عجبببببب!
نمیدونم قضیه از کجا آب میخوره ولی هر ترفندی میزنم نمیتونم به سرویس چت بازی کانکت شم!
کس دیگه ای هم این مشکلو داره آیا؟ داریم؟![]()
عجبببببب!
نمیدونم قضیه از کجا آب میخوره ولی هر ترفندی میزنم نمیتونم به سرویس چت بازی کانکت شم!
کس دیگه ای هم این مشکلو داره آیا؟ داریم؟![]()
Store توی سرور وست اصلا لود نمیشه (صفحه سیاه میاد و بعد از مدت طولانی چیدمان آیکن ها به هم ریخته ست و غیر قابل کلیک) ... ولی تو ایست سالمه. کسی راه حلی داره؟
منم همین الان امتحان کردم سرور وست نمیره
سال 2012 یکی اومده نظرشو راجع به تغییر دادن و بهبود رنگار گفته (چرت گفته) ولی آیا ریوت با یک ایده از طرف یک کاربر مجهول الهویه حاضره چمپ هاشو تغییر بده؟
Last edited by hm741; 29-09-2013 at 12:31.
ما گفتیم حالا میریم سیلور از دست نوب ها راحت میشیم !! مثل اینکه اشتباه میکردم!
اون 3 تا کیل هم من از مید بلند شدم رفتم گنگ کردم بجا جانگل اینا کیل گرفتن!!!
![]()
lol اینا چرا همه 1/6 هستند؟؟؟بلاخره اینم یه نکته مثبته دیگه همشون با هم متچ بودند تو کیل دادن
داداش تا نیمدی گلد 1 و 2 از این فکرا نکن زیر این دوتا دیویزن همیشه نوب مثل باکتری هست و تولید مثل میکنه
البته هر تایر با دیویژن هاش یه سری پلیر ضعیف داره که خوب به اونا نمیشه بگی نوب مثلا ترف تو پلت به سختی داره بازی می کنه ولی اگه بیاریش برنز یا سیلور تنهایی بازی را کری میکنه
اینا نوب نیستند ضعیفند توی سطح خودشون ولی اگه طرف نوب باشه توی دایموند هم که باشه موقعی که بیاریش برنز باز هم فید میده و نوبه
.No one knows who she is,or where she came from
اونوقت تو از کجا میدونی که خواهره vi هست؟
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "You think I'm crazy? You should see my sister!"'
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چمپ واقعا من حال کردم مطمئن چمپ محبوبی میشه قدرتی خوبی داره
مثل اینکه این 6300 باید بدم برای این چمپ![]()
Aartox میخواستم بگیرم![]()
خواهرش چه گلی به سر ریوت زد که اینم بزنهاما چمپ باحالی باید باشه
6300 فقط نصف چمپو بت میدن
7800 باس بزاری کنار![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)