تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 896 از 4105 اولاول ... 39679684688689289389489589689789889990090694699613961896 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,951 به 8,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

چطوری تشخیص بدم کدوم برگه سبزه کدم برگ سفید ؟؟ چون هردو رو پرینت میکنه میده رنگش که فرق نداره
    سلام
    برگه سفید روش علاوه بر زمان تاریخ اعزام محل آموزش و ارگان هم مشخص است ولی برگ سبز فقط زمان اعزام

2. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یکی از دوستام اول تیر میره خدمت ، ارتش عجب شیر

می خواستم بدونم پادگانش چطوریه ؟

تقسیماتش چطوره ؟

داشتن لیسانس در ارتش چه مزایایی و معایبی داره ؟

در آغاز فعالیت Dashmehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    برگه سفید روش علاوه بر زمان تاریخ اعزام محل آموزش و ارگان هم مشخص است ولی برگ سبز فقط زمان اعزام
    من چند روز بعد اینکه تعجیل پر کردم رفتم +10 که جوابشو بگیرم یه پرینت گرفت داد دستم(برگه اعزام به خدمت المثنی) که تاریخ اعزام مشخص بود و محل اموزش متعاقبا اعلام خواهد شد..و چهار روز بعدش دوباره رفتم +10 که ببینم محل آموزش کجاست این دفعه یه پرینت داد (برگ معرفي نامه مشمولان به مراكزآموزش نيروهاي مسلح)که تاریخ اعزام و محل آموزش و ارگان نوشته بود..این دوتا برگ سبز و سفید هستن ؟؟ دیگه نیازی نیس برم +10 ؟؟
    Last edited by Dashmehran; 17-06-2012 at 10:34.

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

سلام علیکم

من یکم تیر باید میرفتم خدمت

خلاصه اومدم اینجا ها یه صحبتهایی کردم

و رفتم 3 جا ثبت نام کردم
    سپاه دفاع امریه

تا چند روز پیش که رفتم سپاه دیدم کد آموزشم سپاهه و شهر خودمم

پیروز اینا زنگ زدم فنی حرفه ای برا امریه گفتن پذیرفته شدی گویا کد آموزشیم به پدافند هوایی کرج فک کنم ارتش باید باشه

امریم یه شهر دیگست

گفتم عجبا چرا آخه

خلاصه رفتیم دوباره پرینت کد محل آموزش گرفتم ، دیدم که بله کد عوض شده

اما نه پدافند هوایی بلکه شده

شهید جوادنیا قزوین که برایه دفاعه

گویا این وسطم یه بار عوض شده یا بازم قراره عوض بشه

خلاصه الان من مودم

حالا که الان شده دفاع
    منم آموزشی سپاه رو دارم

از طرفی امریه که شده 24 ماه و کسری هم که انگار قبول نمیکنه

با این تفاسیر کدوم بهترن

و آیا میشه کاری کرد

زودتر پاسخ بدین که من 5 شنبه راهیم

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یکی از دوستام اول تیر میره خدمت ، ارتش عجب شیر

می خواستم بدونم پادگانش چطوریه ؟

تقسیماتش چطوره ؟

داشتن لیسانس در ارتش چه مزایایی و معایبی داره ؟
    من در مورد عجب شیر و تقسیماتش چیزی نمیدونم.فقط میدونم چند سالیه لیسانس هم میگیره.
    فقط قسمت اخر سوالتو جواب بدم:
    تو ارتش بالاخره یه فرقایی بین لیسانسا و دیلپما و بقیه هست.
    اونی که لیسانسه دیگه برجک نمیره.عرض به خدمتت با اسلحه نگهبانی نمیده.احتمال خیلی زیاد کار اداری و دفتری گیرش بیاد.بهش احترام بیشتری میذارن.درجه اش بیشتره.
    (ولی ناگفته نماند که با زیاد شدن نیروهای لیسانس احترام ها کمتر شده و کادری ها پررو تر شده اند.)البته این چیزیه که من به چشم دیدم.ولی معمولا تو شهرای بزرگ اون احترام رو هنوز میذارن.

7. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام علیکم

من یکم تیر باید میرفتم خدمت

خلاصه اومدم اینجا ها یه صحبتهایی کردم

و رفتم 3 جا ثبت نام کردم
    سپاه دفاع امریه

تا چند روز پیش که رفتم سپاه دیدم کد آموزشم سپاهه و شهر خودمم

پیروز اینا زنگ زدم فنی حرفه ای برا امریه گفتن پذیرفته شدی گویا کد آموزشیم به پدافند هوایی کرج فک کنم ارتش باید باشه

امریم یه شهر دیگست

گفتم عجبا چرا آخه

خلاصه رفتیم دوباره پرینت کد محل آموزش گرفتم ، دیدم که بله کد عوض شده

اما نه پدافند هوایی بلکه شده

شهید جوادنیا قزوین که برایه دفاعه

گویا این وسطم یه بار عوض شده یا بازم قراره عوض بشه

خلاصه الان من مودم

حالا که الان شده دفاع
    منم آموزشی سپاه رو دارم

از طرفی امریه که شده 24 ماه و کسری هم که انگار قبول نمیکنه

با این تفاسیر کدوم بهترن

و آیا میشه کاری کرد

زودتر پاسخ بدین که من 5 شنبه راهیم
    سلام.
    دوست عزیز با امریه خدمت کردن مسلما راحتتری و تو جو نظامی دیگه نیستی و سابقه کار حساب میشه برات و حقوق بیشتری هم بهت میدن.اینا همگی مزایای امریه هستن.
    ولی 3 ماه باید بیشتر خدمت کنی و کسری هم قبل نمیکنن.اینا هم معایبش.
    حالا برای خودت تجزیه و تحلیل کن که کدوم بهتره.
    من اگر بودم امریه رو برمیداشتم.چون جو نظامی خیلی جالب نیست.ایشالا قسمت نشه که بری پادگان.یک مشت روانی.البته ادم خوب هم توشون هست.شما به نظر من برو همون امریه رو بگیر یه سابقه کار هم تو این خراب شده برات محسوب میشه و فردا دستت یه جا بند میشه.

9. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان باتجربه 01 ارتش کدوم گردان و گروهان از همه بهتره که خودمون و بچسبونیم؟!

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همگی

بچه ها امروز از 6 صبح تا همین الان تو بیمارستان بودم.

هم برای زانوم هم برای دیسک کمرم.
    در مورد مشکل زانوم گفتن مقداری از غضروف های زانوت از بین رفته و 5تا 6 ماه طول میکشه تا بهبود نسبی پیدا کنه
    ولی مرخصی استعلاجی و طول درمان و هیچ درمانی برام ننوشت و فقط گفت پیاده روی و استخر برات خوبه و پرونده ی من رو ارجاع داد به شورا...

در مورد دیسک کمر هم دکتر تا برگه های mri رو دید گفت برو عکس معمولی هم بنداز. زفتم عکس انداختم و هر دو تا عکس رو به همراه همه ی مدارک پزشکیم بررسی کرد و گفت متاسفانه تمام مهره های کمرت از حالت خودشون در اومدن و مشکل پیدا کردن. گفت با این سن غیر طبیعی است و معلوم نیست چرا این جوری شده و این اتفاق توی سن های خیلی بالا معمولا پیش میاد. ایشون هم من رو ارجاع دادن برای شورا و اخرش هر دوتا پرودنه هام رو گرفتن و یه برگه بهم دادن که تاریخ روز شورا رو توش نوشته بود و از یگان خدمتیم خواسته بود که روز شورا اجازه بده برم.که متاسفانه تاریخ شورا رو نوشته بودن برای یک ماه دیگه. همین امروز هم من رو ارجاع داده بودن برم یگان که با بدبختی و دعوا از دکتر ارتوپد 5 روز استعلاجی گرفتم که فقط زیر همون برگه ی یگان برام نوشت و مهر زد و توی پرونده اصلیم وارد نکرد. حالا خدا کنه مشکل برام پیش میاد سر این.

چند تا سوال تو ذهنم مونده که گفتم با شما در میون بزارم شاید کسی بتونه کمکم کنه

1. ایا میتونم تاریخ شورا رو جلو بندازم؟ چه مراحلی رو باید طی کنم؟ ارزش داره؟

2.به نظرتون با این شرایط چقدر احتمال معاف شدن من هست؟ کاری هست که روز شورا و قبلش انجام بدم که کمکم کنه روز شورا کارم راحت تر بشه و احتمال معاف شدنم بیشتر بشه؟

3.ایا همین امروز باید میرفتم و برگه ی ارجاع به یگان رو که 5 روز استراحت رو توش وارد کرده تحویل میدادم یا بعد 5 روز مرخصی با اون برگه برم و بگم استراحت داشتم؟ امروز که دیگه نمیرسیدم.

4.بعد از اتمام این 5 روز میتونم برم یگان و دوباره برگه ی بهداری بگیرم و بگم نمیتونم راه برم و دوباره تقاضای مرخصی استعلاجی بکنم؟

5.اگر روز شورا بگن معاف از رزم میشی میتونم اون رو رد کنم و دوباره اقدام کنم برای معافی کامل؟

6.میشه اگر بار دوم هم اقدام کردم برای معافی و بازهم معاف از رزم دادن بگم نمیخوام معاف از رزم بشم و بیخیالش بشم کلا ؟یا وقتی معاف از رزم بشم دیگه راهی نداره و ثبت میشه اونجا؟
    چون اصلا نمیخوام معاف از رزم بشم. نمیخوام روی کارتم بخوره معاف از رزم پزشکی. اگر معاف کامل بشم ارزش داره ولی معاف از رزم فقط ضرره برای من.

بچه ها ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین راهنمائیم کنین.
    خیلی فکرم مشغول شده.
    1.تو حالت عادی نمیتونید مگر با پارتی
    2.من خیلی ها رو میشناسم که به خاطر کمر معاف شدن احتمال معاف شدن تون زیاده
    3.والا طبق قانون شما باید نهایتا تا 24 ساعت بعد از رفتن به بیمارستان وضعیت تون رو مشخص کنید (یگان ما اینجوری بود)
    4.بله
    5.خیلی طول میکشه
    6.والا معمولا یه نامه بازگشت به یگان میزنند که نتیجه کمیسیون رو توش میزنند فکر نکم اصلا نامه رو تحویل ندی مشکلی پیش بیاد در ضمن تو کارت پایان خدمت اصلا نمینویسه معاق از رزم فقط تو سیستم ثبت میشه

داره خودمونی میشه jokereblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    من آموزشی اونجا بودم خدمتتم همونجا به تازگی تموم شد
    پادگان بزرگیه یکی از بهترین پادگان های آموزشی برای تحصیل کرده ها توی ایران محسوب میشه
    سخت گیر هستند به شدت، شما فکر کنم یکم 5شنبه باشه زمانی که بری نمیدونم البته بچه کجایی، تا جمعه سوم بهتون احتمالا مرخصی ندن یعنی 16 ام.
    چون به ماه رمضان به احتمال زیاد میخورین دیگه آره ؟ شروعش کی هست ؟ اگه ماه 5 باشه شما ماه اول به شدت کلاس هاتون فشرده هست و اردو رو هم همین موقع دارین
    ولی ماه رمضون به شدت آزاد و راحت هستین و اکثر کلاس ها تئوری و عقیدتی هست و پارسال یادم میاد که آموزشی ها از ساعت 1 ظهر تقریبا تا 10 شب بیکار بودند.
    غذای خوبی داره ولی بودن کسانی که شاکی باشند.
    4 گردان داره که گردان 100 دیگه نیرو نمیگیره حالا دوره شما به شدت شلوغ هست پادگان و معلوم نیست بگیره یا نه
    گردان 200 از همه نزدیک تر به دژبانی هست و گردان های 300 و 400 آسایشگاه هایی به حالت سوئیت دارند .
    بخش آموزش به شدت در مورد غیبت و .... سخت گیر هست و اضافه خدمت میزنه و خیلی موارد دیگه که شما سوال داشته باشی میگم چون 17 ماه اونجا بودم میتونم تا صبح بنویسم !
    انگار همین دیروز بود....
    ممنون از پاسختون . من از تهران اعزامم
    چند تا سوال داشتم .
    1. ماه رمضان از اول مرداد شروع میشه . پس زیاد سخت نمی گیرند؟ حتما باید روزه بگیریم ؟
    2. برخوردشون چطوریه ؟
    3. توی تابستون آب و هوا چطوریه ؟ باید خیلی گرم باشه درسته ؟
    3. وضیعت سرویس های بهداشتی اونجا چطوریه ؟
    4. من یکم از نطر هیکلی ورزیده هستم . چند سالی رو بدنسازی کار کردم . حالا این تو خدمت بده یا خوب؟
    5. با خودم می تونم کتاب ببرم ؟ گیر نمیدن که ؟
    6. مرخصی ها چطوریه ؟ آیا جمعه ها هم جز مرخصی محصوب میشه ؟ ماهی چند روز مرخصی میدن ؟
    ببخشید که این همه سوال پرسیدم و ممنون میشم پاسخ بدبد

13. این کاربر از jokereblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MrPean's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

آموزشی نیرو انتظامی سه ماهه یا دوماه ؟؟ من نفهمیدم آخرش بعضیا میگن سه ماه !!
    کسی نیس جواب بده ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •