دانهیل قهوه ای بنظرم بوی صابونی جالبی داره!البته قیمتش ارزون نیست اما اگر در سری ریو بتونید پیداش کنید((درجریان نیستم ریو این عطر رو داره یا خیر)) خیلی عالیه بنظرم![]()
دانهیل قهوه ای بنظرم بوی صابونی جالبی داره!البته قیمتش ارزون نیست اما اگر در سری ریو بتونید پیداش کنید((درجریان نیستم ریو این عطر رو داره یا خیر)) خیلی عالیه بنظرم![]()
با عرض سلام و ادب
بله دانهیل قهوه ای را شرکت ریو داره
با احترام
سلام دوستان این پیور هاوانا نتونستم اصفهان جایی پیدا کنم که تست بشه کرد ، اگه کسی میدونه بهم بگه
حالا جدا از اون یه سوال مهم داشتم اینکه بوی خاصی که داره ، سریع تکراری و ازار دهنده نمیشه ؟ بوی شکلاتی و پیپ و برگی ؟
اخه عطر های ارزون قیمت توی این سبک زیاد دیدم . نکنه تشابه داشته باشه و ادم ۲۵۰ پول عطری بده که نمونه ۵۰ تومنی هم شبیه اون هست
یه سوال دیگه ، تقلیبیش که زیاد تو بازار نیست درسته ؟ و اینکه واسه فصل سرد خیلی باید بهتر باشه
تا جایی که من میدونم تقلبیش نیست((شایدم هست و من ندیده باشم ولی خیلی بعیده!))
خودتونم میگید بوی خاصفکر نمیکنم هیچ عطری رو بتونید با این ترکیب رایحه پیدا کنید! عطرای ارزون و دم دستی که خطی هستند اما پیورهاوانا با گذشت زمان تغییر رایحه بسیار جالبی داره!
صدالبته مخصوص فصل سرد سال هست!
بسیار زیاد عطر سنگینی هست که ممکنه بعضی ها نتونن با بوش کنار بیان حتی بگن سردرد میشیم!بنظرم خیلی هم مناسب احوالات جوونها نیست...
حتما تست کنید![]()
سلام دوستان عزیز
من میخواستم ببینم اشانتیون ادکلن های خاص و ناب رو چه جاهایی میشه پیدا کرد؟
من تهران هستم اگر کسی آدرس دارد بگه لطفا..اصلا دور بودن مکان وبالا بودن قیمت برام مهم نیست ...
با تشکر..![]()
دوستان یه ادکلن مردونه که بوی خوب و خاصی بده و برای مصارف عادی روزانه قابل استفاده باشه (مثلا دانشگاه) چه برند و چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
قیمتش هم معقول باشه چون هر روز میخواهم استفاده کنم زود به زود تموم میشه
سپاس![]()
Last edited by LΩRD; 25-05-2013 at 23:14.
من به شما ck one رو پیشنهاد میدم 200 میل هم داره که قیمتش بصرفه هست چون زیاد میخواین استفاده کنین . بوی مرکباتی و خنکی داره پخش بو و موندگاری تقریبا خوب من که ازش راضی ام
ورساچ پور هوم رو بهت توصیه میکنم. از بین 5-6 ادکلن خنکی که تا الان گرفتم از همشون جذاب تر و بهتر بوده.تسترش هم 130-140 میتونی گیر بیاری
سلام
دوستانی که وارد هستن، آیا Egoiste Platinum نسخه تقلبی و ارزان قیمت داره یا نه؟
میخوام مطمئن بشم.
ممنون
هم اگویست و هم اگویست پلاتینیوم نسخه تقلبی دارند و بسیار هم خوب کپی برداری شده است. یک کد 4 رقمی باید پشت شیشه و کمی نزدیک به کف شیشه باشه که به صورت لیزری حک شده باشه. ولی در نسخه تقلبی به صورت برجسته با مواد پلاستیکی و یا لاکی درج شده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)