سلام
برگه سفید روش علاوه بر زمان تاریخ اعزام محل آموزش و ارگان هم مشخص است ولی برگ سبز فقط زمان اعزام
سلام
برگه سفید روش علاوه بر زمان تاریخ اعزام محل آموزش و ارگان هم مشخص است ولی برگ سبز فقط زمان اعزام
یکی از دوستام اول تیر میره خدمت ، ارتش عجب شیر
می خواستم بدونم پادگانش چطوریه ؟
تقسیماتش چطوره ؟
داشتن لیسانس در ارتش چه مزایایی و معایبی داره ؟
من چند روز بعد اینکه تعجیل پر کردم رفتم +10 که جوابشو بگیرم یه پرینت گرفت داد دستم(برگه اعزام به خدمت المثنی) که تاریخ اعزام مشخص بود و محل اموزش متعاقبا اعلام خواهد شد..و چهار روز بعدش دوباره رفتم +10 که ببینم محل آموزش کجاست این دفعه یه پرینت داد (برگ معرفي نامه مشمولان به مراكزآموزش نيروهاي مسلح)که تاریخ اعزام و محل آموزش و ارگان نوشته بود..این دوتا برگ سبز و سفید هستن ؟؟ دیگه نیازی نیس برم +10 ؟؟
Last edited by Dashmehran; 17-06-2012 at 10:34.
سلام علیکم
من یکم تیر باید میرفتم خدمت
خلاصه اومدم اینجا ها یه صحبتهایی کردم
و رفتم 3 جا ثبت نام کردم
سپاه دفاع امریه
تا چند روز پیش که رفتم سپاه دیدم کد آموزشم سپاهه و شهر خودمم
پیروز اینا زنگ زدم فنی حرفه ای برا امریه گفتن پذیرفته شدی گویا کد آموزشیم به پدافند هوایی کرج فک کنم ارتش باید باشه
امریم یه شهر دیگست
گفتم عجبا چرا آخه
خلاصه رفتیم دوباره پرینت کد محل آموزش گرفتم ، دیدم که بله کد عوض شده
اما نه پدافند هوایی بلکه شده
شهید جوادنیا قزوین که برایه دفاعه
گویا این وسطم یه بار عوض شده یا بازم قراره عوض بشه
خلاصه الان من مودم
حالا که الان شده دفاع
منم آموزشی سپاه رو دارم
از طرفی امریه که شده 24 ماه و کسری هم که انگار قبول نمیکنه
با این تفاسیر کدوم بهترن
و آیا میشه کاری کرد
زودتر پاسخ بدین که من 5 شنبه راهیم
من در مورد عجب شیر و تقسیماتش چیزی نمیدونم.فقط میدونم چند سالیه لیسانس هم میگیره.
فقط قسمت اخر سوالتو جواب بدم:
تو ارتش بالاخره یه فرقایی بین لیسانسا و دیلپما و بقیه هست.
اونی که لیسانسه دیگه برجک نمیره.عرض به خدمتت با اسلحه نگهبانی نمیده.احتمال خیلی زیاد کار اداری و دفتری گیرش بیاد.بهش احترام بیشتری میذارن.درجه اش بیشتره.
(ولی ناگفته نماند که با زیاد شدن نیروهای لیسانس احترام ها کمتر شده و کادری ها پررو تر شده اند.)البته این چیزیه که من به چشم دیدم.ولی معمولا تو شهرای بزرگ اون احترام رو هنوز میذارن.
سلام.
دوست عزیز با امریه خدمت کردن مسلما راحتتری و تو جو نظامی دیگه نیستی و سابقه کار حساب میشه برات و حقوق بیشتری هم بهت میدن.اینا همگی مزایای امریه هستن.
ولی 3 ماه باید بیشتر خدمت کنی و کسری هم قبل نمیکنن.اینا هم معایبش.
حالا برای خودت تجزیه و تحلیل کن که کدوم بهتره.
من اگر بودم امریه رو برمیداشتم.چون جو نظامی خیلی جالب نیست.ایشالا قسمت نشه که بری پادگان.یک مشت روانی.البته ادم خوب هم توشون هست.شما به نظر من برو همون امریه رو بگیر یه سابقه کار هم تو این خراب شده برات محسوب میشه و فردا دستت یه جا بند میشه.
دوستان باتجربه 01 ارتش کدوم گردان و گروهان از همه بهتره که خودمون و بچسبونیم؟!
1.تو حالت عادی نمیتونید مگر با پارتی
2.من خیلی ها رو میشناسم که به خاطر کمر معاف شدن احتمال معاف شدن تون زیاده
3.والا طبق قانون شما باید نهایتا تا 24 ساعت بعد از رفتن به بیمارستان وضعیت تون رو مشخص کنید (یگان ما اینجوری بود)
4.بله
5.خیلی طول میکشه
6.والا معمولا یه نامه بازگشت به یگان میزنند که نتیجه کمیسیون رو توش میزنند فکر نکم اصلا نامه رو تحویل ندی مشکلی پیش بیاد در ضمن تو کارت پایان خدمت اصلا نمینویسه معاق از رزم فقط تو سیستم ثبت میشه
ممنون از پاسختون . من از تهران اعزامم
چند تا سوال داشتم .
1. ماه رمضان از اول مرداد شروع میشه . پس زیاد سخت نمی گیرند؟ حتما باید روزه بگیریم ؟
2. برخوردشون چطوریه ؟
3. توی تابستون آب و هوا چطوریه ؟ باید خیلی گرم باشه درسته ؟
3. وضیعت سرویس های بهداشتی اونجا چطوریه ؟
4. من یکم از نطر هیکلی ورزیده هستم . چند سالی رو بدنسازی کار کردم . حالا این تو خدمت بده یا خوب؟
5. با خودم می تونم کتاب ببرم ؟ گیر نمیدن که ؟
6. مرخصی ها چطوریه ؟ آیا جمعه ها هم جز مرخصی محصوب میشه ؟ ماهی چند روز مرخصی میدن ؟
ببخشید که این همه سوال پرسیدم و ممنون میشم پاسخ بدبد
کسی نیس جواب بده ؟؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)