؟
    واس وبگردی میخام فقط و اصلا دانلود انچنانی ندارم
    تا 10 گیگ ماهیانه

دوست عزیزمون گفتن بیشتر از 3 ماهه نگیر!! دلیلش؟؟؟
    100 % شک نکن آسیاتک ، های وب الان از هیچ نظر توصیه نمی شه ، کافی هستش برای دیدن کیفیت های وب از آدرس ip ورودی های وب از هر شرکتی که سرویس داری پینگ بگیری تا خودتون تایم اوتا رو ببینید،در حال حاضر فقط از بین شاتل و آسیاتک و صبانت یک شرکت و واسه وبگری انتحاب کن ، من 2-3 سال های وب داشتم ، از وفتی این فشفشه اضافه شده ما دیگه از های وب کیفیت ندیدیم

7. این کاربر از bestinternet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

البته من با نظر دوستان مخالم، های‌وب کاملا بستگی داره که کجا باشید و اوضاغ پورت چطور باشه،‌اینجا که من هستم پینگ ۸.۸.۸.۸ رو ۱۴۵ هستش و سرعتم همیشه ۸ مگ، پس بهتره یک ماه تست کنید بعد تصمیم بگیرید

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

البته من با نظر دوستان مخالم، های‌وب کاملا بستگی داره که کجا باشید و اوضاغ پورت چطور باشه،‌اینجا که من هستم پینگ ۸.۸.۸.۸ رو ۱۴۵ هستش و سرعتم همیشه ۸ مگ، پس بهتره یک ماه تست کنید بعد تصمیم بگیرید
    پینگ مدام بالا پایین میشه و مسیر عوض میشه و تایم اوت گاهی اوقات هستش. با idm که 8 مگ همه میگیرن منظور تک کانکشن هستش مثلا ادم بخواد ویندوز اپدیت کنه یا یک فیلم 720 که پیشکش 480 از ی و تو ب ببینه!!!!!

Last edited by amirbrad; 11-11-2014 at 20:32.

10. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

های وب واقعا عالیهسرعتش فوق العاده من 8 مگش رو 1 ساله دارم استفاده می کنم و راضیم البته الان به کاربران زیاد اینترنت های وب سرعت ها کم تر شده و از زمانی که فشفشه ها اضافه وضع بدتر شد و سرعت پایینتر ولی با این صورت باز هم پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید.
    البته دوستان یه نکته بگم که وقتی اینترنت 8 مگ می گیرید قرار نیست همه ی 8 مگ مال شما و سرعت دانلود 8 مگ باشه.اینترنت شما با 7 نفر دیگه تقسیم شده و حداقل سرعت تضمینی 1 مگ هستش و برای تجربه سرعت واقعی باید پهنای باند اختصاصی بگیرید.البته می دونم که این رو خیلی ها بلدن مخصوصا کاربر های این انجمن و این رو برای افراد تازه وارد اینترنت گفتم.
    البته بایدببینید مخابرات منطقه شما چه کیفیت تلفنی رو ارائه میده و اگر منطقه شما شلوغ باشه و زیاد از اینترنت در منطقه شما استفاده بشه دیگه سرعت واقعا کمه حالا میخواد های وب باشه یا آسیاتک یا شاتل یا پارس آنلاین یا صبانت.یه موقعی دیگه تو منطقه ما (تهرانپارس)سرویس نمی داد.
    Last edited by navidng; 11-11-2014 at 21:10.

داره خودمونی میشه ALIREZA.000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

های وب واقعا عالیهسرعتش فوق العاده من 8 مگش رو 1 ساله دارم استفاده می کنم و راضیم البته الان به کاربران زیاد اینترنت های وب سرعت ها کم تر شده و از زمانی که فشفشه ها اضافه وضع بدتر شد و سرعت پایینتر ولی با این صورت باز هم پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید.
    البته دوستان یه نکته بگم که وقتی اینترنت 8 مگ می گیرید قرار نیست همه ی 8 مگ مال شما و سرعت دانلود 8 مگ باشه.اینترنت شما با 7 نفر دیگه تقسیم شده و حداقل سرعت تضمینی 1 مگ هستش و برای تجربه سرعت واقعی باید پهنای باند اختصاصی بگیرید.البته می دونم که این رو خیلی ها بلدن مخصوصا کاربر های این انجمن و این رو برای افراد تازه وارد اینترنت گفتم.
    البته بایدببینید مخابرات منطقه شما چه کیفیت تلفنی رو ارائه میده و اگر منطقه شما شلوغ باشه و زیاد از اینترنت در منطقه شما استفاده بشه دیگه سرعت واقعا کمه حالا میخواد های وب باشه یا آسیاتک یا شاتل یا پارس آنلاین یا صبانت.یه موقعی دیگه تو منطقه ما (تهرانپارس)سرویس نمی داد.
    خب این ک میگی 8 مگ های وب ، سرعت دانلود 1 میده اینکه چیزی نیس....!!!! (فقط مشتری ها رو دارن گول میزنن و بــــــــــــــــــــــــ ـــس)
    اسیاتک 512 اش 900میده واس دانلود...
    1 مگ هم تا 1.5 دانلود میده

همونطور ک دوستان گفتن های وب با ورودفشفشه ها ب طرح هاش، خراب کرد سیستم رو...

13. این کاربر از ALIREZA.000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان های وب به علت اینکه پهنای باند اضافه نمی کنه زیاد و برعکس مشتری زیاد میگیره سرویسهای 8 مگ بیشتر از 8 نفر شیر یا تقصیم میشه و بخاطر این هستش که تک کانکشن میشه 16 و این حتی نقض قانون خودشون هستش وگرنه با idm با 32 تا کانکشن و دانلود از سایتهای داخلی بدرد نمیخوره این تجربه من از داشتن های وب بیشتر از یکسال هستش.
    اگر اهل بازی یا استریم هستین بیخیال های وب بشید که بدردتون نمیخوره

15. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

خب دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلیل 8 مگ رو ذکر کردم و متاسفانه بیشتر اوقات سرعت شما همون 1 مگ هست.
    الان آسیاتک خیلی بهتره و های وب پارسال که گرفته بودم سرعت عالی داشت و از حدودای عید به این ور خراب تر شد.اگه الان میخواین اینترنت بگیرین آسیاتک رو اولویت اول قرار بدید و در رده های بعدی شاتل و پارس آنلاین و های وب و صبانت و ...
    Last edited by navidng; 11-11-2014 at 22:44.

17. 2 کاربر از navidng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •