تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 896 از 1185 اولاول ... 396796846886892893894895896897898899900906946996 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,951 به 8,960 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان جندتا عطر ترجیحا از برندهای رساسی و اجمل بمن معرفی کنید که رایحه صابونی داشته باشند..ارزان قیمت سایر برندها هم باشه اشکالی نداره
    دانهیل قهوه ای بنظرم بوی صابونی جالبی داره!البته قیمتش ارزون نیست اما اگر در سری ریو بتونید پیداش کنید((درجریان نیستم ریو این عطر رو داره یا خیر)) خیلی عالیه بنظرم

2. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saliary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانهیل قهوه ای بنظرم بوی صابونی جالبی داره!البته قیمتش ارزون نیست اما اگر در سری ریو بتونید پیداش کنید((درجریان نیستم ریو این عطر رو داره یا خیر)) خیلی عالیه بنظرم
    با عرض سلام و ادب
    بله دانهیل قهوه ای را شرکت ریو داره
    با احترام

4. 3 کاربر از saliary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام دوستان این پیور هاوانا نتونستم اصفهان جایی پیدا کنم که تست بشه کرد ، اگه کسی میدونه بهم بگه

حالا جدا از اون یه سوال مهم داشتم اینکه بوی خاصی که داره ، سریع تکراری و ازار دهنده نمیشه ؟ بوی شکلاتی و پیپ و برگی ؟

اخه عطر های ارزون قیمت توی این سبک زیاد دیدم . نکنه تشابه داشته باشه و ادم ۲۵۰ پول عطری بده که نمونه ۵۰ تومنی هم شبیه اون هست

یه سوال دیگه ، تقلیبیش که زیاد تو بازار نیست درسته ؟ و اینکه واسه فصل سرد خیلی باید بهتر باشه

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان این پیور هاوانا نتونستم اصفهان جایی پیدا کنم که تست بشه کرد ، اگه کسی میدونه بهم بگه

حالا جدا از اون یه سوال مهم داشتم اینکه بوی خاصی که داره ، سریع تکراری و ازار دهنده نمیشه ؟ بوی شکلاتی و پیپ و برگی ؟

اخه عطر های ارزون قیمت توی این سبک زیاد دیدم . نکنه تشابه داشته باشه و ادم ۲۵۰ پول عطری بده که نمونه ۵۰ تومنی هم شبیه اون هست

یه سوال دیگه ، تقلیبیش که زیاد تو بازار نیست درسته ؟ و اینکه واسه فصل سرد خیلی باید بهتر باشه
    تا جایی که من میدونم تقلبیش نیست((شایدم هست و من ندیده باشم ولی خیلی بعیده!))
    خودتونم میگید بوی خاص فکر نمیکنم هیچ عطری رو بتونید با این ترکیب رایحه پیدا کنید! عطرای ارزون و دم دستی که خطی هستند اما پیورهاوانا با گذشت زمان تغییر رایحه بسیار جالبی داره!
    صدالبته مخصوص فصل سرد سال هست!
    بسیار زیاد عطر سنگینی هست که ممکنه بعضی ها نتونن با بوش کنار بیان حتی بگن سردرد میشیم!بنظرم خیلی هم مناسب احوالات جوونها نیست...
    حتما تست کنید

7. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من میخواستم ببینم اشانتیون ادکلن های خاص و ناب رو چه جاهایی میشه پیدا کرد؟

من تهران هستم اگر کسی آدرس دارد بگه لطفا..اصلا دور بودن مکان وبالا بودن قیمت برام مهم نیست ...

با تشکر..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان یه ادکلن مردونه که بوی خوب و خاصی بده و برای مصارف عادی روزانه قابل استفاده باشه (مثلا دانشگاه) چه برند و چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟

قیمتش هم معقول باشه چون هر روز میخواهم استفاده کنم زود به زود تموم میشه

سپاس
    Last edited by LΩRD; 25-05-2013 at 23:14.

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

دوستان یه ادکلن که بوی خوب و خاصی بده و برای مصارف عادی روزانه قابل استفاده باشه (مثلا دانشگاه) چه برند و چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟

سپاس
    من به شما ck one رو پیشنهاد میدم 200 میل هم داره که قیمتش بصرفه هست چون زیاد میخواین استفاده کنین . بوی مرکباتی و خنکی داره پخش بو و موندگاری تقریبا خوب من که ازش راضی ام

11. 4 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان یه ادکلن مردونه که بوی خوب و خاصی بده و برای مصارف عادی روزانه قابل استفاده باشه (مثلا دانشگاه) چه برند و چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟

سپاس
    ورساچ پور هوم رو بهت توصیه میکنم. از بین 5-6 ادکلن خنکی که تا الان گرفتم از همشون جذاب تر و بهتر بوده.تسترش هم 130-140 میتونی گیر بیاری

13. 3 کاربر از robin_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستانی که وارد هستن، آیا Egoiste Platinum نسخه تقلبی و ارزان قیمت داره یا نه؟
    میخوام مطمئن بشم.
    ممنون

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    دوستانی که وارد هستن، آیا Egoiste Platinum نسخه تقلبی و ارزان قیمت داره یا نه؟
    میخوام مطمئن بشم.
    ممنون
    هم اگویست و هم اگویست پلاتینیوم نسخه تقلبی دارند و بسیار هم خوب کپی برداری شده است. یک کد 4 رقمی باید پشت شیشه و کمی نزدیک به کف شیشه باشه که به صورت لیزری حک شده باشه. ولی در نسخه تقلبی به صورت برجسته با مواد پلاستیکی و یا لاکی درج شده است

16. 6 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •